20.08 - 26.08.2018 - Седмичен хороскоп!

20.08 - 26.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 20 Авг 2018, 10:23

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица енергията ви ще е насочена към съставянето на планове за нов проект - обмислете всички подробности, а през септември започнете да действате по тях. За да постигнете дългосрочен успех, сега трябва да положите доста усилия, да премислите всяка подробност. Ако искате се освободите от нещо, дори и от лош навик, уикендът е времето, в което може да го направите. През следващите дни може да имате някои по-напрегнати моменти, внимавайте да не изпуснете нервите си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Предстои ви хубава седмица, в която ще имате възможност да осъществите идеите, които се въртят в главата ви от известно време. Някои от вас ще получат награда за труда си, което ще ви помогне да усетите прилив на ентусиазъм. Седмицата ви дава шанс да разгърнете творческите си умения. В интимен план е възможно да намерите нов обект на желанията си, ако сте необвързани. Тези от вас, които са във връзка ще се радват на приятно време с любимия човек.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица сте в търсене на баланса между личния си живот и отговорностите на работното място. Време е да направите някаква промяна. Колкото и да сте натоварени в работата си, не пренебрегвайте нуждата от почивка и позитивни преживявания. Анализирайте обстоятелствата, те ще ви покажат кое е важното за момента и ще намерите пътя, които да следвате. През следващите дни прекарвайте повече дни с близките си хора, подобрете отношенията си с роднините.

РАК (22 юни – 22 юли)
Периодът е подходящ да се освободите от някои страхове, но за да се случи това трябва да превъзмогнете себе си. Опитайте се да погледнете дадена ситуация по-обстойно и да прецените, дали може да си вземете някои изводи от нея. Нищо чудно положението да се окаже по-различно от това, което сте си представяли. През почивните дни ще се радвате на компанията на близките ви хора. Интуицията ви ще работи на пълно обороти и ще предусещате какво искат хората около вас.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица ще постави началото на много приятен период от месеца, много пречки ще отпаднат. Ако сте имали колебания относно даден човек, сега ще успеете да прецените какво точно искате и до колко може да осъществите желанията си спрямо него. Краят на седмицата ви дава възможност да сложите край на отношенията с някой, който не смятате, че трябва да бъде част от обкръжението ви. В работата си ще сте много енергични, с лекота ще се справяте със задълженията си и изпълнението на текущите ви задачи и проекти.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Очакват ви приятни преживявания тази седмица. Може да откриете неочаквана възможност да придобиете по-голяма свобода в професионален или личен план, или съдбата да ви поднесе неочакван подарък. Радвайте се на успеха си. Периодът ще е важен за онези от вас, които са хранили илюзии по отношение на даден човек. През тази седмица истината ще излезе наяве и това ще бъде отрезвяващо за вас. Следващите дни са подходящи за йога, медитация, разходки из природата и цялостна грижа за здравето на тялото и душата.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Разделете се с нещата, които няма да са ви необходими в бъдеще, в това число вредни навици и хора. При някои от вас разделите ще са по-трудни, но пък самите вие ще знаете, че са необходими. Ако искате да направите някаква промяна в живота си, тя няма да се случи, ако не си помогнете сами малко. Направете място за новото в живота си, намерете възможност да включите полезни навици в живота си и си давайте повече приятни занимания за духа и тялото.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица обръщайте по-голямо внимание на хобитата си и на любимите си хора. Ако сте били по-натоварени през изминалите седмица, сега се опитайте да поставите себе си на преден план. Не забравяйте, че и вие имате нужда от почивка, въпреки че се чувствате много енергични на работното място. Това няма да продължи вечно, ако не си дадете необходимото тялото ви да презареди. Почивните дни са подходящото време да презаредите батериите и да се откъснете от напрежението около вас. Отидете на пикник в гората, или пък на плаж, спортувайте, правете всичко, което ви доставя удоволствие.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица е време да сложите в ред служебните си дела и да решите какво трябва да ви бъде приоритет. Това важи за тези от вас, които имат собствен бизнес и е добре да планират работата си. През следващите дни ще сте изправени пред предизвикателството да балансирате между личния и служебния си живот. Не пренебрегвайте близките си, които ще имат нужда от вас, заради работата си. Ако напоследък сте се грижили за близки роднини, сега може да изпитвате желание да се посветите на работата си - не изпитвайте вина.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица минус ще бъде да бездействате. Вършете различни неща, докажете се, че сте хора с умения. Периодът не предразполага към мързел, вземете се в ръце и свършете онова, което сте планирали. Почивайте през уикенда и си дайте заслужена почивка, а ако имате възможност прекарайте приятна ваканция с близките си хора, радвайте се на компанията на любимия човек. Работата може да почака, но не я отлагайте.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще сте много спокойни. Дните ви ще са уравновесени и дори някои пречки пред вас ще отпаднат. Периодът е подходящ да затвърдите приятелството си с някой. Като цяло ще се радвате на приятната компания на приятелите си и няма да ви липсват забавления и купони. Към средата на седмицата може да получите възможност за допълнителни доходи. Не е изключено добрите новини за финансите ви да дойдат от страна на партньора ви. През почивните дни се забавлявайте и се заредете с енергия и приятни спомени.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще спечелите, ако гледате малко по-прагматично на обстоятелствата. Добре ще е ако следващите дни внесете малко ред и дисциплина в ежедневието си. За обвързаните седмицата ще е романтична и много приятна. Ако, обаче, имате силни чувства към неподходящ човек, не е изключено сега да разберете, че няма смисъл да си губите времето с него. Почивните дни ще са много емоционални и разгорещени.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 20.08 - 26.08.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот qwerryyy » 20 Авг 2018, 11:09

Мързелива седмица ме очаква мен, независимо, ч еми предлагат да работя повече. Отивам на море след часове. :grin:
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта