LMitreva написа:Здравейте,след двете бременности имам мнощество затворени комедони,козметично акне или леко акне незнам.Непрекъснато ми излизат малки бели в областа на брадичката,а челото е с тези комедони.Изхвърлих всичко което ползвах което не беше много,но вече на 34 Трябва да направя промени.Кожата ми е мазна с пори.Гледам за всякакви неща без комедонни съставки ,без спирт ,нищо което да запушва.Искам да пробвам и нещо локално като Скинорен или акне аут БП. +нова рутина защото се влошава, аз като тинейджър бях с чиста кожа.БЛАГОДАРЯ предварително
ЕлисМетин написа:Здравейте, д-р Тодева. Имам проблемна кожа, на 23 съм, имам акне по бузите, изписаха ми акнатак, който го използвам от един месец вече, хормоните ми са наред, не знам каква е причината за тези пъпки. Не знам дали е от акнатака, но отгоре на устната ми се появи едно петно като лишей, който се бели и понякога сърби, самото място червено-жълто (надявам се да съм го обяснила добре). Дали е от акнатака? Може ли да го мажа с нещо, например цинков крем или локоид, тридерм? Кожата ми е суха.
Dr Violina Todeva написа:LMitreva написа:Здравейте,след двете бременности имам мнощество затворени комедони,козметично акне или леко акне незнам.Непрекъснато ми излизат малки бели в областа на брадичката,а челото е с тези комедони.Изхвърлих всичко което ползвах което не беше много,но вече на 34 Трябва да направя промени.Кожата ми е мазна с пори.Гледам за всякакви неща без комедонни съставки ,без спирт ,нищо което да запушва.Искам да пробвам и нещо локално като Скинорен или акне аут БП. +нова рутина защото се влошава, аз като тинейджър бях с чиста кожа.БЛАГОДАРЯ предварително
Здравейте!
Може ли да приложите снимки и да споделите какво използвате, включително и измивни средства, фон дьо тен и кремове, които нанасяте.
С уважение,
д-р Тодева
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта