АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Южен Ор

Тук е мястото за вашата обява - купи, продай, размени!

АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Южен Ор

Мнениеот skb57 » 30 Сеп 2011, 11:39

Ние сме хармония от 50 трилиона клетки в съвършен баланс! Науката откри и доказа, че притежаваме обновителна система, която е
отговорна за всички останали системи. Науката за стволовите клетки откри
че зрелите стволови клетки от костния мозък са клетките “майки” и
са основата на обновителната ни система. Докато четете това 30 000 клетки
загиват ... и се раждат нови! АФА е патентован природен ботанически екстракт. Грижи се за благосъстоянието ни, като помага на тялото да поддържа здравословна физиологията на стволовите клетки. Това е първият и единственият научно доказан продукт от най-новата фитоцевтична продуктова категория, наречена“активатори на стволовите клетки” Зрелите стволови клетки присъстват в тялото от момента, в който се раждаме и се произвеждат по естествен начин в костния ни мозък.Въпреки, че за зрелите стволови клетки няма толкова много реклама, колкото за ембрионалните, скорошните научни изследвания доказаха, че зрелите са крайъгълният камък на обновителната система в човешкото тяло. Защо ми е необходим този продукт? - С възрастта обикновено над 25 годишна възраст, стреса (физически, емоционален и този от околната среда) и нездравословното хранене, физиологията на стволовите ни клетки се влошава и причинява спад в обновяването на тялото … И тук започват процесите на стареене ... Приемът на 2 капсули увеличава средно с 25% естественото отделяне на зрели стволови клетки в кръвния поток. Това е еквивалент на около 3-4 милиона нови стволови клетки. Всички ние сме чували, че всеки 2, или всеки 5 или 12 години, имаме напълно ново тяло. Истината обаче е, че не е възможно да се определи с точност това време и че, то варира при различните органи и хора. Принципът обаче остава валиден. Лигавицата на тънките черва се обновява всеки 5 дни, черният дроб се обновява всеки 2 години, белите дробове - всеки 4 години, дори мозъкът се обновява за около 20 - 30 години. Важно е да разберем, че ако тялото губи клетки в такава степен, че да остане здраво и функционално, то трябва да се обновява в същата такава степен, за да се запази равновесието ...Тук е ролята на стволовите клетки от костния мозък, които пътуват и заместват ден след ден клетките, които загиват ежедневно, осигурявайки по този начин подържането на съвършено здраве. Като се има предвид, че клетките умират непрекъснато и че това е естествен процес, следва в противовес на това клетките непрекъснато да се обновяват от стволови клетки, мигриращи към тъканите.
Ако клетките могат да се обновяват по-бързо отколкото загиват, налично
е здраве!
Аровета
skb57
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Авг 2011, 00:43

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот Bella » 30 Сеп 2011, 12:26

От къде можем да си купим капсулите?
Аватар
Bella
 
Мнения: 233
Регистриран на: 20 Сеп 2011, 15:17

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот skb57 » 02 Окт 2011, 07:31

Салон Аровета , Младост 3 бл 325 А до вх 6
и на тел 0878508787
skb57
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Авг 2011, 00:43

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот skb57 » 09 Ное 2011, 10:11

АФА ...130 капсули на цена 85 лв

за сравнение АФА на АкваСорс- 120 капсули на цена 97 лв
Прикачени файлове
klamath-power-3-500mg-hawaAFA-Klamath.jpg
klamath-power-3-500mg-hawaAFA-Klamath.jpg (23.38 KiB) Прегледано 424 пъти
skb57
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Авг 2011, 00:43

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот Golfie » 09 Ное 2011, 13:02

skb57 написа:АФА ...130 капсули на цена 85 лв

за сравнение АФА на АкваСорс- 120 капсули на цена 97 лв


Съдържанието еднакво ли е?
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот valiart » 09 Ное 2011, 22:50

Невероятно!? Удивителен продукт, заинтригувана съм.
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот skb57 » 10 Ное 2011, 11:39

Заповядайте в салона ни ...Младост 3 бл 325А до вх 6- на гърба на блока в карето или се обадете на тел 0878508787
skb57
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Авг 2011, 00:43

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот valiart » 10 Ное 2011, 13:46

Благодаря Ви много за поканата:)
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот Golfie » 10 Ное 2011, 14:20

skb57 написа:Заповядайте в салона ни ...Младост 3 бл 325А до вх 6- на гърба на блока в карето или се обадете на тел 0878508787

Аз съм от София и мога да мина, но съдържанието еднакво ли е?
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: АФА (Aphanizomenon Flos-Aquae) от езерото Кламат на Юже

Мнениеот aroveta » 27 Дек 2011, 13:57

да съдържанието на АФА е еднакво , гарантирано от фирмата производител :
AФA – уникалните водорасли

Кламатското водорасло AФA расте във вода, която идва от геотермални и вулканични източници. Затова то съдържа богата гама от органични минерали - калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. В това отношение AФA превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения.

По минерално съдържание AФA прилича на океанските водорасли като например келп, но не съдържа толкова йод. Що се отнася до протеините, AФA и тук е рекордьор, и то в три направления - количество, качество и усвоимост. Уникалното е, че аминокиселинният им профил е сходен с този на човешкото тяло, а белтъчното им съдържание е няколко пъти по-високо от това на месото, соята и други традиционни протеинови източници.

Един грам водорасли AФA съдържат около 60% протеини, които са почти 100% усвоими и не натоварват храносмилането ни. Освен това чрез тях си доставяме и витамини, и минерали, и много други полезни неща, при което всичко е в органична форма (а не е убито от висока температура при готвене) и идва направо от природата.

Естествено, приемайки само по 1-2 грама водорасли дневно, не можем да си набавим необходимото количество белтъчини. По-важно е съотношението между аминокиселините в AФA. То съвпада почти напълно с профила на аминокиселините в клетката на човека и затова е от огромно значение за поддържане на здравето - особено при вегетарианци и суровоядци. При това става дума за чисти протеини, без консерванти, хормони, токсини и замърсители, с каквито са пълни повечето традиционни храни.

Важна особеност на AФA е съставът на клетъчната стена. Тя е изградена от вещество, почти идентично на гликогена, и е 97% усвоима. В нашия организъм тези клетъчни стени бързо се разтапят и ни снабдяват с енергия, без при това да затрудняват панкреаса и да предизвикват хипо-гликемия. Така се освобождават аминокиселините в AФA и те постъпват в организма готови за незабавно усвояване. Хранителните вещества на AФA са толкова лесно достъпни, че даже бебета, болни и много стари хора могат да ги усвояват почти 100%.

AФA расте на малки туфи, състоящи се от микрофиламенти - вериги от клетки. Според изследвания, проведени в Националния институт по рака и Националния институт по здравето на САЩ) са ефективни срещу вируса на СПИН.

AФA е много богато на бета-каротин, от който в тялото ни се образува витамин А. Знае се, че опасността от рак намалява значително при хората, чиято храна съдържа повече бета-каротин. Това се дължи на мощното му регенериращо, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

AФA е шампион сред всички храни по съдържание на витамин В12 – най-важният витамин за кръвотворенето. В това водорасло има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото в пресен черен дроб. Това е още една добра новина за вегетарианците – те могат да бъдат спокойни, че няма опасност да развият анемия, ако употребяват дори съвсем малко AФA - един грам суха водораслова маса съдържа два пъти повече от дневната нужда витамин В12.
Кламатските водорасли са най-богатият известен източник на желязо и в това отношение многократно превъзхождат месото, без да притежават неговата токсичност. Това желязо е в органична форма, т.е. отлично усвоимо. От него имаме по-голяма полза, отколкото от железните препарати, които могат да са токсични.

AФA е изключително богато и на хлорофил. По своята структура хлорофилът е идентичен с хема в хемоглобина на еритроцитите, който пренася кислорода, и затова се нарича “зелената кръв на планетата”. Единствената разлика е в това, че хлорофилът съдържа магнезий, а хемът - желязо. Хлорофилът участва в кръвотворенето и има редица други полезни свойства на мощен биостимулатор с естествен пречистващ и регенериращ ефект.
AФA повлиява удивително бързо различни недоимъчни анемии. Резултатите са трудно обясними от клинична гледна точка, като се имат предвид, че количеството на желязото в AФA е по-ниско от това в препоръчваните фармацевтични препарати. Изглежда, че тайната на AФA е в комбинацията, приготвена от Природата.

AФA е необикновено богато на ензими, витамини, ко-фактори и други биологично активни вещества (БАВ), като различни фикопигменти, естествени антиоксиданти и много други. Това му придава подчертани радиопротективни (предпазващи от радиация) и антиканцерогенни (предпазващи от рак) свойства. Благодарение на тях могат да бъдат защитени хора, работещи в радиоактивна среда, пациенти на лъчелечение, деца, родени след катастрофата в Чернобил, както и да бъдат предпазвани от рак или неговите рецидиви застрашени групи от населението. При това съдържанието на AФA е постоянно и добре балансирано, така че осигурява на човешкия организъм почти всичко необходимо – нещо, с което никоя друга храна не може да се похвали.

Според изследвания, правени в Канада, ежедневното приемане само на 1 грам Кламатски водорасли увеличава с 40% способността на Т-лимфоцитите (клетките-убийци от имунната система) да мигрират активно към тъканите. Това означава, че те по-добре унищожават раковите клетки и микробите.

Хуморалният имунитет също се повлиява благоприятно – т.е. водораслите ни помагат да произвеждаме и антитела.

AФA оказва благотворен ефект върху обмяната на веществата и дейността на всички органи и системи и е превъзходен тонизатор и регулатор на т.нар. ПНЕИ-система (психо-невро-ендокрино-имунна система), обединяваща различни тясно преплетени важни функции на организма. Високото съдържание на витамин В12 не е противопоказание за приемането им от раково болни – противораковият им ефект се потвърждава от редица автори и се дължи на комплексното действие на всичките съставки на AФA.

Един от най-интересните и уникални аспекти на употребата на AФA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Според д-р Гейбриъл Казънс – водещ специалист по холистична медицина от САЩ, това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума, стимулиране на творческите възможности и развиване на дясната хемисфера, т.е. артистичните и интуитивни способности. Същият автор е наблюдавал обратно развитие при болестта на Алцхаймер у пациенти, приемащи редовно големи количества AФA.

Съобщава се също за благоприятно повлияване при множествена склероза, епилепсия, депресии, психози и неврози, невро-психично изоставане, детска церебрална парализа и т.н. Това се дължи не само на факта, че AФA е ценна клетъчна храна, но и на голямото съдържание на невропептидни прекурсори - олигопептиди с жизненоважно значение за дейността на мозъка.

Естествено, много по-добре е да се предпазва мозъкът, отколкото да се лекува, след като вече е бил увреден. И без това този орган се натоварва много в нашето задъхано ежедневие. Стрес, учене, недоспиване, пушене, преумора, конкуренция… и рано или късно започват провали в паметта и концентрацията, да не говорим за намалената умствена работоспособност, умората, киселото настроение и пр.
aroveta
 
Мнения: 9
Регистриран на: 30 Апр 2011, 08:14

Следваща

Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron