19.11 - 25.11.2018 - Седмичен хороскоп!

19.11 - 25.11.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModTanko » 19 Ное 2018, 11:58

ОВЕН (21 март – 20 април)
През делничните дни може да се чувствате изнервени, напрегнати и притеснени, особено в сряда. Може, обаче, да се окаже трудно за Вас да се успокоите, тъй като интуицията Ви подсказва промени и приближаващи драматични събития. Изблик на натрупана енергия ще Ви се отрази добре, но и ще Ви уплаши. Ако напоследък сте били ограничени или отегчени, сега вероятно ще търсите повече свобода и начини да изявите себе си. Опитайте се да го постигнете с напасване и носене по течението, вместо с бунт.
През уикенда намерете време да споделите чувствата си с любимите хора. Ако сте необвързан, то през почивните дни ще имате големи шансове за срещи. Интимните Ви взаимоотношения ще бъдат в своя апогей благодарение на Вашата откровеност и честност.
Авторитетът, който сте си изградили, ще даде нов тласък и на професионалното Ви израстване.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
От понеделник до четвъртък Ви очакват приятни изненади и мотивиращи запознанства. Сега е подходящото време да опитате нещо ново и вълнуващо, тъй като ще имате и нужната за това свобода. Ще Ви бъде лесно да изразите по-странната и ярка страна от своя характер. През тази седмица Ви очакват много социални ангажименти, групови занимания и срещи, които ще бъдат вдъхновяващи. Ще откриете нови начини да вършите някои неща, което пък ще увеличи ефективността Ви.
Пълнолунието в петък ще Ви даде нов прилив на сили и смелост, но също така ще Ви кара да се чувствате ядосани и напрегнати. Опасността се крие в това че импулсивните и безразсъдни действия може да предизвикат инциденти или пък наранявания. Ключът към справяне с тази негативна енергия се крие в освобождаването на напрежението по контролиран начин, с търпение, мисъл и умереност.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
От понеделник до четвъртък ще имате енергия да започнете нови проекти и да поемете нужните рискове, за да постигнете по-сериозни успехи. Най-добрият начин да впрегнете тази енергия е с предвидливост и готова стратегия. Избягвайте да реагирате прибързано и без да мислите за последствията от дръзките си постъпки. Сега не е най-подходящото време да сте нападателни, особено пък без да сте били предизвикани.
Пълнолунието в петък ще Ви даде нов прилив на сили и смелост, но също така ще Ви кара да се чувствате ядосани и напрегнати. Опасността се крие в това че импулсивните и безразсъдни действия може да предизвикат инциденти или пък наранявания. Ключът към справяне с тази негативна енергия се крие в освобождаването на напрежението по контролиран начин, с търпение, мисъл и умереност.

РАК (22 юни – 22 юли)
От понеделник до петък може да се чувствате притиснати от някого, който иска да се промените. Неочаквано събитие или среща, особено в сряда, може да доведе до промени в рутината, поведението или плановете Ви. Важно е да сте гъвкави и адаптивни. Ако се заинатите или реагирате твърде крайно може да навредите на името си. Понякога да направиш нещо по съвсем малко по-различен начин може да се окаже от решаващо значение.
Почивните Ви дни ще са наситени с емоции и креативност. Връзки, които започват тази седмица може да се окажат много сериозни и съдбовни.
Възможно е да получите вдъхновение, за да постигнете сериозен напредък в креативен проект, който до скоро е предизвиквал у Вас само напрежение. Приятелите Ви може да имат нужда да поплачат на рамото Ви.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
От понеделник до петък ще имате нужда и ще търсите повече свобода и емоции, особено ако напоследък сте били ограничени под някаква форма. Предстоят неочаквани събития, които ще Ви принудят да промените ежедневието и плановете си. Ще Ви е нужно адаптиране към тези промени. Внимавайте да не преминете отвъд границите на нормалното или да не станете твърде дръзки, защото може да се наложи да започнете всичко отначало.
Уикендът е идеалното време за Вас и партньора или семейството Ви. Защо не поканите приятели за вечеря или парти? Времето е подходящо за партита и веселби. За необвързаните има големи шансове за интимни срещи.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
През делничните дни ще спечелите битки с Ваши противници, които сте чувствали като своя заплаха. Въпреки това, по-добрата стратегия би била защитната, а не атакуващата. Макар да усещате прилив на енергия и сили, ще трябва да си наложите умереност, за да не се стига до физическо или емоционално изтощение. Трябва да намерите баланса между предпазливостта и смелостта. Големите рискове може да доведат до загуби. През събота и неделя ще имате търпението и емоционалната сила да се справите с деликатни лични въпроси. Ваши познати може да дойдат при Вас за съвет или просто за утеха. Разчитайте на силните си инстинкти при вземането на важни решения, свързани с дома, семейството и връзките Ви. През този уикенд е добре да намерите време да се видите с родители, баби и дядовци, или да обърнете внимание на други ваши възрастни родственици.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През работната седмица може да Ви е трудно да се успокоите, тъй като интуицията Ви подсказва приближаващи драматични събития. В сряда е възможно някой с повече власт над Вас да се опита да Ви промени. Не е нужно изцяло да сменяте посоката, по-скоро да направите някои леки корекции в поведението си.
През почивните дни Ви очакват много социални ангажименти, а Вие самите ще се чувствате сговорчиви и ще бъдете добра компания за разговори. Няма да Ви се налага да внимавате какво казвате, защото Вашите и чувствата на околните ще бъдат в хармония. Уикендът ще е по-подходящ за сладки приказки и неангажиращо бъбрене с приятели, отколкото за официални разговори. Сега е и моментът да обсъдите семейни или лични проблеми.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През работната седмица ще усетите сериозен прилив на енергия, която ще донесе със себе си нервно напрежение и тревожност. В очакване на промените, ще станете раздразнителни и избухливи. Бъдете гъвкави и адаптивни спрямо случващите се промени като не се отказвате от пътя си, но бъдете разумни.
Пълнолунието в петък ще Ви даде нов прилив на сили и смелост, но също така ще Ви кара да се чувствате ядосани и напрегнати. Опасността се крие в това че импулсивните и безразсъдни действия може да предизвикат инциденти или пък наранявания. Ключът към справяне с тази негативна енергия се крие в освобождаването на напрежението по един контролиран начин, с търпение, мисъл и умереност.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
Делничните дни ще Ви донесат нов прилив на енергия, ентусиазъм, сила и кураж. Тази енергия определено ще трябва да бъде превърната в креативност. В противен случай този неспокоен дух ще Ви подтикне към агресивни или прибързани действия. Трябва да балансирате между разума и смелостта. За целта е нужно да си начертаете стратегия.
Пълнолунието в петък ще Ви даде нов прилив на сили и смелост, но също така ще Ви кара да се чувствате ядосани и напрегнати. Опасността се крие в това че импулсивните и безразсъдни действия може да предизвикат инциденти или пък наранявания. Ключът към справяне с тази негативна енергия се крие в освобождаването на напрежението по един контролиран начин, с търпение, мисъл и умереност.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
От понеделник до петък Ви очакват приятни изненади и мотивиращи срещи. Ще бъдете по-предпазливи от обичайното, което ще е в резултат на вътрешни прозрения или на събития, свързани с Ваша връзка. Може да срещнете хора с различна от Вашата етническа или културна идентичност. Ще бъдете склонни да прескачате от едно нещо на друго, а така ще правите нови открития за себе си.
През уикенда обърнете внимание на чувствата на околните. Повишената Ви чувствителност означава че ще усещате и всяка негативна енергия около себе си. Въпреки това е много по-вероятно да сте заобиколени от приятни хора през този период.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
От понеделник до петък ще усетите прилив на енергия, което хем ще ви хареса, хем ще ви стресне. Запознанство или неочаквано събитие, особено в сряда, може да Ви накарат да промените ежедневието и поведението си. В момента е важно да бъдете гъвкави и да се адаптирате към променящите се условия. Не е нежно да се променяте на 180 градуса, а по-скоро да коригирате някои неща в живота си.
През уикенда ще търсите най-вече забавления с приятели. Времето е подходящо да се видите със стари приятели и да прекарате време със семейството си. Настоящите връзки ще бъдат топли и ще се радват на положително развитие. Ще създавате лесно и нови приятелства, заради охотата с която споделяте чувствата си.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
През делничните дни ще имате нужната енергия да дадете начало на нов проект и да поемете рискове, за да постигнете по-големи успехи. Ще привличате към себе си нови хора, макар да сте малко по-недодялани и не особено тактични. Бъдете разумни и си подгответе стратегия, за да успеете да извлечете максимума от тази бушуваща енергия.
През уикенда ще усещате силна загриженост към семейството или партньора си. Може да покажете тази загриженост по практичен начин, не само като засвидетелствате чувствата си. Вашата задача е да осигурите комфорт на близките си чрез храна, подслон и рамо, на което те могат да се опрат. Темата на този уикенд ще е ангажираност, лоялност и дом.
Аватар
FramarModTanko
Модератор
 
Мнения: 9
Регистриран на: 05 Ное 2018, 10:20

Re: 19.11 - 25.11.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот Theresa » 24 Авг 2019, 20:32

Тоочно тогава това въобще не ми се случи :)
Theresa
 
Мнения: 96
Регистриран на: 22 Юли 2018, 20:59


Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта