27.08 - 02.09.2018 - Седмичен хороскоп!

27.08 - 02.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 27 Авг 2018, 12:32

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица пред вас ще се открие нов път с нови възможности. Може да постигнете прогрес на работното място, но за целта е важно да бъдете възможно най-концентрирани и да следвате поставените си цели. Периодът е подходящ за участие в курсове и срещи с много хора. Макар че нещата няма да се случват толкова бързо, колкото ви се иска, с постоянство ще постигнете прогрес. Ако искате да поемете по нов път в някоя област от живота ви, ще намерите нужната подкрепа да го сторите. През следващата седмица интуицията ви ще бъде много силна, затова може спокойно да й се доверявате, благодарение на нея ще разберете кое е правилно и кое не е.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Тази седмица е от особено значение за вас, ще достигнете до интересни разкрития, а някои от вас ще трябва да обмислят важно решение. Не е изключено да поставите ново началото в професионалния или личния си живот. Премисляйте добре, преди да вземете каквото и да е било решение. Има риск да предприемете действия, подвластни на силни емоции, което няма да е във ваш интерес, опитайте се първо да се успокоите и след това да предприемате каквото и да е било. Седмицата ви ще е изпълнена с големи предизвикателства в личния живот и интимната ви връзка. Не се старайте да угодите на всички. Добре е да намалите темпото и да намерите време за себе си, за почивка и да се погрижите за здравето си. Отървете се от източниците на стрес.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
За вас тази седмица ще е изпълнена с предизвикателства, но ще успеете да избегнете трудните ситуации. Ако трябва да се адаптирате към някоя промяна, важното е да запазите самообладание. Не игнорирайте практическата страна на живота - парите, здравето, работата. Обръщайте по-голямо внимание на подробностите в реализирането на плановете ви. Ако сега подхождате лекомислено към служебните си задачи, има вероятност в бъдеще от това да произлезе проблем. Бъдете внимателни по отношение на финансите си. За някои от вас тази седмица ще бъде нужно да направите някаква раздяла с миналото и да се откажете от нещо. Добър период е да се посветите на кауза. Не е изключено в следващите дни да ви занимава любовен или паричен въпрос.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица може да е по-трудна за вас и да излязат наяве някои слаби места във връзката ви, в характера ви или пък плановете ви за бъдеще да се променят. Добре е да се погрижите за здравето си и да намерите начин да си осигурите повече енергия. Не се оставяйте околните да навлизат в личното ви пространство и да се възползват от вас. Не бързайте да се отзовавате на всеки, който търси помощ от вас за пари или друго, първо помислете дали наистина си заслужава. Не прекалявайте с добрината си, за да не се възползват от вас. През следващите дни ще сте по-разсеяни и е възможно да пропуснете нещо. Имате нужда да се откъснете от света и да се затворите в своя вътрешен свят. Ако сте имали колебания в личния живот, през следващите дни ще получите яснота.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тези дни бъдете малко по-търпеливи. Периодът е по-подходящ да изчакате, отколкото да действате, особено, ако става въпрос за взаимоотношения. Това не означава да не правите нищо, а напротив, ако ви се отдава някаква възможност - възползвайте се, но по-скоро не бива да прибързвате с вземането на важни решения под влиянието не емоции. Обмисляйте добре как да постъпите, ако имате нужда, потърсете съвет от близки приятели. Периодът е подходящ да се освободите от вреден навик, ако предприемете действия в тази посока, промяната ще бъде трайна. Обърнете внимание на здравето си, намалете стреса, до колкото ви е възможно. През тази седмица ще е добре да почивате повече, да спортувате, да се разхождате из природата. В работата не се натоварвайте излишно.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица присъщото ви планиране може да е във ваша полза, но и напротив. Важно е да прецените кое може да бъде планирано и кое не. Ако имате прекалено високи очаквания към хората, то най-вероятно ще останете подведени и разочаровани. През тази седмица лесно ще излизате от равновесие и ще се ядосвате. Какъвто и самоконтрол да си налагате, сега ще се владеете по-трудно, а реакциите ви ще изненадат както околните, така и вас самите. Имайте предвид, че нищо няма да постигнете с агресия, а напротив. По-добре е да замълчите и да премислите как трябва да реагирате. Притесненията в личния ви живот най-вероятно са напразни или вие самите преувеличавате. Седмицата е подходяща да довършите започнато обучение.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица вниманието ви ще е насочено към емоционалния ви свят. Вашите чувства и нужди ще са от голямо значение за вас. Продължават да ви водят емоциите, възможно е да изпитате нужда да направите някои промени. Помислете първо трезво, след това предприемайте действия, а не подхождайте емоционално. Опитайте се да не влизате в излишни спорове, особено, ако те са свързани с любимия ви човек. Макар и да ви се струва, че вие сте прав, то другия човек също има своите виждания. Умението да общувате ще бъде подложено на изпитание, но ако бъдете достатъчно убедителни и спокойни, в крайна сметка ще постигнете успех. Ще имате доста работа за вършене, но те сякаш няма да бъдат от особено значение за вас. Може да изпитате желание да направите промяна в дома.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица предизвикателство ще бъде да направите разлика между реалност и това, което се случва в главата ви. Има вероятно да преувеличите и самите вие да се заблудите по някой въпрос. Ще се прояви склонността ви да преувеличавате проблемите. Макар че няма да ви е лесно, не се поддавайте на предчувствия и съмнения. Ако се нуждаете от информация, питайте, а не си правете сами изводите на база вашите чувства. Ако ви се налага в този период да си останете вкъщи, приемете го като възможност за почивка. Сега е моментът да проявите щедрост и да покажете на любимите си хора, че цените времето си с тях.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще се чувствате по-уморени и няма да имате желание дори за забавления. Не страдайте от това, а използвайте периода да се погрижите за нещата, които често отлагате. Не се насилвайте да работите на пълни обороти. Отложете някои от ангажиментите си за следващите седмици, особено ако се чувствате уморени. Възможно е да реагирате по-емоционално следващите дни и да сте по-нападателни. За да избегнете проблемите с околните - любимия човек, семейство и колеги, бъдете по-търпеливи. Не искайте нещата да се случват веднага, а бъдете търпеливи и се съобразете и с тяхното темпо. Прекалено високите очаквания може да доведат до разочарования, оставете съдбата да си свърши работата. В интимните въпроси и междуличностните отношения предстои промяна. Каквото и да се случва около вас, опитайте се да гледате философски на нещата и да не изливате гнева си върху другите.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Вие сте тези, които ще се справите добре с предизвикателствата на седмицата. Трябва да действате търпеливо, а вие притежавате това качество. Ето защо препоръката към вас е да следвате вътрешния си глас и посоката, която сте поели. Имайте предвид, че съдбата може да ви изненада с някакъв обрат, трябва да се приспособите към новите обстоятелства, вместо да им се противите, защото това ще утежни положението. Ако се налага да се разделите с нещо в живота си, то най-вероятно е за добро и ще се появи нещо по-подходящо. Не е изключено след средата на седмицата да се появи напрежение в интимната ви връзка, а причините ще са парите или децата ви. Вашите виждания се разминават с тези на половинката и ще ви бъде трудно да достигнете до консенсус. Не вземайте крайни решения и не действайте напук, а премислете как да действате. Ако сте необвързани в края на седмицата в живота ви може да се появи интересен човек. Семейните могат да очакват добри новини, свързани с децата им.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица най-вероятно ще ви се наложи да се пригодите към някои хора, а ситуациите около вас да се окажат ключови за връзката с половинката ви. Ежедневието ви ще стане много динамично. Не е задължително вие сами да сте инициатори на промените, възможно е те да се случат от само себе си. Така или иначе няма да може да упражнявате голям контрол върху случващото се около вас, затова се възползвайте от добрите възможности, които се откриват. В любовта и взаимоотношенията ще сте малко язвителни и дори агресивни. Възможно е да изпитате известен дискомфорт заради реакциите си, но не бъдете прекалено строги към себе си. Ако преди сте правили много компромиси, сега ще имате нужда да кажете какво чувствате. Не правете нищо, само защото някой друг го изисква от вас, не сте длъжни и не бива да се оставят да бъдете манипулирани.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица сами ще се изненадате от реакциите си. Ако сте сдържани, може да започнете да реагирате по-бурно. Каквото и да се случи, бъдете по-сдържани и не предприемайте крайни действие и не вземайте драстични решения. Може да си мислите, че постъпвате правилно, но в дългосрочен план да съжалявате. Не се поддавайте на изкушенията. Ако сте творческа личност, много е възможно да потърсите спокойствие във въображението си. Седмицата ще е благоприятна за тези от вас, чиито професии са свързани с хората - лекари, терапевти. Отношенията през тази седмица с околните ще са малко обтегнати, дистанцирайте се и следвайте личните си интереси. Така ще си изясните какво точно искате.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 27.08 - 02.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Авг 2018, 14:06

когато ми кажат, те трябва да съм търпелива, сякаш в мен се поражда точно обратното желание. :grin:
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта