03.09 - 09.09.2018 - Седмичен хороскоп!

03.09 - 09.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 03 Сеп 2018, 11:39

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще е много ползотворна. Тя поставя началото на много положителни месеци от годината за вас. През тези дни ще получите зелена светлина за нови начинания. Ако имате някаква идея, сега е момента да е реализирате, стига целта ви да бъде постижима. Погрижете се за здравето си, направете положителна промяна в начина си на живот.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица ще имате шанс да промените живота си и да реализирате някоя своя мечта. Хубавото е, че това ще се случва сякаш от само себе си и няма да е нужно да полагате големи усилия. Към края на седмицата очаквайте добри новини. Ще берете плодовете на своя труд, така че се насладете на заслужената награда от съдбата. През цялата седмица ще сте в добро настроение, което ще ви направи приятна компания, както за половинката ви, така и за вас самите. Ако сте необвързани, излизайте по-често.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През новата седмица обърнете внимание на вътрешния си свят и на чувствата си, особено, ако сте имали някои проблеми последно време. Не бягайте от емоциите си, а се потопете в тях. Открийте какво ви кара да се чувствате добре, какво не е наред. Онези от вас, които очакват развитие по финансов въпрос, или свързан с работата, може да очакват развитие. Моментът е подходящ да започнете преговори, да проведете важен разговор или да направите ремонт или някаква промяна в дома ви.

РАК (22 юни – 22 юли)
Ако през последните седмици сте се старали повече в някоя област в живота ви и сте полагали усилия в нея, то сега успешно може да постигнете положителни резултати и да берете плодовете на своя труд. Ако поддържате постоянство в работата си, в края на месеца може да очаквате положително развитие. Имате нужда да бъдете похвалени от близките и колегите си, ако не го получите, може да се почувствате зле. За да се справите по-лесно с емоциите си, срещайте се с хора, които ви карат да се чувствате добре и не ви критикуват.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица настроението ви ще е добро, ще си почините, и ако сте имали конфликти с някого през изминалата седмица, то през следващите дни всичко ще е спокойно. Периодът е благоприятен за финансите ви, може да получите допълнителни пари или да намерите начин за увеличаване на доходите си в дългосрочен план. Моментът е подходящ за инвестиции и големи покупки. Очаквайте информация, която да повлияе на интимния ви живот и семейните отношения, това може да постави началото на някои промени в дома ви.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Предстои ви седмица, в която ще постави под въпрос вашата способност да се приспособявате. При някои от вас промяната ще се случи изведнъж, но при други промените ще се случват постепенно, докато осъзнаете, че тръгвате по съвсем нов път. Последният ден на 7-дневния период ще е изключително важен за вас, поставете началото на нещо специално в този ден. Планирайте и мечтайте, опитайте се да онагледите това, което искате, по този начин ще успеете да имате по-ясна цел, която да следвате.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През първите дни на седмицата довършете започнатото, за да може да се освободите за всичко ново, което ви предстои. Ако се чувствате изморени, дайте си време за почивка, но не пренебрегвайте знаците на тялото ви, защото това ще ви донесе още повече напрежение. Приятните срещи и разговори ще ви подействат добре, починете си максимално, това ви съветват звездите тези дни. Излизайте повече, срещайте се с приятелите си, имайте романтичните моменти с вашата половинка, отдайте се на любими занимания, за да се заредите отново с положителна енергия.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица ще постигнете добри резултати в работата си, концентрирани сте и това ще се отрази на продуктивността ви. Периодът ще ви донесе благоприятни условия в работата и ще постигате добри резултати. В личния ви живот е възможно да има някои трудности, ако сте в такова положение, че не си споделяте това, което ви притеснява. Това ще доведе до проблеми във връзката и ескалиране на напрежението, затова е важно да споделяте и да водите спокойни разговори.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще успеете да различите реалното от въображението и ще осъзнаете кои амбиции са постижими и кои ваши цели са по-скоро идеализирани. Интуицията ви ще ви помогне през следващите дни. В личния ви живот очаквайте седмицата ви да е изпълнена с предизвикателства, особено тези от вас, които за направили жертва със себе си, в името на семейството си.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Не очаквайте прекалено много от околните и от живота през тази седмица. Това не означава, че ви очаква лоша седмица, а по-скоро, че ако очаквате нещата да се случват така, както вие искате, то ще останете разочаровани, защото това няма как да се случи. През уикенда ви очакват приятни изненади и създаването на успешни връзки. Не се опитвайте да контролирате поведението на близките и на половинката си, защото това ще има негативни последствия.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Очакват ви обрати през новата седмица, в сферата на любовните отношения и финансите. В случай, че срещате проблеми в някоя от тези области, то през следващите дни очаквайте сериозно раздвижване. Ако се разбирате с партньорът си и се чувствате добре във връзката, може да ви очаква развитие в отношенията. Необвързаните от друга страна може да очакват интересно запознанство, което да се окаже от голямо значение за бъдещето. Важното е да сте по-смели през цялата седмица и да действате премислено, а не да се оставяте на течението и случайността.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица вниманието ви ще е насочено към положителната промяна в ежедневието и изобщо в целия ви живот, така че да се чувствате по-добре. Това не означава, че животът ще ви поднесе търсената промяна на тепсия. Ще трябва да работите, за да мечтите си, а не да стоите и да чакате те сами да се случат. Налага ви се да бъдете реалисти. Личните ви взаимоотношения ще ви занимават доста. Някои от вас ще са изправени пред дилемата да избират между собствените си желания и тези на любимия човек.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 03.09 - 09.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Rali_hr » 03 Сеп 2018, 12:03

Ползотворната ми седмица почва с главоболие, не знам де ще му излезе края. :-|
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта