30 Апр 2019, 10:59
tegitooo написа:Здравейте, д-р Тодева
Пиша Ви със следния проблем, преди месец в зоната около бузите ми се появи зачервяване, след известно време и подкожен обрив, който се разпространи в момента почти по цялото лице. След почистване при козметик нещата станаха по-зле. Обривът не се маха и е доста неприятно. Имах съмнения, че може да е от шампоан, но при смяната му няма подобрения. Ще се радвам на съвет от Ваша страна :) (миналата година по същото време имах същия обрив, но само по челото)
27 Май 2019, 00:10
28 Май 2019, 11:48
vess86 написа:Здравейте!
От 15-16 годишна имам проблеми с кожата на лицето(сега съм на 32,5). Тогава имах доста пъпки след това само 2-3 пъти са били повече. Поставиха ми диагноза акне вулгарис. Помогнаха ми нещата, който ми изписаха. Изчезнаха и белезите .Следващия път, когато ползвах продукта за премахване на белезите не подейства. Триакнел( по рано като го ползвах беше диакнел). Сега имам и зачервявания по кожата и черни точки. Порите ми се струват големи. Не усещам прекомерна сухота или мазнота .
Може ли да ми помогнете да подобря състоянието на кожата си и по с специално да бъдат премахнати петната от акне.
30 Май 2019, 19:10
31 Май 2019, 01:39
01 Юни 2019, 17:44
Dr Violina Todeva написа:vess86 написа:Здравейте!
От 15-16 годишна имам проблеми с кожата на лицето(сега съм на 32,5). Тогава имах доста пъпки след това само 2-3 пъти са били повече. Поставиха ми диагноза акне вулгарис. Помогнаха ми нещата, който ми изписаха. Изчезнаха и белезите .Следващия път, когато ползвах продукта за премахване на белезите не подейства. Триакнел( по рано като го ползвах беше диакнел). Сега имам и зачервявания по кожата и черни точки. Порите ми се струват големи. Не усещам прекомерна сухота или мазнота .
Може ли да ми помогнете да подобря състоянието на кожата си и по с специално да бъдат премахнати петната от акне.
Здравейте!
Можете ли да приложите снимки?
С уважение,
д-р Тодеваю
01 Юни 2019, 17:46
05 Юни 2019, 12:29
vess86 написа:Изпратих Ви снимки на мейла. Не можах да прикача тук.
05 Юни 2019, 12:31
Момчил.Руменов написа:Здравейте, от няколко години имам това твърдо малко топче на ръката. Трябва ли да го мажа с нещо или трябва хирургическа намеса?
06 Юни 2019, 20:55
Dr Violina Todeva написа:vess86 написа:Изпратих Ви снимки на мейла. Не можах да прикача тук.
Здравейте!
Видях приложените снимки и моето мнение е, че в случая трябва да се назнчат изследвания и лечение. Не е достатъчна само козметика!
С уважение,
д-р Тодева