Alta Colour-представяне и продукти

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Alta Colour-представяне и продукти

Мнениеот Alta Colour » 01 Сеп 2011, 08:35

ALTA COLOR-LOGO-JPEG1.jpg
ALTA COLOR-LOGO-JPEG1.jpg (12.63 KiB) Прегледано 1097 пъти


АЛТА КОЛОР ЕООД е основана през 2000 г. като оторизирана фирма за внос, търговия на едро и дребно с украински козметични продукти, притежаващи лечебен ефект.
Ние предлагаме своите продукти в аптечната мрежа в страната, като сме изградили безусловно доверие в клиентите си благодарение на добрите ни търговски условия и коректност към клиентите и качеството на работа.
Продуктите, които предлага фирмата за изцяло природни с доказаните качества на Spongilla lacustris fragilis (пресноводна гъба - водорасло)като основна съставка на голяма част от продуктите ни.
Последна промяна Alta Colour на 01 Сеп 2011, 09:18, променена общо 1 път
Alta Colour
 
Мнения: 3
Регистриран на: 01 Сеп 2011, 08:13

Alta Colour-продукти за лице

Мнениеот Alta Colour » 01 Сеп 2011, 08:53

АНТИСИНЯК – ЕКСПРЕС

Антисиняк-Експрес1.jpg
Антисиняк-Експрес1.jpg (26.21 KiB) Прегледано 1096 пъти


Крем “Антисиняк –Експрес”е разработен и произведен от компания “Георг Биосистеми”- Украйна.
Предназначен за премахване (резорбиране) на синини по лицето, шията, деколтето и тялото, които се появяват в резултат на удар, прищипване, след кола маска по нежни и деликатни места, след пластична хирургия и при други случаи.
“Антисиняк –Експрес” е много ефикасен при лечение на акне, за резорбиране на твърди пъпки по лицето, предизвиквани от хормонални нарушения, за избелване на петна след бременност, слънчеви и други изгаряния, тъмни кръгове под очите, при спукани капиляри и разширени вени. особено полезен и много бързо отстранява хематоми след венозни и мускулни инжекции, след проведени вакуумни процедури, при дерматокозметични процедури, при контузии, включително и по време на спортни състязания (бокс, борба, футбол и т.п.).
Всички тези уникални свойства се дължат на на основната съставка на продукта – екстракт от БОДЯГА (пресноводна гъба – водорасло).
Екстракт от БОДЯГА притежава противовъзпалително, противооточно и трансдермално (прокарващо) действие, който значително засилва активността на компоненти на крема. Тънкодисперсният биоекстракт от БОДЯГА предизвиква разширяване на съдове и капилярите, което способства за активизиране на кръвоснабдяването, намаляването на болки и осигурява превъзходното резорбиране и бактерицидно въздействие.

АНТИСИНЯК-ЕКСПРЕС крем с грим

Антисиняк-Експрес с грим1.jpg
Антисиняк-Експрес с грим1.jpg (27.53 KiB) Прегледано 1096 пъти


АНТИСИНЯК-ЕКСПРЕС крем с грим се препоръчва за за премахване на синини по лицето, шията, деколтето и тялото, белези след пластична хирургия и при други случаи.
Всички изброени уникални свойства на продукта се дължат на включена основната съставка – екстракт от БОДЯГАSPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS (пресноводна гъба - водорасло). Екстракт от бодяга притежава противовъзпалителното, противооточното и трансдермалното (прокарващо) действие, като значително засилва активността на компоненти на крема. Тънкодисперсния биоекстракт от бодяга предизвиква разширяването на съдове, което способства за активиране на кръвоснабдяването, намаляването на болки и осигурява пръвозходно резорбирането и бактерицидното въздействие.
Още в древността в Русия бодяга се наричала вълшебното злато от езерата.
Съвременните изследвания обясняват такива свойства на бодяга с това, че тя локално освобождава биологично-активните вещества аутакоиди-кинини, хистамини, простагландини и други.
Действието на бодяга се съпровожда със леко локално боцкане и временно леко зачервяване на кожата.
Последна промяна Alta Colour на 01 Сеп 2011, 09:22, променена общо 1 път
Alta Colour
 
Мнения: 3
Регистриран на: 01 Сеп 2011, 08:13

Alta Colour-продукти за тяло

Мнениеот Alta Colour » 01 Сеп 2011, 09:17

БОДЯГА БАЛСАМ

Бодяга-балсам1.jpg
Бодяга-балсам1.jpg (27.35 KiB) Прегледано 1095 пъти


Кремът се използва за подсилване на микроциркулацията на кръвта в повърхностния слой на кожата и, благодарение на своите свойства, той е много ефикасен при:
- умора, чувство на тежест, оток, напрежение и болки в краката;
- разширени и болезнени вени по краката;
- възпалени хемороиди със спазматични болки;
- ефективно отстранява хематоми, получени вследствие на венозни инжекции, трансфузии и вакуумни процедури;
- състояния, свързани с нарушения на кръвообращението на крайниците;
- изменение в цвета, спаружване и сухота на кожата на краката

ЖИВОКОСТ БАЛСАМ

Живокост-балсам1.jpg
Живокост-балсам1.jpg (31.03 KiB) Прегледано 1095 пъти


Крем “Живокост”, който съответства и на трите правила, беше възсъздаден по старинната рецептура от компания “Георг Биосистеми”, Украйна. Активно вещество, което той съдържа, е екстракт от корен на Живокост – уникално растение-билка с разнообразни целебни свойства, открити в древна Гърция преди две и половина хиляди години! Те са първи разбрали, че той способства за бързо зарастване на раните от меч. По-късно изследвания показаха, че Живокост съдържа огромно количество от съединителна тъкан, той се явява единственно наземното растение, съдържащо витамин В12 в по-голямо количество от колкото в месото и яйцата. И още повече, съдържание на белтък в Живокост около 20%, което е сравнимо със соята и люцерната. Алантоин – мощен стимулатор за ръст на костните, хрущялните и мускулните клетки. Благодарение на това Живокост ускорява зарастването на раните и изгаряния, премахва възпаления, помага при контузии, растягане на мускулите и счупвания, премахва болки при остеохондроз и радикулит.
Крем “Живокост” е незаменим при лечение на натъртвания на ставите – лакъти и коленета: неговото приложение предотвратява отоци и появата на течност в ставата, бързо премахва болки при движения, изключително помага при лечение на бурсит и плексит.
Крем “Живокост” съдържа мощен природен антиоксидант – витамин Е, който засилва действието на алантоин и способства за проникването чрез клеточните мембрани, подобрява подхранването на клетките и предпазва ги от разрушения.


ПРОПОЛИС БАЛСАМ

Изображение

Прополис балсам съдържа екстракти от прополис, бял равнец, живовляк, масло от чаено дърво, йони от активно сребро.
Екстрактът от прополис оказва антимикробно, противовъзпалително, ранозаздравяващо и противосърбежно действие. Значително ускорява процесите на регенерация и епителизация на рани и натъртвания, възстановява епидермиса на кожата при изгаряния.
Точно затова древните лечители от Индия и Китай са наричали прополиса - пепел от Божествен Огън. Известен източен учен от Х век Авицена е написал, че “...черният восък (прополис) има свойство да изважда краища на стрели и шипове. Той разрежда, прочиства и омекотява”.
Екстрактът от бял равнец заздравява раните, притежава обезболяващо, противовъзпалително и противоалергично свойство. Оказва бактерицидно, антисептично, дезинфекциращо действие, значително ускорява процесите на регенерация и епителизация на раните и натъртвания.
Живовлекът притежава изразено антибактериално и антиалергично действие. Още през ІХ век го наричаха “майка на всичките билки”. Великият алхимик и целител Плиниус е казал, че ако в казан с парченца месо се сложи един лист от живовлек, месото ще се срастне.
Маслото от чаено дърво притежава изразено антибактериално и антиалергично действие, то е алтернатива на синтетични антибиотици. Авицена в знаменития си трактат “Канон на лечебната наука” е писал: “...О, масло от чаено дърво! Ти си чудодеен еликсир. Ти си изкусен лечител...”
Йоните от активно сребро са природен антисептик с широк спектър на действие. Точно затова човечеството използва сребърни съдове, като ефективно средство за обеззаразяване на храна и вода.
Alta Colour
 
Мнения: 3
Регистриран на: 01 Сеп 2011, 08:13

Re: Alta Colour-представяне и продукти

Мнениеот georgi_78 » 13 Окт 2011, 13:26

Това някакви натурални продукти ли са?
Аватар
georgi_78
 
Мнения: 177
Регистриран на: 29 Апр 2011, 08:51

Re: Alta Colour-представяне и продукти

Мнениеот bubulina » 13 Мар 2012, 16:53

Мисля че са изцяло билкови. Аз искам да попитам за кремът с прополис, който пише че е лекува рани, това означава ли че може да се прилага при открити рани?
bubulina
 
Мнения: 292
Регистриран на: 11 Апр 2011, 14:40


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта