12.11 - 18.11.2018 - Седмичен хороскоп!

12.11 - 18.11.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModTanko » 12 Ное 2018, 12:21

ОВЕН (21 март – 20 април)
На 12 и 13 ноември не губете концентрация. Информацията, която ще получите ще ви помогне да избегнете нечии опити за манипулации спрямо вас. Промяна на плановете в последния момент ще държи всички около вас в напрежение. Някой ще има нужда от вашата помощ, за да реши свой проблем на 14 и 15 ноември. У вас ще настъпи положителна промяна, която ще се хареса на околните и те ще ви го покажат. Седмицата е наситена с романтични изживявания. На 16 и 17 ноември бъдете внимателни как боравите с финансите си. Нововъзникналите съвместни предприятия ще са базирани на фалшива информация. Не се чувствайте длъжни да плащате за нещо, което не желаете.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Ако искате да промените нещо на 11, 12 и 13 ноември, нека има основателни причини за това. Можете да постигнете много, ако знаете точно какво искате и впрегнете всичките си усилия. През тази седмица ще се наложи да използвате опита и компетентността си. Изберете качество пред количество. Внимавайте с кого споделяте чувствата си на 14 и 15 ноември. Някой ще разпространи информация, която не е трябвало, и така ще ви постави в неловко положение и ще застраши възможността ви да получите нещо, което заслужавате. Не споделяйте с никого финансовото си положение на 16 и 17 ноември. Ако споделите твърде много или започнете да се хвалите, е възможно някой да поиска да ви използва. По-добре слушайте и мислете, вместо да попадате под светлината на прожекторите.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
На 12 и 13 ноември дерзайте и довършвайте започнатото. Ще бъде във ваш интерес да решите служебни или семейни въпроси. Ако изпуснете някой важен детайл, компетентността ви ще бъде подложена на съмнение. На 14 и 15 ноември се дръжте професионално, за да получите подкрепата на човек, който ви е наблюдавал досега от разстояние. Направете това, което се очаква от вас. Ще постигнете напредък. На 16 и 17 ноември някой ще се опита да ви манипулира емоционално, за да ви използва след това. Не разкривайте никаква лична информация и не давайте на никого достъп до ваши пароли.

РАК (22 юни – 22 юли)
Разчитайте на въображението и оригиналността си, за да завършите започнатото на 12 и 13 ноември. Трябва да управлявате деликатно емоциите си на 14 и 15 ноември. Ако дадете възможността на другите да направят нещо, така както те искат, и вие ще бъдете по-свободни в действията си. На 16 и 17 ноември започнете да осъществявате плановете си. Кратко пътуване, конференция или събитие ще създадат нови възможности за вас.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
На 11, 12 и 13 ноември говорете открито, ако искате да инициирате някаква промяна. Премислете какви са опциите ви, какво ще трябва да вложите и кой би могъл да ви помогне. Това ще ви помогне да измислете план, който ще направи почти всички около вас щастливи. На 14 и 15 ноември прекарайте време с любим човек. Ще бъдете въодушевени от думите или действията на другите, което ще ви даде тласък напред. Личностното усъвършенстване изглежда многообещаващо. Ще получите невярна информация за цената на нещо, което сте искали да закупите. Потърсете второ мнение.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Очакват ви много благоприятни за вас неща на 12 и 13 ноември, за които дори и не предполагате. Затова не се съмнявайте в способностите си. Някой ще подцени уменията или идеите ви, но това е само защото ви завижда, нищо друго. На 14 и 15 ноември се съсредоточете върху служебните си задължения. Не позволявайте на битов проблем да се отрази на работоспособността ви. Промяна в начина, по който се държите или помагате на другите, ще подобри взаимоотношенията ви с тях. На 16 и 17 ноември ще бушуват много емоции. Не вярвайте на 100% на това, което другите ви казват, когато взимате жизнено важно за вас решение.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Не позволявайте на никой да ви кара да правите нещо, което не искате, в периода 11-13 ноември. Очевидно е че става дума за емоционална манипулация. Не ставайте жертва на нечии твърдения или натиск. На 14 и 15 ноември се дистанцирайте от хората, които ви карат да се чувствате зле и общувайте с онези, които ви харесват и подкрепят във вижданията ви. Време е да вземете някои категорични решения по отношение на хората, с които споделяте живота си. Не бъдете лековерни на 16 и 17 ноември.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
На 12 и 13 ноември ще попивате всяка нова информация като гъба. Слушайте, наблюдавайте и си записвайте, за да можете да извлечете максималното от разговорите и ситуациите, на които ще ставате свидетел. Отпуснете се и ще ви осени невероятна идея. На 14 и 15 ноември е възможно да ви споходи емоционален срив, в резултат на семейна ситуация, която ви е накарала да се съмнявате или да се чувствате некомфортно. Бъдете директни и решавайте проблемите в движение, докато още не са станали сериозни. Опитайте нещо ново на 16 и 17 ноември. Вярвайте в собствените си умения, а не в думите на другите.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Никой не знае по-добре от вас самите от какво имате нужда. Не се доверявайте на никого що се отнася до бизнеса ви на 12 и 13 ноември. От вас зависи дали ще настъпят положителни промени. Интересувайте се от това, което предлагат другите на 14 и 15 ноември. Романтичен жест ще освежи личния ви живот. На 16 и 17 ноември ваш близък ще ви разочарова. Не разчитайте на друг човек да свърши вашата работа или да се занимае с деликатен въпрос, който вие трябва да решите сами.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
На 12 и 13 ноември вземете нещата в свои ръце. Ако оставите друг да контролира нещата, ще бъдете разочаровани от развоя им. Някой ще се намеси в плановете ви на 14 и 15 ноември. Внимателно подхождайте към емоционалните въпроси. Може да изглеждате лоши, ако се държите студено с човек, който обича да играе ролята на жертва. На 16 и 17 ноември не изпускайте неочаквана възможност, която ви се предоставя.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
На 12 и 13 ноември прегледайте личните си книжа и се уверете че нямате просрочени задължения или изпуснати срокове. Евентуална грешка може да ви излезе солено. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Вложете енергията и бурните си емоции за постигане на лични облаги на 14 и 15 ноември. Романтиката витае около вас. На 16 и 17 ноември помислете дали хората около вас са искрени и добронамерени. Някой може да е оставил у вас погрешно впечатление, така че преди да предприемете каквото и да било, отново проучете фактите.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
Преди да продължите напред е добре да погледнете назад. На 12 и 13 ноември ще се върнат спомени, които ще ви помогнат да начертаете пътя си напред. Не губете от поглед хората, които винаги са ви подкрепяли, и онези, които са ви разочаровали. Бъдете нащрек с хора, които ви предлагат невъзможното на 14 и 15 ноември. През следващите два дни търсете повече сигурност. Отдалечете се от хора, които ви подтискат и се обградете с такива, които ви подкрепят и ви носят положителни емоции.
Аватар
FramarModTanko
Модератор
 
Мнения: 9
Регистриран на: 05 Ное 2018, 10:20

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта