22.10 - 28.10.2018 - Седмичен хороскоп!

22.10 - 28.10.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 22 Окт 2018, 11:51

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица основните теми около вас ще са свързани с любовта и отношенията, очаквайте да се изяснят някои неща в тези теми. Ако искате да повдигнете някой въпрос, направете го и се изяснете. Не подхождайте лекомислено, а говорете за проблемите и намерете начин да ги решите. Периодът е благоприятен за някои промени по външния ви вид, това ще ви даде малко повече самочувствие и ще ви накара да се чувствате добре. Ако се занимавате с творческа дейност, седмицата ви ще е много благотворна. В началото на седмицата ще сте изпълнени с нестандартни идеи и ще имате успех, ако следвате вътрешния си глас. Излизайте с повече хора и нищо чудно да срещнете интересен човек.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Възможно е да намерите решение на проблем, който отдавна ви затруднява и чието решение ви убягва. Трябва да откриете къде се корени проблема и да работите върху това. Ако има нужда, осигурете си хора, които могат да са ви от полза. Не се оставяйте на чувствата и не бъдете праволинейни, действайте по-импулсивно и бъдете по-смели, трябва да преодолеете собствените си задръжки. Очаквайте много ползи, ако успеете да се отърсите от личните интереси и действате като част от екипа и работите за общото благо. В края на седмицата са възможни някои изненади, не всички положителни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Тази седмица ще е успешна за вас, а ако сте креативни в работата ще намирате лесно решение на проблемите. Има голям шанс през следващите дни да постигнете напредък в посока на сбъдването на желанията ви, ще се радвате и на нужната ви подкрепа, така че спокойно може да реализирате идеите си. Важните разговори отложете за сряда или петък, тъй като през другите дни е по-вероятно да не успеете да убедите хората в думите си. Ако има конкретен човек, към който таите особени чувства и недоволство, има вероятност емоциите да ескалират.

РАК (22 юни – 22 юли)
През новата седмица звездите ви дават възможност да постигнете напредък в определена сфера. Но за да се случи това, не трябва да се носите по течението, а да положите усилия да го постигнете. Вдъхновение ще имате, нужно е да успеете да реализирате плановете си като проявите инициатива. Първите дни на седмицата са чудесни за творчество, вложете енергията си в нещо, което ви удовлетворява. Не жертвайте себе си, заради другите. Следващите дни от седмицата са подходящи за изпълнението на конкретни задачи. Оставете настрана финансовите притеснения, най-вероятно няма да имате проблеми в тази сфера, дори и да имате някои затруднения, ще получите нужните ви пари.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Има голяма вероятност през следващите дни да възникнат конфликти, затова ако не искате да участвате в такива, внимавайте какво говорите и на кого. Необмислените действия няма да ви донесат нищо добро. Възможно е да избухнете, затова избягвайте дребните спорове с непознати. В същото време ще имате възможност да оправите отношенията си с близък човек – от семейството или в работата. За целта е нужно да изгладите противоречията в спокоен разговор. Последния работен ден на седмицата ще разберете от къде идват проблемите ви. Почвате седмицата с добри идеи и с отворено съзнание, което ще ви е от полза да преследвате целите си. През почивните дни ще ви занимават финансови въпроси.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Седмицата ви ще е изпълнена с предизвикателства и ще се наложи да приложите истински контрол над чувствата си. Има риск, ако потискате яростта си да навредите на здравето си. Затова е по-добре да изразите чувствата си спокойно и с правилните думи. През тази седмица ще ви се отдава говоренето, така че ще умеете да кажете това, което ви е на сърцето по правилния начин, така че да не нараните околните. Все пак трябва да се примирите, че каквото и да се случи няма как нещата да останат същите и промяната е неизбежна. Седмицата е благоприятна за уреждането на финансови и делови въпроси, събитията ще се развиват във ваша полза.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Новата седмица ще е благоприятна за тези, които искат да подобрят отношенията си с някого, особено в личен план, но за да се случи това, трябва да признаете и своята вина в проблема във връзката ви. Някои от вас могат да решат да избягат от проблемите във връзката с някой флирт и изневяра, но това няма да остане дълго време скрито и реално ще донесе повече проблеми след себе си. Най-добре е да проведете искрен разговор с половинката си. В практичен план седмицата е подходяща за финансови операции, да вложите пари във ваш проект. Почивните дни са чудесни за забавления.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
За вас тази седмица ще е изпълнена с много предизвикателства, защото е нужно да направите промяна, която да развие живота ви в положителна посока. Промяната ще е лесна, ако вие сами бъдете инициаторите за нея, вместо да стоите и да чакате. Не отлагайте плановете си за промяна в работата и полагане на началото на даден проект. Помислете от какви хора се нуждаете, за да изпълните това, от което имате нужда. Ако около вас се случат промени, които не са ви приятни, не се обезкуражавайте. Не се носете по течението, а бъдете смели и сами определяйте бъдещето си. Има риск да се въвлечете в конфликт, но това може да стане причината да действате по-смело.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
В началото на седмицата ще се интересувате само от себе си. Понеделник е добре да започнете деня с грижа за вас – спортувайте или се погрижете са външния си вид. При общуването, обаче, ще се водите от собствените си интереси, което може да не се хареса на околните. Към средата на седмицата ще се вълнуват най-вече от финансови въпроси. Бъдете съсредоточени в работата си и внимавайте да не се претоварите, защото стресът ще ви подейства зле. Цялата седмица е подходяща за дейности, свързана с разговори. Ще имате успех, ако се съсредоточите върху целите си и не щадите силите си за да ги постигнете.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще обърнете внимание на вътрешния си свят. Ако имате нужда да си почивате повече, намалете работата, стойте си у дома, ако имате нужда от това. Ако се нуждаете от спокойствие, за да премислите случващото се около вас, сега ще имате възможността да видите ситуациите през по-различен поглед. Не започвайте нищо ново през тази седмица, а отложете за следващата. В понеделник не се натоварвайте и не изисквайте твърде много от околните – оставете ги и те самите да действат според своя вътрешен глас. Обърнете внимание на здравето си, но и не се фиксирайте върху болести. Не критикувайте. Към края на седмицата ще изясните отношенията си с някой, с който сте имали проблеми до скоро.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица ще е благоприятна за повечето от вас, радвате се на добро настроение и ще имате време за себе си. Не е изключено и да ви изненада материална придобивка. Ще поддържате хармония и разбирателство с околните. До сряда дните са подходящи да се освободите от старото и да се разделите с непотребни вещи от дома си или да приключите започнати ангажименти. Каквото и да правите ще го свършите добре. След това намалете темпото и намалете до минимум ангажиментите си. Последните дни на седмицата са подходящи за подписване на договори и уреждане на финансови въпроси. През уикенда споделяйте чувствата си с любимия човек.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Освободете се от това, което ви дърпа назад, това е основното през тази седмица. Сложете край на нещо, което не ви носи удовлетворение. Имайте предвид, че не се касае само за материални неща, а може да се касае за това, че трябва да промените нещо в държанието си, във вас самите. Не бягайте от ситуациите и не оставяйте проблемите нерешени, това няма да ви помогне, а напротив, ще ги задълбочи. Понеделник ще имате много положителна енергия, опитайте се да я насочите правилно. Не се оставяйте на мързела в средата на седмицата. В последните дни на периода ще имате нужда да се вгледате в себе си и във вътрешния си свят.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта