05.11 - 11.11.2018 - Седмичен хороскоп!

05.11 - 11.11.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModTanko » 05 Ное 2018, 12:28

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще ви донесе много еротика, което ще балансира до известна степен сътресенията в работата и у дома. Преодолявайте препятствията с повече разум, ако се стремите към положителен резултат. Насладете се на любовта и прекарайте време с партньора си. Ако нямате партньор, се отдайте на флирт с хората, които ще проявят интерес към вас. Не пропилявайте този хубав за вас период, извлечете максимума в името на любовта.
През тази седмица ще сте склонни да преговаряте, да работите с екипа и да изслушвате всяко предложение, което ви бъде направено. Това ваше поведение ще доведе до разрешаването на конфликтни ситуации от миналото на работното ви място. Сега можете да представите своите идеи, с помощта на колегите си.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
През тази седмица ще имате възможността да разрешите проблеми, които са ви измъчвали и, най-накрая, ще можете да сбъднете тайните си мечти. В професионален план, някои от плановете ви ще започнат да се реализират и ще получите добри новини. След средата на седмицата бъдете внимателни, защото може да имате финансови затруднения. Не инициирайте нови проекти точно сега. Изчакайте по-подходящо време.
Огромният обем от работа и немалкото отговорности ще изцедят силите ви, но в крайна сметка ще бъдете възнаградени за това.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
За вас, Близнаци, седмицата ще бъде наситена с практически въпроси, които ще успеете да разрешите. Около средата на седмицата, на работното място или у дома, ще срещнете незначителни препятствия. Справете се с тях спокойно и хладнокръвно. Доверете се на интуицията си и доразвийте идеите и плановете си. Звездите ще бъдат на ваша страна.
В любовния ви живот ще настъпят леки сътресения, които ще трябва да овладеете деликатно. Постоянно ще мислите за проблемите във връзката ви, което ще ги направи още по-сериозни във вашите очи. Погледнете на нещата в перспектива и се отпуснете. Към края на седмицата ще намерите спокойствието, от което имате нужда.

РАК (22 юни – 22 юли)
Началото на седмицата ще ви донесе самоувереност и сила. Ще постигнете успехи с реализирането на плановете си. След средата на седмицата ще се появят проблеми в личния ви живот. Не се тревожете, защото покрай тях ще изградите нова основа, която ще ви е от полза в бъдеще. Пъзелът на живота ви ще започне да се нарежда, а вие вероятно имате нужда от това. Към края на седмицата боравете по-предпазливо с вашите финанси.
Време е да поставите ново начало в любовния си живот. И все пак не действайте лекомислено.
На работното място ще настъпят закъснения и отлагания, които ще ви раздразнят. Постарайте се да овладеете ситуацията спокойно.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
През този период ще е добре да спрете на едно място и да помислите. Дните не са подходящи за реализиране на професионалните ви планове. Вместо това си направете нов план, който ще ви е от помощ при следващите стъпки. Динамичната ви натура ще ви помогне да мислите ясно и решително. Към края на седмицата внимавайте как управлявате финансите си.
Любовният ви живот ще се съживи през тази седмица, благодарение на по-добрата комуникация. Партньорът ви ще разбира желанията ви и ще ги сбъдва. Ако не сте обвързан, сега ще срещнете нови привлекателни хора.
Инвестирайте повече време в нещата, които ви карат да се чувствате добре и ви помагат да изразявате своята креативност.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През тази седмица финансите ви ще бъдат стабилни. И все пак, разграничете необходимите от ненужните разходи. Професионалният ви живот се развива добре и ще постигнете положителни резултати. Ще се наложи да си направите график, за да се справите с всички задължения. Имате всичко необходимо, за да успеете.
През този период ще се радвате на грижата и вниманието на партньора си.
Ако не сте обвързан, е възможно да срещнете интересен човек, при това сред вашите приятели, който впоследствие да се окаже вашата половинка.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Макар през тази седмица комуникацията да не е на достатъчно добро ниво, доста ще се забавлявате. Във вашето обкръжение вие сте център на внимание и във фокуса на всяко парти. Не забравяйте да бъдете себе си. Знаете как да накарате приятелите си да се забавляват.
На работното място ще срещнете известни затруднения към края на седмицата. Бъдете внимателни и не оставяйте нищо на случайността. Направете си планове и си създайте график.
Ако нямате партньор, животът ви ще се промени.
От дълго време се опитвате да осъществите плановете си. Сега е моментът да направите следващата крачка, с помощта на правилните хора.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Скъпи Скорпиони, бъдете предпазливи и се възползвайте от този положителен период в живота ви. Дойде времето да осъществите плановете си. Това което се изисква от вас е постоянство, активност и способност да оставите настрана чувствата, които ви дърпат назад и блокират креативността ви. В личния си живот имате късмет и ще получите най-големия подарък – да бъдете с любимите си хора. Ще оцените всеки момент, прекаран с тях, а и ще презаредите батериите си.
Ще се чувствате енергични и пълни с живот. Използвайте това, за да внесете малко настроение във връзката си.
В професионален план, началото на седмицата ще ви поднесе предизвикателства. Не се тревожете, защото те са временни и бързо ще се справите с тях. Следете внимателно разходите си и направете нужните планове, за да не бъдете изненадани неприятно.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Тази седмица ще ви научи на нов урок – как да видите живота си с други очи. С други думи, ще попаднете в обстоятелства, които ще ви накарат да погледнете на случващото се с вас по друг начин. Изпадате в ситуации, когато си мислите, че сте достигнали границите си. Тогава разбирате, че ви е нужна секунда, за да промените перспективата. Към края на седмицата подходете по-предпазливо към финансови и служебни въпроси.
В семейството ще бъдете нагърбени с нови задължения. Време е да използвате организационните си умения, за да се справите.
Гъвкавостта и дипломатичността ще ви помогнат да се справите с проблеми на работното място.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
Тази седмица ще бъде много натоварена в професионално отношение, но същевременно ще намерите време и начин да развеете коси и да купонясвате. Ще трябва да сте по-фокусирани и постоянни в работата си, за да постигнете целите си. Заобиколени сте от хора, които ви подкрепят и биха поели част от товара ви. В личен план ще се насладите на много красиви мигове, стига да избягвате сериозни дискусии и анализи. Не носете няколко дини под една мишница, за да не останете разочаровани.
Любовният ви живот ще процъфтява през този период.
Отварят се нови пътища пред вас. Мислете преди да действате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица не е негативна за вас, но това не означава, че всичко ще върви по план. Като цяло ще сте в добро настроение, но и ще ви се налага да се справяте с неочаквани ситуации. Хората около вас могат да ви помогнат, ако ги помолите. Около средата на седмицата бъдете спокойни и тихи. В работата запазете хладнокръвие и игнорирайте закъсненията, които може да настъпят.
Звездите са благосклонни и позволяват да покажете чувствата си. Не се притеснявайте. Това ще ви сближи с партньора ви. В професионалния си живот бъдете обективни и контролирайте емоциите си. Мислете рационално.
откровени.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Тази седмица ще участвате в благотворителни събития. В работата ви очакват успехи, които са логичен завършек на проявения от вас професионализъм. Умеете да организирате, планирате и изпълнявате всяка задача, която ви се поставя. Израстването ви ще се случи съвсем естествено и ще ви накара да се гордеете със себе си.
Тези дни ви очакват много топли моменти с любимия човек. Ако нямате партньор, очаквайте скоро да го откриете.
Професионалният ви живот е напрегнат, затова трябва да проявите кураж, постоянство и професионализъм. Финансите ви се стабилизират, но все още трябва да следите за ненужни и излишни разходи.
Аватар
FramarModTanko
Модератор
 
Мнения: 9
Регистриран на: 05 Ное 2018, 10:20

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта