Витамините Alive с нова и подобрена формула

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Витамините Alive с нова и подобрена формула

Мнениеот FramarAdmin2 » 01 Дек 2011, 14:38

Alive_New_framar.jpg
Alive_New_framar.jpg (63.06 KiB) Прегледано 1437 пъти
Новата и подобрена формула на мултивитамините Alive! ги правят по- лесно усвояеми от организма. Уникалната им и богата формула от витамини, минерали, плодове, зеленчуци, ензими, биофлавоноиди, билки, аминокиселини, омега 3/6/9 мастни киселини, зелени храни, гъби ги правят най-добрите предлагани на българския пазар.
Мултивитамините Alive! осигуряват всички необходими витамини и минерали за подхранване на организма, осигуряват много повече енергия, в сравнение с други марки мултивитамини.
Съдържат изцяло натурални съставки!
С обогатеното си съдържание на CoQ10, витамин D: 1000 IU* и глог витамините Аlive! спомагат за по-добро функциониране на сърдечно-съдовата система.

Alive! притежава мощни антиоксиданти свойства благодарение на екстрактите от нар и акай!

Мултивитамините Alive! са безцветно филмирани с ново покритие: clear-coated, което включва само полимер и пластификатор.

Новата, обогатена формула на Alive! Мега мултивитами съдържа:

• 26 плодове и градински зеленчуци!
Alive! е зареден с екстракти от плодове и градински зеленчуци, които подхранват организма с флавоноиди, каротеноиди, лигнани, антиоксиданти и други полезни растителни вещества. Освен това плодовете и зеленчуците в състава на Alive! доставят големи количества въглехидрати, които осигуряват производството на повече енергия.
• 14 зелени храни!
Сред които лечебните микроводорасли спирулина и хлорела. Двете микроводорасли са сред най-богатите източници на пигментното вещество хлорофил, което подобрява енергийния обмен на клетките и действа стимулиращо върху целия организъм.
• 13 витамина!
Alive! е източник на антиоксидантните витамини A, C, D и E и даващите сила витамини от група B. B-витамините превръщат основните хранителни вещества (мазнини, протеини и въглехидрати) в енергия и участват в производството на аденозин трифосфат – вещество, което служи за „енергиен акумулатор” на клетките.
• 12 храносмилателни ензими!
Формулата Alive! съдържа натурални храносмилателни ензими от растителен произход. Те подпомагат разграждането на храната и улесняват усвояването на всички полезни компоненти, които се съдържат в продукта.
• 12 минерала!
Alive! съдържа комплекс от 12 минерала, необходими за поддържане на добро физическо здраве. Заедно минералите включени в Alive! подобряват обмяната на веществата и подпомагат биохимичните реакции, протичащи в организма.
• 18 аминокиселини!
Alive! съдържа широка гама аминокиселини, необходими за захранването на имунната система и производството на енергия. Аминокиселините в Alive! повишават защитните функции на организма и действат като източник на сила, бодрост и добро настроение.
• Омега 3/6/9 мастни киселини
Мултивитаминната формула Alive! доставя омега 3, 6 и 9 мастни киселини от ленено и слънчогледово семе. Омега мастните киселини повишават физическата сила и издръжливост и помагат на организма да се възстанови след тежка и изтощителна работа.
• 12 гъби (organic)
Alive! е източник на 12 медицински гъби, богати на витамини, минерали и полизахариди. Комплексът от гъби включен в Alive! укрепва отбранителната система на организма и осигурява повече сила, жизненост и физическа издръжливост.
• 40+ антиоксиданти!
Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести. Антиоксидантите подобряват физиологията на организма, като го предпазват от вируси, бактерии, токсични вещества и подобряват имунната система.

Alive! е изцяло натурален продукт, без изкуствени подсладители, консерванти и оцветители!
Администратор на forum.framar.bg
Аватар
FramarAdmin2
 
Мнения: 245
Регистриран на: 18 Мар 2011, 11:17

Re: Витамините Alive с нова и подобрена формула

Мнениеот Forman » 05 Дек 2011, 14:46

Докато четох съдържанието на тези витамини, не ми се видяха с нещо по различни от другите. Кое точно трябва да ме накара да ги предпочета пред останалите?
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: Витамините Alive с нова и подобрена формула

Мнениеот revita » 07 Дек 2011, 12:50

Здравейте,

Всъщност Мултивитамините Алайв са много по-различни от останалите витамини, които се предлагат на пазара. Съдържанието им е най-богатото, което може да намерите. Alive! не е просто механична комбинация от витамини и минерали. Той е ново поколение суперхрана. Alive! е уникален продукт, богат на ценни хранителни вещества, които е трудно да си набавим в достатъчни количества от храната. Всички съставки са от натурални източници, а разнообразието им е наистина богато: зелени храни, аминокиселини, плодове и зеленчуци, гъби (organic), омега 3/6/9 мастни киселини, над 40 антиоксиданти.

Alive! е произведен по традиционно високия стандарт на Nature’s way, с най-висококачествени натурални съставки.

Сами разбирате, че при другите мултивитамини съдържанието е значително по-бедно, а качеството - не винаги с гарантиран произход.
Благодаря Ви за проявения интерес.
revita
 
Мнения: 2
Регистриран на: 07 Дек 2011, 12:39

Re: Витамините Alive с нова и подобрена формула

Мнениеот borislav.bo » 10 Дек 2011, 18:11

Скъпи ли са тези витамини и могат ли да се дават на деца под 7 годишна възраст?
borislav.bo
 
Мнения: 96
Регистриран на: 03 Юни 2011, 22:28

Re: Витамините Alive с нова и подобрена формула

Мнениеот revita » 15 Дек 2011, 13:15

Здравейте,

Мултивитамините Alive! са около 20 лв. в аптека. Може да го закупите и онлайн.

Alive! са подходящи за лица над 12 г. Специално за деца се предлага Самбукус сироп за деца.

Както и мултивитамини за деца от серията Мореплаватели.
revita
 
Мнения: 2
Регистриран на: 07 Дек 2011, 12:39


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта