15.10 - 21.10.2018 - Седмичен хороскоп!

15.10 - 21.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 15 Окт 2018, 12:08

ОВЕН (21 март – 20 април)
През новата седмица ви очакват добри резултати, ако имате добри партньори и хора, които работят редом с вас. Успехът ще ви съпътства, ако се опитате да принудите някой да действа според вашите виждания. В някои конфликти ще се роди истината и вие ще разберете кои хора наистина ви подкрепят и стоят зад вас. Ако искате да убедите някой в правотата си, използвайте добри доводи и не говорете сложно. Очакват ви дни, в които ще успеете да впечатлите околните с уменията си да говорите, като направите презентация по даден въпрос. В края на седмицата бъдете внимателни пред кого какво говорите, защото има риск да засегнете някого с думите си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
През новата седмица може да настъпи обрат в някоя област във вашия живот. Възможно е да прекратете поет ангажимент и да поемете по нов път. Каквото и да е, действията ви през следващите дни ще имат сериозни последици, връщане назад няма да има. Дори и да сте под напрежение, не избързвайте с решенията и си дайте време да обмислите нещата. В края на седмицата ще ви занимават повече личните взаимоотношения. Очертава се цялата седмица да сте подложени по-голям стрес, затова се стремете да си отделяте максимално време за почивка.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
През новата седмица ще се изправите пред проблем от миналото. Някои от вас на работното си място ще бъдат подтикнати да действат, а при други е възможно да изпуснете контрола. Ако сте напрегнати имате възможност да се освободите от това, което ви тормози, може да са отношения, работа. Може да се наложи да вземете важно решение, дори и ако се налага да преустановите отношенията си с някого за ваше добро. Седмицата ще е доста трудна в емоционален план, но ще успеете да се справите със създалите се ситуации, ако отделяте достатъчно време да помислите и да се усамотите. Това ще ви помогне да си изясните чувствата и да преминете по-леко през периода.

РАК (22 юни – 22 юли)
През тази седмица е възможно да направите нещо, водени от чувство за вина, но това най-много да задълбочи проблема. Помислете добре, дали правите нещата, заради вас самите, или само за да угодите на другите. Усамотете се, ако от това се нуждаете, иначе рискувате да се претоварите емоционално и да избухнете в неподходящ момент. Избягвайте да говорите с хора, които ви напрягат и ви товарят емоционално. Ако се налага да вземете някое решение, по-добре изчакайте и не действайте под чуждо влияние. Първите дни от седмицата ще са по-спокойни, а я края ще стане напрегнато.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През тази седмица пред вас ще се открият възможности, но и ще се наложи да се справите с даден проблем. Имате енергията да работите усърдно и да се развивате професионално. Комбинирайте ентусиазмът си с много труд и ще се радваме на истински напредък и успех. Най-благоприятна ще е седмицата за тези, които работят за себе си и спокойно разгръщат амбициите си. Ако имате началник или колеги, с които не се разбирате, може да възникнат конфликти. Макар че вероятно ще се сблъскате с проблем и ще ви е трудно да контролирате емоциите си, опитайте се да се владеете. Бъдете гъвкави и заобикаляйте препятствията. В личен интимен план ще се радвате на добри отношения във връзката си, ще се радвате на приятни моменти и изненади с любимия човек.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата ви ще е изпълнена с предизвикателства и трудно ще запазите спокойствие. Чувства, които досега сте крили ще излязат наяве и няма да може да прикривате това, което изпитвате. Избликът на емоции няма да е приятен, но ще се почувствате след това успокоени и облекчени. В работата си тази седмица очаквайте да поставите началото на някои проблеми. Възможно е конфликт на работното място да ви подтикне към по-смели действия. Ако се занимавате с творчество, седмицата ще е ползотворна. В любовта очаквайте изненада от любимия човек.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Тази седмица ще е наситена с положителни емоции за вас. Вниманието ви ще е насочено към вас и хората от близкото ви обкръжение. Мнението на околните няма да ви интересува и няма да ви влияе, а ще сте спокойни и ще се радвате на любимите си хора. Вие лесно печелите симпатиите на хората, това може да го използвате през следващите дни. Мислете преди да говорите и не оставяйте емоциите да ви владеят. Не заемайте страна, ако някой се опитва да ви въвлече в определен проблем. Ако трябва да проведете по-труден разговор, направете го в края на седмицата.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще е добре, ако намирате повече време за почивка. Съсредоточете се върху важните неща и не обръщайте внимание на дреболиите, които ви дразнят. Има голяма вероятност за спорове, така че си преценете добре, дали си струва да се борите за дадена кауза. Прекарайте време на саме, това ще ви помогне да намалите стреса, но и не бягайте от проблемите си. Сега е моментът да прецените и вашите грешки и да подобрите отношенията си с близък - партньор, роднина, член на семейството. Има риск да избухнете и да направите сцена, бъдете внимателни. Пътувайте ако имате възможност.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
През тази седмица не упражнявайте натиск над околните за каквото и да е било, защото ефекта няма да е желания. Има риск да излеете гнева си върху невинен човек и вие да се окажете в последствие пострадалия от събитията. Охладете страстите и тогава проведете необходимите разговори. В работата бъдете амбициозни, но подбирайте средствата, с които ще се стремите към успеха си. Ако се нуждаете от подкрепа в работата, лесно ще намерите партньори. Дните в началото на седмицата се концентрирайте върху работата си. В края на седмицата общувайте с колегите си и изказвайте по-ясно желанията си, за да не срещнете неразбирателство.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През новата седмица във ваша полза ще е да общувате с хора, които не се опитват да ви повлияят. Макар че през следващите дни някои около вас ще се опитват да ви въздействат, други от своя страна ще избират ласкателството. Имайте едно на ум и не се оставяйте да ви контролират, а слушайте себе си и вътрешния си глас. Не забравяйте, че и околните няма да имат нужда от вашите съвети, затова избягвайте да им четете морал. Дните в началото на седмицата са подходящи за уреждане на финансови и материални въпроси. В края на седмицата полагайте повече усилия, за да постигнете желаното. Не предприемайте нищо под влиянието на подозрения, по-добре да изчакате и да сте сигурни.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица наблюдавайте внимателно емоциите си и се съобразявайте както с физическото, така и с душевното си състояние. Не се насилвайте да правите каквото и да е било, ако имате нужната енергия - действайте тогава. Отделете си повече време за почивка и за приятни занимания. Някои от вас ще станат по-твърди, но това не означава да станете агресивни, а да споделяте мнението си открито. Бъдете по-сдържани и по-деликатни, това ще ви отвори много врати. Опитайте се да бъдете спокойни и подобрете отношенията си с любимия човек.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Предстои важна седмица, в която ще трябва да се разделите с нещо и има риск напрежението да ви дойде в повече. Не бъдете драматични, ако се окаже, че това, което сте искали не може да се случи. С каквото и да се наложи да се разделите, приемете го спокойно. През тази седмица са възможни конфликти в личния и професионалния живот. Не се опитвайте да се наложите, а намерете решение на проблемите ви. През тази седмица имате възможност да се отдадете на опознаване на вътрешното ви за да помислите да бъдещето. Ако искате всичко да се случва така, както на вас ви харесва, не насилвайте събитията.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron