Идеи за използване на Actifry?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Идеи за използване на Actifry?

Мнениеот Мади Ранчева » 06 Мар 2014, 15:48

Привет, кулинари!!!

Преди около месец ми подари една приятелка Actifry, понеже не го ползва, а знае, че не пържа, тъй като е вредно, а с Actifry се готви почти без мазнина, заради това и се води, че е по-полезно, а и има вкус почти като на пържено! :lol: :lol:
До сега съм се престрашила да сложа едни картофи и едни зеленчуци в него, доволна съм, стават бързо и както казах са почти като пържени!

Работата е там, че не зная какво друго и как да го приготвя в Actifry, намислила съм като дойде сезона на тиквичките да пробвам с тях :idea: :idea: , не че ще станат като пържени, но пък ще са полезни, а защо не и вкусни?! :?

Вие виждали ли сте такава джаджа, мисля че ще е от полза на всяка домакиня, но не знам как да го използвам пълноценно! :oops: Мисля да направя едни кюфтенца в Actifry, не зная, дали ще се получат като пържените?

Голям мерак ми е да пробвам да направя и някакъв десерт, в книжката на Actifry има различни рецепти, от които съм пробвала само една с определен сорт ябълки (естествено моите не бяха такива и заради това май не се получи много добре), сушени кайсии и канела. С две думи се получи едно пюре от ябълки с кайсии. :mrgreen:

Дали ако сложа някакво кексово тесто ще се получи нещо или пък банан (като тези пазнираните :roll: ) хмм… дайте малко идеи за използването на тази тенджера!
Мади Ранчева
 
Мнения: 240
Регистриран на: 21 Яну 2014, 12:37

Re: Идеи за използване на Actifry?

Мнениеот YoLindi » 06 Мар 2014, 15:56

Ха, не съм чувала до сега за такова изобретение, да пържи, ама почти :lol: Как изглежда и как работи, какво прави, че да има вкус или пък само вид на пържено :? Иначе ако адекватно го замества бих купила и аз такова
YoLindi
 
Мнения: 447
Регистриран на: 02 Окт 2013, 12:28

Re: Идеи за използване на Actifry?

Мнениеот donni » 04 Авг 2014, 13:44

За такива неща е по-добре, според мен, да си следваш указанията в книжката, понеже е ясно какво може да стане и какво не, в противен случай най-много да изхабиш продукти и да ти мине желанието
donni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 09 Май 2014, 17:05

Re: Идеи за използване на Actifry?

Мнениеот Nikoletta » 23 Юни 2019, 20:21

Много добро, ако ви харесва пържено, но без да е пържено. Имам евтин уред такъв, супер е.
Nikoletta
 
Мнения: 77
Регистриран на: 23 Юни 2019, 20:10


Назад към Здравословно хранене

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта