10.09 - 16.09.2018 - Седмичен хороскоп!

10.09 - 16.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 10 Сеп 2018, 12:24

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще трябва да забавите малко темпото и да погледнете вътре в себе си. Анализирайте събитията и това, как те влияят върху вас самите. Направете си необходимите равносметки, за да прецените какво сте постигнали. Не започвайте нищо ново и не се затрупвайте с много ангажименти. Съсредоточете се върху една задача и насочете цялата си енергия към нея. Внимавайте да не се претоварвате, за да имате време и за почивка. Обмисляйте по-добре решенията си, свързани с работата, защото през тази седмица е възможна промяна в професионален план. В изпълнението на ежедневните си задачи не действайте прибързано, а работете бавно и усърдно, за да избегнете грешки.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Новата седмица ще бъде изпълнена с емоции. Силните чувства ще ви владеят, което ще ви направи по-хапливи. Ако се стремите да поддържате добър тон в някой взаимоотношения, сега трудно ще държите езика зад зъбите си и ще се въздържате от реален коментар. Някои проблеми във връзките и любовта отново ще излязат на преден план. Ще преминавате по-лесно през предизвикателствата тази седмица, ако си напомняте, че няма как да промените околните. Поставете граници в отношенията си с тези, които не ви харесват. Отделете си достатъчно време за почивка, но се старайте да си осигурите активен отдих, а не просто да мързелувате - разходете се сред природата и отделете време на близките си.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Новата седмица започвате спокойно. Може да ви липсва енергия, затова се отдайте на достатъчно почивка, а ако имате възможност прекарайте време в усамотение. В средата на седмицата ще общувате с лекота с околните, което ще ви доставя удоволствие. Не е изключено да попаднете на хора, които споделят вашите виждания за света и да получите подкрепа. В края на седмицата внимавайте на кого се доверявате. Във финансов план се пазете се от нечестни хора, които се опитват да ви измамят. През почивните дни посетете интересно събитие или се разходете из природата. Що се отнася до ежедневието ви, тази седмица не оставяйте недовършена задача.

РАК (22 юни – 22 юли)
Започвате много емоционална седмица, в която ще имате възможност да израснете като личност. Това може да е нещо конкретно, свързано с някоя връзка или служебен ангажимент, но е възможно да касае и някои ваши мечти. Седмицата дава голям шанс на тези, които са натоварени с много хора около себе си и проблеми да се отърват малко от нещата, които ги напрягат. За някои от вас седмицата ще е времето да преосмислите отношенията си с някой, който се възползва от вас и ви затормозява. Направете си изводите за вас самите и почнете промяна. Подредете приоритетите си.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица ще е благоприятна за любовния ви живот. Ако сте необвързани излизайте по-често и се срещайте с повече хора. През почивните дни са възможно интересни срещи, а желанието ви за флирт няма да остане скрито. Ако имате половинка, прекарвайте повече време заедно, това ще ви помогне да съживите връзката си, особено ако направите нещо различно - пътувайте, разнообразете сексуалния живот, излизайте по-често. Важното е да успеете да обръщате достатъчно внимание на половинката си, а ако имате спор, спокойно да обсъдите проблема си. На работното място положението ще е по-сложно, възможни са конфликти с колеги и началство. Още през първите дни на седмицата бъдете внимателни в разговорите и подбирайте добре думите си. Ако сте подложени на стрес, намалете работата и спортувайте повече. Опитайте се да намерите време за себе си.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
В началото на седмицата е възможно да се чувствате по-напрегнати и разсеяни. Лесно ще мените настроенията си, което ще бъде забелязано и от околните. През следващите дни логичното мислене няма да ви е силната страна. Намерете начин да си починете и да подредите мислите си спокойно, без да се насилвате с конкретно решение, a се пуснете по течението. Най-добре е през следващите дни да се успокоите и да се концентрирате върху това, което зависи от вас. Седмицата поставя началото на положителен период в професионалното ви развитие. Освен това през тази седмица е добре да се отдадете и на почивка, да планирате бъдещето си и да пътувате. Заредете се с енергия за предстоящия активен сезон.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Вниманието ви ще е заето с изясняването на взаимоотношения - било то лични и професионални. Независимо как бъдат провокирани тези разговори, то се пригответе за изясняването им, дори и да не бъдете удовлетворени накрая. Най-правилната нагласа през следващите дни е да не храните каквито и да било очаквания, да се спуснете по течението, като все пак не забравяте да контролирате това, което зависи от вас. Опитайте се да гледате философски на нещата, това ще ви помогне да се успокоите, че всичко е под ваш контрол. Почивните дни са вълнуващи в любовен план.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица бъдете по-предпазливи, тъй като е възможно някой да злоупотреби с вашето доверие. Умението ви да водите разговори ще ви помогне да развиете събитията така, че вие да сте на полза. В случай, че трябва да защитите мнението си, не се притеснявайте да говорите. В началото на седмицата ще имате достатъчно енергия, използвайте я разумно, а не мързелувайте. Положителните събития през тази седмица ще са свързани със семейството ви. Ще бъдете щастливи, когато в дома ви цари спокойствие, радвате се на компанията на близките си. Купете си някоя вещ за дома.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще правите това, което сте си наумили и никой няма да може да ви спре. Имате ентусиазъм за работа, ще преследвате целите, които сте си поставили. Имате добри и нестандартни идеи. Изпитвате силна потребност да се изявявате пред околните. Не прибързвайте, за да не допуснете някои грешки, обръщайте по-голямо внимание на детайлите, особено ако се касае за пари, здраве или работата ви. Добре е да сте бдителни за отношението на хората към вас, поддържайте добри отношения с околните. Възможно е мечтите ви така да ви обсебят, че да действате против някой. Възможно е нещата да не се развиват според вашия план, особено, ако не потърсите чужда помощ, така че внимавайте какви отношения поддържате с околните, защото работата в екип е много важна.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ви очакват много емоционални моменти. Обърнете поглед към вас самите, вместо да се вторачвате в това, което се случва около вас. В някои от дните няма да сте в настроение, затова използвайте момента да погледнете във вътрешния си свят и да определените какво точно искате, вместо да изпадате в депресии и да разберете къде се корени проблема на вашето настроение. Обвързаните може да усетят напрежение в отношението с половинката в началото на седмицата, възможни са спорове заради пари. За да не трупате негативни емоции и да нае се стига до конфликт, опитайте се да говорите спокойно с другия.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Очаква ви спокойна седмица, това ще е така, защото сте позитивно настроени към случващото се около вас. Лесно ще получавате това, което искате. Периодът е чудесен за любовния ви живот, романтични срещи и изненади. Харизмата ви ще е силна и ще влияете на околните, това ще ви помогне не само в личния, но и в професионалния живот, тъй като лесно ще убеждавате хората да ви следват. Ако изпитвате нужда от някаква подкрепа, ще я получите, стига да я поискате. Започнете седмицата като се концентрирате върху най-важните задачи. Дните са подходящи за забавления и срещи, общуване.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще се опитвате да поддържате баланс в ситуация, която не ви носи нищо добро, но просто сте свикнали така. Не се вторачвайте в старото, а помислете какво вие самите искате, защото ще пропуснете добра възможност. Ако заложите на новото и различното, бъдещето ще ви изненада. Освободете се от стари връзки, които не ви носят нищо добро. Имайте реалистични очаквания в различни области от живота ви и не си поставяйте непостижими цели. През тази седмица ще имате възможност да спечелите допълнителни пари.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 10.09 - 16.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Сеп 2018, 16:09

Нещо съдбовни неща ми се струват тук, а мен ме мързи :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта