01.10 - 07.10.2018 - Седмичен хороскоп!

01.10 - 07.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 01 Окт 2018, 12:01

ОВЕН (21 март – 20 април)
Случващото се през тази седмица ще зависи от умението ви да работите в екип и да правите компромиси. В противен случай очаквайте крайности във вашите решения и съответно съпротива от страна на околните. Ако сте склонни да се вслушвате в другите и да направите отстъпки, по-лесно ще постигнете хармония през следващите дни. Използвайте следващите дни да приключите със старите ангажименти и да си освободите място за новите неща, които предстоят. Ако търсите нова работа, сега е времето да почнете да търсите нова.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
Ще се чувствате спокойни и уверени през следващите дни. Някои от вас ще се намерят потвърждение, че постигат успех с работата си. Продължавайте така и не се отклонявайте от целите си. През тази седмица ще имате нови идеи и вдъхновение. Следвайте вътрешния си глас и ще постигнете успехи. Грижете се за себе си и намерете начин да си почивате повече, въпреки че вдъхновението, което изпитвате в момента, ще ви кара да работите на пълни обороти. Разходете се сред природата и се занимавайте и с любимо хоби.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През тази седмица ще сте много по-спокойни и ще се радвате на добри отношения със семейството си. Ако сте имали някакви очаквания и желания към семейството си, сега ще се радвате на всичко, което ви е липсвало. Положителното развитие на нещата ще ви носи още по-голям ентусиазъм. Ако имате някаква страст и занимания, които ви вдъхновяват, ще проявите талантите си тези дни. В любовния ви живот, ако сте имали притеснения и колебания, сега всичко ще ви се изясни и ще имате конкретни решения.

РАК (22 юни – 22 юли)
Започвате седмицата напрегнати и емоционални, което ще направи реакциите ви по-бурни. Някои от вас ще се опитат да прикрият чувствата си, но вътрешно ще сте на ръба да експлодирате. Поведението на някой страничен човек - партньор, работодател може да ви обърка и да ви създаде още повече напрежение. Към края на седмицата нещата ще се поуспокоят и ще успеете окончателно да се справите с напрегнатите ситуации. Периодът е подходящ за планиране на пътуване, за обучение, да обмислите вариант за усъвършенстване. Ако се занимавате с интелектуален труд, тази седмица ще сте много продуктивни.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През следващите дни ще общувате с много различни хора. Много от вас ще имат възможността да пътуват и да обменят идеи с колеги и приятели. Като цяло ще сте активни в комуникацията и ще споделяте мненията си с много различни хора. Ако планирате делови разговор, очаквано тази седмица ще бъде ползотворна за вас да ги проведете. Дори и нещата да не се случват с темпото, което вие искате, то бъдете търпеливи, нещата най-вероятно ще се развият благоприятно за вас. Ако ви предстои важно споразумение или голяма покупка, изчакайте следващата седмица, ако това не е възможно, поне отложете за края на седмицата.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Очаквайте седмица, в която ще обърнете по-голямо внимание на личните си начинания. Няма да ви липсва енергия за работа и ще сте по-смели в решенията си. Ще ви се наложи да се съобразявате с някои ограничения, но те няма да ви попречат да изпълните плановете си. В края на седмицата се очаква да настъпи добър период за вас, ще имате усещането, че може да постигнете всичко. Голяма част от вас ще обърнат внимание на интимния живот. Възползвайте се от обаянието си и излизайте повече. Може да създадете полезни контакти.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Първите дни на седмицата ви ще са напрегнати. Ще ви занимават проблеми, свързани с взаимоотношенията било то в работата или у дома. Трябва да говорите за случващото се. Така има шанс да решите и семейна драма, която отдавна ви тормози. Тези от вас, които са имали подобни проблеми, могат да очакват развръзка и подобряване на отношенията в семейството, с партньора или с родителите. През почивните дни се опитайте да отделите време за себе си и за почивка. Разходките ще ви се отразят най-добре и ще ви заредят с нови сили.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
В началото на тази седмица ще сте малко по-емоционални и няма да понасяте лесно настроенията на околните. В началото на седмицата ще приемате лично всичко, което ви казват и ще се почувствате обидени. Не е изключено и да се отворят някои стари рани, внимавайте с драмите, оставете нещата такива, каквито са и не го мислете много много. В практичен план, успешно може да поставите началото на нов проект, който ще ви помогне в професионалното развитие. Имате идеите и вдъхновението. Не позволявайте да ви спира мързелът или страховете ви.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще постигнете успех в работата си, а ако искате промяна в нея, нищо чудно да ви се отдаде добра възможност. Ако имате повече ангажименти в семейството си, трябва да намерите начин да ги съвместите с личния си живот. В личния ви живот не пренебрегвайте близките си и гледайте да им отделяте достатъчно внимание. Някои от вас ще преосмислят отношенията си с конкретен човек, или ще си поставят нова цел, която да даде мотивация.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще се радвате на успехите, които сте постигнали, благодарение на труда, който сте полагали последно време. Ако сте били целенасочени и сте работили усърдно, сега ще берете плодовете от труда си. Не изпускайте новите възможности в еуфорията, търсете все повече начини за усъвършенстване и развитие. Доверявайте се на интуицията си. В любовния живот седмицата ви ще е спокойна и ще достигнете до някои решения.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Ангажирайте се повече в работата си и се отнасяйте сериозно към задачите си. Бъдете целенасочени, дори и бързо да ви омръзва, трябва да довършите започнатото. Склонни сте да се отнасяте и да мечтаете твърде много, което в случая може да ви изиграе лоша шега. През тази седмица ще се появи добра възможност пред вас, не я изпускайте. Сериозно обвързаните ще се радват на хармонични отношения с половинката и страстни моменти заедно. Тези от вас, които имат някакви колебания относно връзката си, може да очакват ситуацията да се разясни.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица може би ще правите повече жертви, отколкото трябва и до бре да се осъзнаете. Най-вероятно ще се опитвате да помогнете на друг човек, но в крайна сметка ще се почувствате изтощени и изтормозени. Не е изключението търпението ви да свърши и да избухнете, затова сложете границата навреме. През почивните дни ще се радвате на вниманието на околните, дори и в романтичен план. Хората са привлечени от вас, а това ще погали самочувствието ви. В работата си бъдете по-практични и спазвайте поетите ангажименти.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 01.10 - 07.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Pipilota » 01 Окт 2018, 13:40

Венера е ретроградна и може би оказва и тя негативно влияние
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron