26.11 - 02.12.2018 - Седмичен хороскоп!

26.11 - 02.12.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModDaniela » 26 Ное 2018, 12:16

ОВЕН (21 март – 20 април)
Тази седмица ще ви постави в сложна ситуация, в която са въвлечени и ваши близки или роднини. Ще се опитате да помирите две противоположни страни, като помогнете със съвет или окажете конкретна помощ.
През тази седмица ви очаква благоприятно развитие или успех, свързан с дома ви. Дните ще са подходящи и за сключване на сделки, касаещи имущество, което притежавате.
Ще захванете много задачи, които са важни за семейството ви или за личната ви финансова стабилност. Сега е моментът да уредите различни плащания, да получите парични средства и да работите с финансови документи, като цяло.
Важно семейно събитие може да доведе до разходи, които обаче няма да ви затруднят.
Очаква ви интересна развръзка в романтичните ви взаимоотношения с човек, живеещ в друг град или държава. Възможно е да се видите вече на живо или поне да планирате такава среща.
Тези от вас, които са над 35 години, е добре през тази седмица да се заемат сериозно с разрешаването на собствените си проблеми, които може да се задълбочат през следващия месец.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
Възможно е тази седмица да изпаднете в неприятна конфликтна ситуация, която да доведе до временна или окончателна раздяла.
Ако сте способни на бързи реакции, потърсете разумен компромисен вариант или извинение, от което ще спечелите много повече, отколкото сте очаквали.
Тази седмица за вас ще е седмица на изпитание на морала ви.
Много от събитията тези дни ще ви изненадат и ще ви карат да предусещате загуба, сякаш някой ви отнема нещо ваше. Моят съвет е да не бъдете толкова чувствителни, да бъдете откровени в разговорите си и да не задълбавате.
Тази свръхчувствителност може да се дължи на неща, които са ви се случили в миналото. През тази седмица ще изпитате чувство на тъга в отношенията си с вашето дете или внуче. Вероятно няма конкретна причина за това, тоест тази тъга няма да се дължи на неприятна ситуация.
Това ще е по-скоро поредната проява на вашата свръхчувствителност тези дни. Някои от вас ще получат добра финансова новина или пари.
Ще имате лични финансови затруднения, което е типично за вас.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Очаква ви напрегната седмица, като е възможно да изникне проблем, свързан с момче или млад мъж. Отношенията ви с младите хора ще бъдат динамични и ще прескачат от едната крайност в другата. Дните са благоприятни за работата ви, особено с жени или с фокус върху дамската клиентела. Седмицата ще е добра за младите жени, които търсят нова работа или искат да представят нов продукт, идея, дейност и т.н.
Избягвайте да купувате промоционални стоки с неясно качество и гаранция. Дните не са благоприятни и за продажби, тъй като е възможно да получите по-малка сума пари отколкото е стойността на продаваната стока. Като цяло обаче седмицата ще ви зарадва с положително развитие на личните ви планове и цели. Времето е подходящо и за приключването на съдебни въпроси или дела.
Мъжете под 35 години ще имат доста проблеми за разрешаване, за които няма да им стигне нито времето, нито ресурсите през тази седмица.

РАК (22 юни – 22 юли)
Очаква ви разочарование от хора, които познавате. То ще бъде продиктуване от тяхното желание да се възползват по някакъв начин от вас, от позициите ви или от финансовото ви положение. Нормално е да имате някакви проблеми в ежедневието си, но като цяло седмицата ще ви предложи много възможности.
Ще имате късмет и ще жънете големи успехи. Предстои ви неочакван голям разход, свързан с момче или млад мъж. По интересен начин ще се развият делата на работното ви място. Там ви очакват изненади, които в повечето случаи ще ви дадат нови идеи и ще ви срещнат с нови хора.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
Тази седмица очаквайте намеса на друг човек или на институция в разрешаването на проблем, който ви е измъчвал от известно време.
Ще може да разчитате на помощта и разбирането на хората до себе си. Тези дни ще получите покана или предложение, най-вероятно от жена, което е желателно да обмислите добре. Вероятно то ще бъде свързано с нуждата ви от промяна, която е ваша основна грижа. Член на семейството ви може да се наложи да отсъства за няколко дни поради служебни или лични причини. Дните са благоприятни да организирате семейни събирания или да посетите близки, които не сте виждали отдавна. Бъдете нащрек, когато купувате стока на лизинг или с отстъпка.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
Тази седмица ще е наситена с пътувания поради най-различни причини и с различна продължителност. Дните ще изобилстват от срещи и контакти с приятели и познати, което може да е свързано с важни събития в техния живот.
Ще настъпи объркване във вашите планове за срещи или събирания. Това объркване може да е под формата на неочаквана разправия, противоречие или изникването на непланирани обстоятелства. Възможно е да бъдете обвинени за нещо, което уж сте направили, без да има доказателства. В любовния ви живот ще се връщате често назад, в предишни ваши връзки и спомени, което е типично за жените Деви.


ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
През тази седмица ще имате доста задачи, свързани с вашите деца, или пък с работата ви, ако тя е свързана с деца и млади хора. Ще жънете успехи, благодарение на благоприятни обстоятелства, събития или намесата на подходящите хора. Трябва да знаете че седмицата е ключова и не бива да я похабявате, без значение дали работите или не, или дали сте си у дома или не. Напрежението, което усещате, е знак, че ви очаква нещо грандиозно в бъдеще. Седмицата ще постави предизвикателства пред професионалните ви умения или служебната ви позиция. Концентрирайте се максимално при изпълняване на служебните си задължения и не давайте повод на вашите ръководители да търсят начин да се отърват от вас.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
През тази седмица ще ви се наложи да вложите повечето от вашата енергия и време стабилизиране на интимната си връзка. Сега може да помислите и за начин как да изненадате вашия любим човек за Коледните и новогодишните празници. Очакват ви нови запознанства, които бързо ще прераснат в нещо друго.
За съжаление, тези дни може да донесат и разочарование на Скорпионите, заради неприятна новина или събитие, свързани с ваш близък. Ако някой от вас е решил да се развежда или разделя, вероятността за промяна е минимална. Внимавайте ако поръчвате нещо от друг град или страна. Особено предпазливи бъдете с онлайн пазаруването.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
За вас тази седмица ще бъде седмица на любов и интимни преживявания. Разбира се, те няма да ви споходят, ако и вие не положите усилия и не отделите от времето си. Ако сте необвързани, сега е момента да се запознаете с нови хора. Дните са благоприятни за получаване на пари, уреждане на финансови документи, кредити и прочие. Очаквайте да получите някаква сума пари или информация за пари, които ще спечелите в обозримо бъдеще. Трудностите, които ще ви сполетят в семейството се дължат най-вече на факта, че човекът, който ги създава е с доста особен и труден характер.
Едва ли се случва за първи път и ще ви се наложи да приемете тези му странности, защото в противен случай ще хабите енергия за нещо, което не можете да промените.


КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
През тази седмица ще имате огромното желание да купите нещо за самите себе си. За съжаление ще имате и друг ангажимент – да купите подарък за някого или да похарчите пари за някого. Ще се наложи да вземете трудно решение или да направите компромис. Дните ще ви донесат много емоции, но опитайте да не се впечатлявате лесно от нечия усмивка или комплимент. Що се отнася до любовния ви живот, е възможно да се чувствате объркани заради нечие добро отношение към вас, което да ви създаде илюзията че този човек изпитва специални чувства. Напълно наясно сте какво можете да получите или загубите, ако не контролирате някои черти от характера си. Седмицата е благоприятна за романтична връзка с далечен партньор. Може да получите предложение, което да ви донесе допълнителни средства.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Тази седмица е вероятно да постигнете много, но с помощта на млад мъж около вас. А и като цяло, тази седмица много от успехите ви ще се дължат на помощта на мъже. Ще се срещнете с млада жена, която твърдо ще отстоява нейно желание или позиция. Противоречията ви с нея ще бъдат много трудни за преодоляване, ако не направите компромис. Заради значимостта на събитията, които ще ви се случват тази седмица, от време на време напрежението ще ескалира и ще прерасне в безсмислени спорове и конфликти. Ще попаднете в неочаквани ситуации, които обаче ще ви донесат нещо важно или полезно. Напрежение отново ще има. През тази седмица ще осъзнаете, че раздяла или загуба, които са ви сполетели в миналото, всъщност са били за ваше добро. Ползите от това ще усетите през тези дни.


РИБИ (20 февруари – 20 март)
През тази седмица ще имате финансови въпроси за уреждане с някой от приятелите ви. Те може да са свързани с пари, които сте му заели или които вие дължите.
Очакват ви преживявания с хора, които не живеят във вашия град, или пък самите вие ще пътувате. Ако работите в сферата на пътуванията, туризма, комуникациите, ви очакват успехи и много динамика. Ще имате и напрегнати моменти в отношенията си с възрастен мъж от семейството, най-вече заради особености в неговия характер. Мъжете над 35 години ще трябва да намерят компромисен вариант за разрешаването на семейни проблеми, които са продължили твърде дълго.
Аватар
FramarModDaniela
Модератор
 
Мнения: 5
Регистриран на: 05 Ное 2018, 10:20

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта