03.12 - 09.12.2018 - Седмичен хороскоп!

03.12 - 09.12.2018 - Седмичен хороскоп!

Мнениеот FramarModTanko » 03 Дек 2018, 11:50

ОВЕН (21 март – 20 април)
На 3 декември внимателно претеглете фактите, преди да вземете решение. Не позволявайте да ви притискат, ако не се чувствате готови да направите нещо. Фокусирайте се върху важните за вас взаимоотношения и любовта. На 4 и 5 декември проверете личните си вложения, книжа и каквото и да е друго, което би могло да намали данъчната ви тежест, преди да сте изпуснали тази възможност. Ще се почувствате много по-добре, когато знаете, че сте сложили всичко в ред. Откритата ви и честна природа може да ви създаде неприятности на 6, 7 и 8 декември. Запазете мислите и мнението си за себе си и избягвайте да навлизате в спорове с човек, който не е склонен да приеме чуждата гледна точка.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)
На 3 декември планирайте нещо специално с човека, когото обичате. Колкото повече търсите съдействие за реализирането на личните ви цели, толкова по-лесно ще ви бъде да сбъднете мечтите си. Очакват ви примамливи лични облаги. На 4 и 5 декември смело се изправете и заявете позицията си, за да бъдете чути. Бизнес отношенията ви ще пожънат успех, ако сте отворени за онова, което искате да видите. Възможност за работа в мрежа или пък служебно парти ще ви помогне да опознаете по-добре колегите си. Не позволявайте да ви подведат или отклонят от пътя ви на 6, 7 и 8 декември, що се отнася до вашите инвестиции. Поемете сами своите дела, за да не се окаже, че някой друг има интерес да извлече полза от вас.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)
Премислете добре кои от планираните ви задачи за 3 декември зависят от другиго, за да можете да предвидите и евентуални закъснения или обрати. Най-разумно е да разчитате само и единствено на себе си, ако не искате да бъдете разочаровани. Вземете си поука от старите си грешки на 4 и 5 декември и бъдете предпазливи, когато споделяте информация, която може да използва срещу вас или пък да бъде изопачена, за да обслужи нечии интереси. Търсете възможности и не разчитайте на другите. В периода 6-8 декември отделете повече време на близките си хора. Задавайте въпроси, огледайте се и разберете къде точно се намирате в момента и споделете с околните това, което искате да ви се случи, вървейки напред. Основната ви цел трябва да е да постигате качество във всичко.

РАК (22 юни – 22 юли)
На 3 декември контролирайте емоциите си. Не позволявайте на разни битови ситуации да ви въвлекат в ненужни битки, когато се стремите към любов и разбирателство. Позитивното ви отношение би помогнало да избегнете разправии. Ако съумеете да съчетаете бизнеса с удоволствието на 4 и 5 декември, ще се почувствате много удовлетворени. Споделяйки иновативни идеи и обсъждайки нови възможности, ще ви сближи с хората, които биха ви помогнали да градите едно по-добро бъдеще. Между 6 и 8 декември ще бъдете подведени от някой, който може да повлияе негативно на позицията или репутацията ви. Не давайте шанс на подобни изяви, нямате право на грешки. Ако нещо ви се стори подозрително, просто отминете.

ЛЪВ (22 юли – 23 август)
На 3 декември излезте с приятели. През тази седмица в живота ви ще преобладават забавленията, партитата и вашата щедрост, но все пак внимавайте да не прекалите, за да не бъдете критикувани. Възможно е да изпаднете в объркана ситуация заради промяна в последния момент, която може да настъпи на 4 или 5 декември. Не вдигайте излишен шум, вършете си работата и оставете другите да правят същото. Ще попаднете на доста добри оферти, ако се отдадете на малък шопинг. Насладете се на празничното настроение около вас в периода 6-8 декември. Събития, които ще споделите с по-млади от вас хора, както и романтично изживяване с любимия човек, ще допринесат за приповдигнатото ви настроение в края на годината. Не харчете твърде много средства, при положение че най-големия подарък, който може да направите, са вашето време и любов.

ДЕВА (24 август – 23 септември)
На 3 декември ви очаква пътуване към човек, което ще ви сближи с него. Ако присъствате на семейно събиране или посетите стари семейни места, ще съживите спомени и стари познанства. Предстои ви романтично изживяване. Колкото по-добре информирани сте на 4 и 5 декември, толкова по-добре ще организирате всичко, свързано с предстоящите събития. Споделете идеите си с любимия човек и ще откриете разумен начин да спестите пари, като вместо това се насладите на удоволствието от това да давате. Между 6 и 8 декември бъдете деликатни с приятелите и семейството си. Не позволявайте на недоразумение да прерасне в ситуация, която не можете да контролирате. Стремете се към сплотяване, а не към разединяване.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)
Обърнете внимание на по-възрастните членове на семейството на 3 декември и намерете начин да им помогнете в този напрегнат период от годината. Мил жест ще пропътува дълъг път и ще помогне да избегнете евентуални домашни проблеми, които биха развалили духа на предстоящите празници. На 4 и 5 декември ще се върнат спомени, които ще ви сближат с колеги, приятели и близки. Ако се замислите върху това, което е важно в живота, ще намерите начин да зарадвате околните. В периода 6-8 декември планирайте пътуване или се съберете с приятели или близки. Ще бъдете щастливи, когато разберете колко сте липсвали на някого.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)
Ако не искате тайните ви да се превърнат в тема на слухове, по-добре не ги разкривайте на 2 и 3 декември. Личните ви въпроси трябва да бъдат добре премислени, преди да ги споделяте с други хора. На 4 и 5 декември направете някои промени в дома си, за да зарадвате любимите си хора. Ще прекарате част от времето си в украсяване на дома и подготовка на подаръците. Преди края на годината внимателно прегледайте личните си документи, за да не започнете новата година с неуредени въпроси. Ако направите някои промени в портфолиото си, ще спестите известна сума пари.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)
На 3 декември не поемайте товар, който ще ви бъде твърде тежък и не обещавайте неща, които не можете да изпълните. Концентрирайте се върху това да промените себе си така, че да покажете най-доброто, на което сте способни. На 4 и 5 декември се погрижете за юридически, финансови или здравни документи, за да не оставяте неуредени неща за следващата година. Опитайте се да се задържите на повърхността що се отнася до бизнеса ви, защото само така можете да спрете другите да се месят в делата ви. В периода 6-8 декември не споделяйте лични тайни, ако не искате да ви критикуват или пък да ви се оплакват. Някой ще се опита да използва лична информация срещу вас, ако се хвалите какво притежавате или правите. Повече слушайте и по-малко говорете.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)
На 3 декември емоциите ви може да изригнат, ако сте нетърпеливи или импулсивни. Опитайте да не разпалвате още повече пожара с дискусии на политически или религиозни теми. Запазете мнението за себе си и се отпуснете, като се наслаждавате на живота. На 4 и 5 декември затегнете коланите, защото това, което направите сега, ще ви даде време в края на годината. Време, което да прекарате с приятелите и семейството, без да се притеснявате какво имате още да свършите преди годината да свърши. Не прекалявайте с харченето на пари в периода 6-8 декември. Нека разума ви напътства по време на пазаруването за празниците и избора на подаръци.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)
Направете някои промени в личния си живот около 3 декември. На 4 и 5 декември емоциите ще заемат централно място. Празничното настроение и еуфория не замъгляват разума ви и вие виждате хората, които имат истински затруднения по това време на годината. Очаквайте топъл жест или мила дума от далечно разстояние да стопли сърцето ви. Между 6 и 8 декември ще участвате в различни събития, с които ще подпомагате хора в затруднено положение и това ще ви кара да се чувствате наистина полезни и щастливи. Очаква ви подарък, финансова печалба или обещание за такава.

РИБИ (20 февруари – 20 март)
На 3 декември не усложнявайте живота си. Преиграването и преувеличаването може да доведе само до проблеми. Концентрирайте се върху личностното си израстване и физическото си здраве, което ще подобри качеството ви на живот. Прегледайте и служебните си, и личните си контакти на 4 и 5 декември, за да направите нужните промени, ако сметнете че се налага, преди да е станало твърде късно. Това че някой ви казва че даден въпрос не е толкова важен, не означава да го пренебрегвате наистина. Не оставяйте нещата на случайността. Между 6 и 8 декември ще предстои пътуване и срещи с далечни роднини, които могат да доведат до закъснение. Водете си записки, правете снимки и обръщайте внимание на детайлите, ако не искате да ви обвинят за нещо, което не сте направили. Не се ядосвайте, а се защитавайте.
Аватар
FramarModTanko
Модератор
 
Мнения: 9
Регистриран на: 05 Ное 2018, 10:20

Назад към Звездите днес - Вижте своя седмичен хороскоп

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта