08.10 - 14.10.2018 - Седмичен хороскоп!

08.10 - 14.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 08 Окт 2018, 11:34

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ще се наложи да вземете решение, свързано с финансите ви - дали ще създадете ново сътрудничество, или ще промените нещо в работата си, то ще засяга парите. Добра реализация очаква тези от вас, които се занимават с интелектуален труд. През тази седмица способността ви да говорите ще донесе големи плюсове на вас и на бизнеса ви. Възможно е да получите някои предложения за сътрудничество, обмислете добре вариантите, преди да вземете решение. В края на седмицата се опитайте да контролирате емоциите си и бъдете по-практични в действията си. В отношенията ви с най-близките ще сте искрени и е възможно това да породи конфликт.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През тази седмица ще постигнете това, което искате. За да се случи това, трябва да проявявате по-голяма дипломатичност. Имайте предвид, че няма да се справите лесно с напрегнатите ситуации, най-често предизвикани от хората покрай вас. Трудно ще скривате емоциите си, но трябва да се опитате да се владеете, особено, ако имате проблем с близък колега. В работата ви положението ще е динамично, каквито и амбиции да имате, шансът да ги изпълните е голям. Ако очаквате промяна на работното място или положението си в службата, очаквайте яснота до края на седмицата. През следващите дни ще се претоварени, трябва да направите някаква промяна, за да постигнете баланс между личния и живот и работата.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще е много приятна и успешна за вас, нещата ще се случват без особена външна намеса, сякаш от само себе си. Дори и да се наложи да предприемете някакви действия и да направите някоя промяна, както и да проведете труден разговор, сега това ще ви се стори лесна задача. Периодът е подходящ да приключите отношения в служебен план, или да прекратите поет ангажимент. Гледате в бъдещето и нагласата ви е позитивна, това ще ви помогне да се освободите от всичко, което ви дърпа назад. Първите дни на седмицата са много благоприятни за вас, лесно ще намирате общ език с хората. В работата ще вземате правилни решения и лесно ще се справяте със заплетени ситуации. В последните дни на работната седмица ще сте разсеяни, затова избягвайте да се занимавате с финанси. През уикенда е възможно да се въвлечете в конфликт с близък човек.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица вниманието ви ще е насочено към ежедневните въпроси. Каквито и проблеми да имате, трябва да мислите практично, за да изясните ситуациите. Ако трябва да вземете по-важни решения, направете го в началото на седмицата. Ще получите важна информация и е най-добре да следвате интуицията си. В края на седмицата ще сте по-разсеяни и доверчиви. Седмицата е благоприятна за уреждане на финансови въпроси, за бизнес и за предприемачество, като цяло. Ако получите делово предложение, обмислете го внимателно. Не жертвайте себе си заради другите. Възможно е някое събитие да промени до голяма степен живота ви и да ви помогне да направите желаните промени.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През новата седмица вниманието ви ще е насочено към личния живот и интимните отношения, а в работата ви ще се вълнувате от темата за партньорствата. Събитията през следващите дни ще зависят до голяма степен от отношенията, които имате с хората около вас. При някои е възможна голяма промяна във връзките. Особено през този период има риск да реагирате бурно , бъдете внимателни как изразявате чувствата си. Въпреки напрежението, което ще има около вас, имате възможност да изясните отношенията и чувствата си през тази седмица. Но това ще е възможно, само ако говорите искрено и подбирате думите си така, че да не обидите човека срещу вас.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица събитията ще сте искрени и ще говорите това, което мислите и чувствате. Имате нужда да бъдете чути и затова ще споделяте доста от вашите вътрешни мисли и чувства, дори и тези от вас, които са по-затворени. Това, че ще сте открити може да не се хареса на някой от обкръжението ви, но пък с друг ще станете по-близки. Ако в някоя област срещнете трудности, изкажете мнението си, вместо да таите в себе си. Ако имате здравословни проблеми, сега е моментът да се погрижите за тях. В работата си ще имате приятни срещи и разговори с партньори и колеги, които ще ви помогнат да подобрите връзката помежду си.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица повечето от вас ще са в добро настроение. Вероятността да ви налегнат мрачни мисли е минимална. Настроени сте позитивно и по този начин ще предразположите и хората около вас. Лесно ще вземате решения и те ще са правилни. Интуицията ви е силна, затова може и спокойно да й се доверите. Ако се нуждаете от съдействие по даден въпрос, лесно ще набирате необходимата ви информация. Първите дни на седмицата са чудесни за срещи и разговори. Възползвайте се от благоразположението на звездите и правете това, което искате. В личен план ще се радвате на добри отношения с половинката. Някои от вас може да решат да се включат в социална група.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През новата седмица обвързаните от вас ще трябва да са по-внимателни в отношенията си с половинката, тъй като има риск човекът до вас да ви ядоса, а вие да реагирате бурно. При необвързаните седмицата ще премине по-леко, но това не означава, че няма риск да попаднете в конфликт в шефа или някой колега. Опитайте се да преодолеете себе си и да не се сърдите, а да намерите изход от ситуацията. Ако нещо не ви е ясно, по-добре да питате, вместо да се оставяте въображението ви да чертае несъществуващи конфликти. Ако сте по-амбициозни на работа може да постигнете успехи, които зависят от вашето желание да ги постигнете.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица издърпайте важните дела за първите два дни, защото след това няма да успеете да се съсредоточите и може сами да повлияете негативно на ситуациите покрай вас. Понеделник и вторник за благоприятни за срещи, разговори, пътуване. Ако ви предстои интервю за работа или някаква професионална изява, то в първите дни на седмицата ще се представите много добре. Проблемите, които са възможни ще са в резултат на вашето нежелание да си сътрудничите с другите. През тази седмица ще е важно да търсите общ език с хората, с които работите и с тези, с които живеете. Към средата на седмицата е възможно някой да иска да се възползва от вас. Бъдете по-практични и не бъдете доверчиви. В края на периода ще сте емоционални и ще ви е трудно да се владеете.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица темата за парите ще излезе на преден план. Ако ви предстои закупуването или продажбата на собственост, през тези дни ще постигнете напредък, а и периодът е благоприятен за сключване на сделки. Първите дни на седмицата благоприятни за това, тъй като след това ще сте по-напрегнати, така че работете усърдно в първите два дни на седмицата. Имате възможност да довършите някои стари неща, които сте отлагали дълго време. В средата на седмицата ще се прояви отново склонността ви да сте в полза на околните. Може да се почувствате използвани.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Седмицата ви ще започне с приятни занимания, както в личен, така и в професионален план. Общуването с хората около вас ще е лесно и ефективно. Някои може да получат възможност да пътувате, учат или за професионално развитие. Ако работата ви е свързана с общуване, тази седмица ще е много ползотворна, ще създадете много полезни контакти. Към средата на седмицата, очаквайте проблеми в емоционалния ви свят. Лесно ще се палите и няма да успявате да запазите хармонията във взаимоотношенията си. В някои случаи е възможно да се стигне и до раздяла с даден човек, както в професионален, така и в личен план. Ще действате импулсивно през цялата седмица.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще сте удовлетворени от себе си. Нуждаете се от внимание и много от вас ще го получат. Дори и да сте необвързани намерете начин да си доставяте повече удоволствия. Отделете време за любимите си занимания, създайте си ново хоби. Колкото по-различни неща правите, толкова по-добре ще се чувствате. Бъдете внимателни в харченето на пари, някои от вас може да прекалят с пазаруване. През тази седмица ще се радвате на хармония и разбирателство с околните. Обвързаните от вас могат да останат разочаровани от половинката си, ако не получават достатъчно внимание от нея. Обстоятелствата могат да ви подтикнат към промяна и да се наложи да оставите нещо в миналото, не се вкопчвайте в онова, което губите.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Re: 08.10 - 14.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Ваня Стойчева » 08 Окт 2018, 13:01

Много силна седмица за цялото ми семейство, само дано да не се избием след сряда :lol: че и студентите ще са у дома :shock:
Аватар
Ваня Стойчева
 
Мнения: 2023
Регистриран на: 16 Дек 2014, 11:24


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта