Акне - проблемна кожа - въпроси, отговори, лечение

Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.

Re: Акне и проблемна кожа - онлайн консултация с дерматолог

Мнениеот Dr Violina Todeva » 18 Яну 2018, 16:03

ЕИвета написа:Здравейте!

Явно козметиката не е добре подбрана за Вашите нужди. За съжаление и само снимките не са ми достатъчни да бъда максимално полезна, но въпреки това смятам, че ще трябва да се подменят за пореден път. Вие държите ли сутрин да използвате фон дьо тен или продукт с цвят? Добре е предвид факта, че се влияе от цикъл да се направи и консултация с акушер-гинеколог!

С уважение,
д-р Тодева

Сутрин предпочитам само да измия лицето си по възможност да не използвам фон дьо тен.
Благодаря ще се консултирам и с акушер-гинеколог при първа възможност.
За мазния скалп бихте ли ми препоръчали по-активен шампоан освен тези, които съм използвала Ducray - Sabal и Sensinol?[/quote]
Здравейте!

А пърхот имате ли?

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Радослава Иванова » 03 Фев 2018, 18:08

Здравейте д-р Тодева!
Аз съм жена на 31години,до сега никога не съм имала проблеми с кожата,от около година започнах да виждам,че лицето ми има бели точки,при изстискване излизаше нещо като,,малко мастно бяло червейче,,някой се възпаляваха и ставаха след чопленето еднинични пъпки-минаваха и край,с времето белите точки нарастваха,НезнаЯ дали има връзка ,но имам бледо розово петно под окото от външната страна на лицето,вече започвам да виждам и тук,там по някоя черна точка...лошото е,че от Ноември месец започнаха да ми излизат гнойни пъпки,по бузите в долната част на челюстта,рядко по челото покрай косата и по брадичката.... Кожата ми е ужасно грозна,излизат много пъпкимоля Ви,помогнете ми,какво може да е това?
С уважение към Вас:Радослава Иванова
Радослава Иванова

Лекарство за акне А-cnotren

Мнениеот simeon simeonov » 04 Фев 2018, 22:58

Лекарството е генерик на Roaccutane. Внесено е от Гърция. Основната му съставка е Isotretinoin. Продавам го, защото курсът на лечение ми приключи. Имам две опаковки по три блистера в опаковка - общо 60 таблети. Цената за една опаковка от 30 таблети е 20 лева. За двете опаковки цената е 40 лева. Срок на годнос 05/2020г.
тел. за контакт 0893521811 Елина.
simeon simeonov

Лекарство за акне ISOTROIN 20 mg

Мнениеот simeon simeonov » 04 Фев 2018, 23:12

Лекарството е генерик на Roaccutane. Внос от Гърция. Основната му съставка е ISOTRETINOIN. Продавам го защото курсът ми на лечение приключи. Имам две кутии по три блистера в кутия плюс два допълнителни блистера /20 таблети/.Общата бройка на таблетите е 80. Цената е двадесет лева за кутия и 7 лева за блистерите без опаковка. Обща цена за всички таблети е 54 лева.
simeon simeonov

Мнениеот Dr Violina Todeva » 06 Фев 2018, 17:02

Радослава Иванова написа:Здравейте д-р Тодева!
Аз съм жена на 31години,до сега никога не съм имала проблеми с кожата,от около година започнах да виждам,че лицето ми има бели точки,при изстискване излизаше нещо като,,малко мастно бяло червейче,,някой се възпаляваха и ставаха след чопленето еднинични пъпки-минаваха и край,с времето белите точки нарастваха,НезнаЯ дали има връзка ,но имам бледо розово петно под окото от външната страна на лицето,вече започвам да виждам и тук,там по някоя черна точка...лошото е,че от Ноември месец започнаха да ми излизат гнойни пъпки,по бузите в долната част на челюстта,рядко по челото покрай косата и по брадичката.... Кожата ми е ужасно грозна,излизат много пъпкимоля Ви,помогнете ми,какво може да е това?

Здравейте!

Можете ли да приложите снимки?

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Радослава Иванова » 10 Фев 2018, 19:29

Благодаря ви за бързият отговор...казаха ми да пия антибиотик три дни седмично в схема всеки:Понеделник ,Сряда и Петък по 1таблетка,в продължение на 2месеца...Азитрокс 250мл.и да се мажа със Зенерит,на една приятелка и помогнало.... Вие смята те ли го за добро решение.....изпращам и снимка...
Радослава Иванова

Мнениеот Радослава Иванова » 11 Фев 2018, 17:28

Ето снимката!
Прикачени файлове
IMG_20180211_162218.jpg
Ето снимка на бузата ми:(
IMG_20180211_162218.jpg (288.52 KiB) Прегледано 347 пъти
Радослава Иванова

Мнениеот Dr Violina Todeva » 12 Фев 2018, 18:13

Радослава Иванова написа:Благодаря ви за бързият отговор...казаха ми да пия антибиотик три дни седмично в схема всеки:Понеделник ,Сряда и Петък по 1таблетка,в продължение на 2месеца...Азитрокс 250мл.и да се мажа със Зенерит,на една приятелка и помогнало.... Вие смята те ли го за добро решение.....изпращам и снимка...

Здравейте!

Този антибиотик не се комбинира с това локално лечение! Уточнете добре с лекуващия лекар! Не е добра идея да следвате различни препоръки!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Радослава Иванова » 13 Фев 2018, 19:01

Благодаря Ви много,много сте отзивчива,за нещастие не мога да Ви посетя за преглед,защото живея далече,но ще отида на лекар,по-добре да не експериментирам:(
Поздрави:Радослава
Радослава Иванова

Мнениеот Dr Violina Todeva » 14 Фев 2018, 15:55

Радослава Иванова написа:Благодаря Ви много,много сте отзивчива,за нещастие не мога да Ви посетя за преглед,защото живея далече,но ще отида на лекар,по-добре да не експериментирам:(
Поздрави:Радослава

Желая Ви успех и бързо решаване на проблема!
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Kожни и венерически болести