29.10 - 04.11.2018 - Седмичен хороскоп!

29.10 - 04.11.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDanna » 29 Окт 2018, 12:57

ОВЕН (21 март – 20 април)
През тази седмица Ви очаква грандиозно пътуване, преместване, създаване на връзки с чужденци и големи успехи в образованието Ви. От сряда нататък Меркурий ще Ви изиграе много лоши шеги, така че ако желаете да продължите напред, си подгответе план Б и план В. В противен случай Ви очакват закъснения, обрати, застои или пък промени спрямо първоначалните Ви намерения.
Тази седмица ще изиграе ключова роля и за Вашите пари, къща или бизнес.
Просто бъдете подготвени с резервен вариант за всеки Ваш план.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
През 2019 ще спечелите или спестите много пари, но сега Ви очаква несигурно начало. Навлиза Меркурий, която се свързва с търговията и търговците, и то само за да доведе до застой, след което дори да Ви върне крачка назад. Такъв застой, обрати и промени се очертава да Ви се случват до Коледа, когато вече ще знаете до къде и какво сте постигнали. Отношенията Ви с бивш, настоящ или бъдещ партньор също са под въпрос. Не определяйте нищо от това, което Ви се случва като окончателно и завършено, защото всичко ще претърпява промени. Врата, която сега е отворена, ще се затвори. Бъдете внимателни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Събитията или съвместните бизнес планове от вчера днес вече може да се окажат противоречиви: късно следобед в понеделник очаквайте Ваши близки приятели или дългосрочни бизнес партньори да започнат трескаво да търсят одобрение, съответно от нови приятели или пък от външни трудови ресурси. До голяма степен всичко това ще се окаже кратковременно явление. Преди средата на седмицата може да получите неочаквана романтична покана от стар приятел или бивш партньор.
Към края на седмицата може да изскочат забравени плащания или минали задължения. Късметът е на Ваша страна, ако искате да спечелите пари.


РАК (22 юни – 22 юли)
Нова финансова информация или бизнес анализ може да се окажат тема на разгорещена дискусия тази седмица. Преди сряда очаквайте близки колеги и съдружници да се изправят открито срещу нови предложения, дневни планове и други инициативи. Може да се наложи да предложите нови идеи и да участвате в публичен дебат, за да постигнете растеж в бизнеса. От понеделник до сряда е възможно да се провали планирано романтично изживяване. Очаквайте промени в последния момент. Постарайте се да запазите гладки и дипломатични отношенията си с любимите хора, защото на този етап те често ще постъпват необмислено.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Ключовата дума за Вас тази седмица е хармония.
Отношенията Ви със стари съдружници ще се подобрят значително. Публични решения и нова информация от влиятелни личности ще хвърли яснота върху наскорошни борби за власт, недоразумения или бизнес надпревари. Използвайте това време, за да заздравите отношенията с колегите. Късно следобед в понеделник може да Ви разтревожи необичаен ултиматум, поставен от роднина или близък приятел. Отложете взимането на жизненоважни решения, защото сега не е най-подходящият момент да се конфронтирате с ценностите или мнението на любимите Ви хора. От вторник нататък очаквайте човек, който досега мълчаливо е пазил чувствата си в тайна, да Ви ги разкрие. Послушайте инстинкта си – тези романтични прояви може да се окажат началото на нещо сериозно.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Трудно ще Ви бъде да игнорирате прозренията, които ще Ви споходят през следващите няколко дни. Късно следобед в понеделник ще Ви обхване носталгия и ще бъдете много по-чувствителни от обикновено. Някои Деви, особено ако са родени през третата декада на август, може да получат вест от далечен приятел или бивш партньор. Основния Ви повод за притеснение са забравени обещания в семейството. Ако е възможно, избягвайте да сключвате дългосрочни споразумения, защото през следващите две седмици нещата ще се променят постоянно. Между вторник и четвъртък очаквайте далечни приятели или отчуждили се от Вас роднини да проявят отново интерес към подновяване на отношенията си с Вас. Приемете всяко извинение и емоционално излияние.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Бизнес споразуменията и финансовите обещания няма да бъдат надеждни през тази седмица. Обърнете сериозно внимание на променени дати, времеви графици и местоположения. Някои от Везните може да бъдат помолени да помогнат в изчистването на стари грешки, допуснати от колега или бизнес партньор. Ако Ви се случи, очаквайте битка – през следващите 3-4 дни договорените бизнес решения ще бъдат много сложни. Във вторник вечерта е възможно да настъпи бърза промяна в семейните отношения. Близък човек може да поиска да съживи стари спомени или събития, така че внимавайте какви молби отправят към Вас.
Очаква Ви динамична седмица – бъдете отворени за бързи промени.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица Ви предстоят романтични преживявания. Следващите четири дни ще се разрешат минали конфликти или недоразумения. За много от представителите на зодията се задават социални ангажименти и романтични случки. Следващите няколко седмици очаквайте стабилно задълбочаване на позатихнали връзки. Късно вечерта в понеделник избягвайте да обсъждате финансови въпроси с любимите си хора, защото до средата на настоящата седмица такива и семейни въпроси няма да бъдат лесно разрешавани. След вторник може да бъдете поканени да участвате в развлекателни дейности на открито.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Колегите Ви може да не са особено съсредоточени върху важни задачи през тази седмица. Преди средата й очаквайте стари грешки да ескалират и да станат непоправими. Възможно е да изникнат проблеми, свързани с достойнството на някого, йерархията и правата на работното място. Избягвайте обсъждания с други хора или разпространяване на слухове. Обърнете внимание на отправени към Вас деликатни молби: в момента Вашите близки може да поискат да разрешат по мирен начин дългосъществуващ и притеснителен семеен спор. Бъдете сговорчиви, тъй като до средата на ноември ще е много важно да създадете спокойна атмосфера на приемане в семейството.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Новините летят бързо. Преди средата на седмицата очаквайте близките Ви хора да обсъждат наближаващи събития, романтични връзки или планирани тържества. През следващите три седмици на дневен ред ще бъдат групови мероприятия и кратки пътувания. Някои представители на зодията може да бъдат поканени на рядко семейно събиране.
Партньорствата ще бъдат под добра звезда на 29 и 30 октомври. Задава се романтично изживяване. Не се чувствайте задължени или гузни и не допускайте да Ви притискат на 31 октомври и 1 ноември. Изслушвайте оплакванията и предложете решение на проблема, но не правете нищо, което не искате, само за да се харесате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
През тази седмица физическата активност ще Ви се отрази добре. Говорете по-малко, а действайте повече. Не давайте обещания, които не можете да спазите. Не позволявайте на емоциите Ви да попречат на работоспособността на 29 и 30 октомври.
Погрижете се за себе си и своите нужди на 31 октомври и 1 ноември. Обсъдете въпросите, които Ви тревожат, както и промените, които искате да направите, с Вашия партньор. Бъдете откровени.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
На 29 и 30 октомври разгледайте какви варианти имате за промяна на начина си на живот и мястото, където живеете. Потърсете алтернатива, която да Ви осигури повече удобства и комфорт. Опитайте да не влизате в пререкания с влиятелни или по-висшестоящи хора на 31 октомври и 1 ноември, което ще Ви улесни да направите лични или финансови промени. На 2 и 3 ноември партньорствата ще са в своя разцвет. Добре би било през тази седмица да не вдигате много шум, а да разрешавате спокойно както личните, така и професионалните си въпроси.
FramarModDanna
 
Мнения: 174
Регистриран на: 20 Мар 2015, 16:48

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта