17.09 - 23.09.2018 - Седмичен хороскоп!

17.09 - 23.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 18 Сеп 2018, 12:04

ОВЕН (21 март – 20 април)
Опитайте се през тази седмица да измислите начин за оптимизиране на работния процес и подобряването на дейността ви. Ако знаете точно какво искате, измислете и стратегия, която да следвате, за да постигнете целите си. Обвързаните от вас ще са изправени пред някои предизвикателства в отношенията с партньора. Колко лесно ще преминете през тях, зависи от желанието и на двамата да общувате и да правите компромиси. Ако се занимавате с творчество, ви очакват благоприятни дни.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Първите дни на седмицата ще се изпълнени с предизвикателства и риск от конфликти. Възможно е да избухнете за нещо дребно. Въпреки че ще усещате напрежение през тези дни, те са подходящи да стартирате нещо ново и да направите някоя голяма промяна, която искате отдавна. Не е изключено да се наложи да промените и някои неща в ежедневието и на работното си място, за да освободите време за новото в живота ви. През седмицата ще ви е трудно да общувате.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица бъдете прагматични и усърдни. Ще успеете да постигнете много, ако не си поставяте сами граници. Имате добри идеи, които трябва да реализирате и да споделите, вместо да пазите само за себе си. Възможно е стар проблем, който сте игнорирали да се завърне, особено ако е свързан с конкретен човек. Дали ще има влияние ситуацията върху вас, зависи от близостта, която имате с конкретната личност. Добре е да подходите отговорно и да вземете конкретно решение.

РАК (22 юни – 22 юли)
Тази седмица ще бъде много благоприятна за вас, що се отнася до пари и имуществени въпроси. Възможно е да получите неочаквани пари или да получите възможност за допълнителен доход или повишение. Тези от вас, които са се трудили последните месеци, сега ще берат плодовете на своя труд и ще бъдат подобаващо оценени. През тази седмица ще трябва да довършите започнатото преди месеци. Не са изключени и спорове в отношенията с близките, по въпроси, които не сте изяснили навреме. Разговорите ще са тежки и има риск да има някой обиден, затова внимателно обмисляйте думите си.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица бъдете внимателни в общуването с околните, защото има риск да избухнете и то срещу най-близките си. В края на седмицата обмисляйте добре всяко ваше действие. Не се оставяйте действията ви да бъдат водени от емоциите и гнева си. Ако ви очаква важна среща гледайте да я проведете в началото на седмицата, преди да ви обземат различни чувства и да се концентрирате по-трудно, а и има риск да пропуснете някоя неизгодна за вас подробност. Любовната тема ще излезе на дневен ред, каквито и въпроси да изникнат, гледайте да поправите нещата наистина, вместо само да прикривате проблема и да не говорите за него. Необвързаните ги очаква ново запознанство.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Пълни сте с енергия, която ще ви даде силен тласък към изпълнението на поетите ангажименти. Ще бъдете много инициативни и смели в решенията си. През следващите дни внимавайте във взаимоотношенията, съществува риск да сте много емоционални, което да ви направи и гневни, което е необичайно за вас. Почивните дни прекарайте с любимите си хора.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Възможно е да получите пари, които очаквате отдавна, за които дори не е нужно да правите нещо специално, за да ги получите. Периодът е подходящ да обмислите отново плановете, които имате и да направите някои промени към целите си. Някои от вас ще са поставени пред дилема в личните си отношения. Ще се наложи да избирате между своите интереси и тези на връзката ви.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица не отлагайте работата за друг ден, а вършете всичко своевременно. Възможни са проблеми в личния живот и интимните отношения. Не е изключено но да видите бивша половинка и стари чувства да изплуват, което да създаде напрежение в сегашните ви отношения. В края на седмицата комуникацията ви с околните ще е напрегната. Внимавайте какво говорите, защото има риск да прекалите с думите си. През почивните дни прекарайте колкото се може повече време насаме, да си направите някои равносметки.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица ще мислите само за плановете си за бъдещето. През първите дни определено ще развихрите въображението си. След средата на седмицата ще трябва да стъпите здраво на земята и да се концентрирате в работата си. Проявете в работата си постоянство и търпение, качества, които няма да останат незабелязани. Намерете време и за близките си хора, пътувайте и се отдайте на качествена почивка.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Новата седмица ще е изпълнена с приятни изживявания, свързани със семейството и дома ви - дали ще е щастливо събитие, или някаква промяна в дома, то ще ви подейства много приятно. Като цяло седмицата ви обещава спокойни отношения с близките и приятни моменти у дома. На работното място ще имате доста работа и ви очакват динамични дни. Осъществете амбициите си, имате енергия да го направите. Това, че сте организирани ще ви е от голяма полза.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През новата седмица не позволявайте околните хора да влияят на настроенията ви. Не се вглеждайте в миналото, а напротив - вперете поглед в това, което искате да постигнете в бъдеще. Комуникацията ще бъде затруднена, както личната, така и служебната, ако все пак искате да проведете важен разговор, направете го в началото на седмицата. Периодът е подходящ за планиране на бъдещето. Почивните ви дни ще са наситени с емоции, ще сте по-раними така че се опитайте да поддържате спокойствие около вас.


РИБИ (20 февруари – 20 март)
Новата седмица идва с много различни емоции на работното място. Ще имате много идеи, както и много възможности за изява, а някои от вас могат да получат и пари. Ако работата ви е свързан с разговори и срещи с хора или с творчество, седмицата ви ще е много ползотворна. Любовните отношения също ще занимават много от вас. Някои проведени разговори отново ще преминат през главата ви, за да ги анализирате. Почивните дни ще са емоционални и ще се обиждате по-лесно. Затова избягвайте хората, които ви напрягат.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 17.09 - 23.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Mon_ton » 18 Сеп 2018, 15:55

Комуникацията тази седмица няма да е силна за никоя от зодиите, макар че на рибите им се очертава добра седмица, за разлика от останалите :lol:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта