24.09 - 30.09.2018 - Седмичен хороскоп!

24.09 - 30.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 25 Сеп 2018, 12:20

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица не прахосвайте енергията си в различни сектори от живота, а се опитайте да се концентрирате върху едно нещо, което е най-голям приоритет за вас. Поставяйте си конкретни цели, към които да се стремите. Ако сте имали някои трудности и неясноти на работното място, тази седмица положението ще се изясни и ще може да вземете нужните решения. В случай, че планирате смяна на работата, възползвайте се през следващите дни да отидете на интервю. Като цяло седмицата е положителна за кариерийното ви развитие, ще получите дългоочаквани резултати. Периодът е подходящ за срещи, изяви и водене на преговори. Грижете се за здравето си и се поддържайте в добра форма - движението ще ви помогне да се освободите от стреса.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Седмицата ви ще е успешна в професионално отношение. През вас може да се открие възможност за развитие на работното място, да ви повишат или просто нещата да се стекат във ваша полза. Ако планирате припомняна на работното място, сега е моментът да се възползвате от звездните влияния и да потърсите ново място. Тези от вас със собствен бизнес, може да разчитат, че през следващите дни ще открият подходящо партньорство, което ще даде добро финансово отражение. Каквито и да са амбициите ви, важното е да намерите подходящите хора, с които да вървите към успеха. Някои от вас може да са по-изнервени през следващите дни, но не подхождайте с лошо към околните, защото това ще ви донесе само негативи. В личен план, бъдете откровени към половинката си, ако искате нещо, не очаквайте другия сам да се сети за това, а кажете какви са желанията ви.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще се радвате на нови възможности, които се откриват пред вас. Може да се впуснете в различни приключения или да пътувате. Трудностите, които сте имали последните дни ще започнат да се подреждат. При много от вас нещата ще се нареждат сякаш от само себе си. Периодът е чудесен за пътуване, учение, придобиване на нов опит. Ако се появи възможност пред вас се възползвайте от нея, без да му мислите много, най-вероятно ще ви донесе големи ползи. В началото на седмицата много ще се вълнувате от любовни теми, обвързаните се опитайте да разнообразите ежедневието с половинката ви, за да избягате от рутината. А свободното си време, посветете единствено и само на себе си.

РАК (22 юни – 22 юли)
През новата седмица ще се почувствате облекчени, решили сте проблеми, които са ви занимавали дълго време. Благодарение на спокойствието, ще може по-ясно да видите бъдещето и какво ви предстои. Най-важното за тази седмица е да вярвате в себе си и в способностите си. Седмицата е особено подходяща за нови бизнесначинания, сключване на договори, подписване на сделки, изобщо, нещата, които започнете през тази седмица, най-вероятно ще ви донесат успех. Ще се изненадате от своята решителност. Не се притеснявайте, следвайте интуицията си. Започнете да реализирате мечтите си. Що се отнася до любовта, подходящо е сега да поставите нова цел в отношенията си - сватба, съвместно съжителство или нова връзка.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Очаква ви много позитивна седмица, особено в професионално отношение. Възползвайте се от възможностите, които ви дават звездите - съсредоточете се върху определена цел и я следвайте - начертайте си стратегия и не се отклонявайте от нея. Имайте предвид, че хаотичните действия могат да попречат на кариерийното ви развитие, бъдете максимално целенасочени, а ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да я потърсите. От вас зависи за да се разбирате с хората около вас, за да може да разчитате на тях при нужда. Периодът е добър за установяване на нови делови партньорства. В личен план бъдете търпеливи към любимия човек.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Новата седмица поставя пред вас различни възможности, за да подобрите някои аспекти от живота си. Част от вас ще се насочат към подобряване на квалификацията и обучение, други ще се опитат да подобрят работната си среда, а трети може да поставят началото на по-здравословен начин на живот. Не се обезкуражавайте, ако не виждате бързи резултати от случващите се промени. Ако планирате промяна на работното място, сега е моментът да го направите и да потърсите нова работа, бъдете амбициозни и упорити. В личен план, много от вас ще се радват на романтика и страст. Ако сте обвързани, нищо чудно през тази седмица да получите по-голямо внимание от половинката си. Не бъдете ревниви.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Ще се радвате на хубави емоции през тази седмица в отношенията си с близките. Дори и да възникнат проблеми, лесно ще намерите решение за тях. Способността ви да общувате ще ви е от голяма полза, това ще подобри и отношенията ви с половинката. Ако сте поставени в заплетена ситуация, през тази седмица може да намерите изход от нея, а правилното решение ще ви осигури спокойствие. Разчитайте на интуицията си и не мислете прекалено много, ако пред вас се появи добра възможност. Много от вас ще имат желанието да се отдадат на забавления, така че не отказвайте покани за парти и срещи.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица може да сте изправени пред някои проблеми, но ги приемете като възможност за по-нататъшно развитие, отколкото като пречка. За да се възползвайте обаче, от евентуалните възможности, които ще се открият пред вас, трябва да бъде активни и да погледнете ситуациите през друга гледна точка. Някои от вас ще са по-изнервени тези дни и най-вероятно ще се срещнете с хора, които ще ви провокират още повече. Не влизайте в излишни спорове, но ако има конкретен човек, който ви напряга през цялото време, то нищо чудно да изгубите търпение. Не се колебайте да се защитите, ако чувствате, че ви използват.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Предстои ви много добра седмица, ще сте в добро настроение и ще сте водени от желанието да ви забележат и да направите добро впечатление. Погрижете се за себе си - купете си нещо хубаво, излезте с приятели или друго, което би ви доставило удоволствие. Към средата на седмицата мислете по-практично, най-вече във финансово отношение. Не оставяйте недовършени задачи, особено, ако те биха ви коствали пари. Звездите ще ви подтикнат да бъдете по-резервирани в харчовете и да сте по-практични и разумни. Възможно е тази седмица да получите добри новини.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще успеете да завършите някои стари дела, които не са ви давали мира. Ако скоро сте допуснали грешка и искате да промените нещо, сега е моментът да го направите. По-добре не започвайте нищо ново, защото това няма да ви донесе успехи. Обърнете по-голямо внимание на себе си и си осигурете почивка. Ако не се чувствате добре намалете темпото и не се преуморявайте, макар че вас е характерно да се раздавате на максимум, сега е добре да се отдръпнете малко. Възможно е през тази седмица да направите някоя покупка или да вземете решение, свързано с финансите ви. Действайте уверено, по темите, свързани с пари. Отделете време на любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще е много положителна за вас, започвате я с ново начало в живота си. Късметът е с вас и това ще продължи и през следващите месеци. Възползвайте се максимално от тази нагласа и бъдете готови за експерименти. В началото на седмицата ще сте в добро настроение, срещайте се с приятели, излизайте повече, а не е изключено и да имате приятна романтична среща. В професионален план, ще успеете да извлечете максимума от ситуациите на работното място. В края на седмицата се посветете на задачите, които сте оставили на заден план.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Не е изключено седмицата ви да започне с приятна изненада. Ще се налага да вземате някои важни решения през следващите дни. В средата на седмицата изпълнявайте съвестно обещанията и поетите ангажименти. Възползвайте се от това, което ще ви поднесе съдбата. Има вероятност да сте малко по-мързеливи тази седмица и да имате желание да излизате повече. Внимавайте с храната и алкохола, защото има риск да прекалите. Творците сред вас ще са изпълнени с вдъхновение и ще успеят да разгърнат талантите си. В отношенията с околните бъдете готови да правите някои отстъпки, но не и да действате против себе си. Възможно е да получите неочаквани пари. През почивните дни релаксирайте и спортувайте, за да се заредите с енергия.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 24.09 - 30.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Stark » 25 Сеп 2018, 14:43

Направи ми впечатление, че хороскопа е много положителен тази седмица, за всички зодии е така. :mrgreen: Това е повече от чудесно.
Аватар
Stark
 
Мнения: 260
Регистриран на: 14 Мар 2017, 12:00

Re: 24.09 - 30.09.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот silver933 » 25 Сеп 2018, 15:31

Stark написа:Направи ми впечатление, че хороскопа е много положителен тази седмица, за всички зодии е така. :mrgreen: Това е повече от чудесно.

Миналата седмица беше малко коли и беси, тая много положително :lol:
Аватар
silver933
 
Мнения: 2103
Регистриран на: 14 Ное 2014, 16:02


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта