19 Апр 2016, 10:57
Миглена.Владислав-Цветанови написа:Здравейте, дъщеричката ми е на 9 месеца, поради силно слюноотдрляне постоянно е с ужасен обрив на брадичката и горната устна, обрива се скриеа само с крем елоком, но като го спрем след 3 дни отново избухва. От козметика сме ползвали мустела стелатрия, джинджира актив, къпем с др тайс сенсибел, крем здраве и судокрем, но от тях не минава, единствено от кортикостероида. Аз се притеснявам доста понеже много често се налага да ползвам елоком. Моля посъветвайте ме с какво да мажа детето.
19 Апр 2016, 11:00
alex.stoyanova написа:Здравейте,наскоро реших да си направя татуировка от индийска черна къна.Направих татуса, но вчера кожата на ръката ми се обрина.Имам сърбежи и ме боли ужасно.Мястото е на точки и е зачервено.Какво мога да направя? Моля Ви за съдействие!
19 Апр 2016, 16:10
Dr Violina Todeva написа:Дора.Тунчева написа:Здравейте, от много време имам атопичен дерматит които лекувам с дипрозон и протопик 0.1% маз,но сега кърмя и искам да попитам дали мога да ползвам тези кремове.
Здравейте!
Не използвате ли емолиент? Кои са областите засегнати от дерматита?
С уважение,
д-р Тодева
25 Апр 2016, 11:45
Дора.Тунчева написа:Dr Violina Todeva написа:Дора.Тунчева написа:Здравейте, от много време имам атопичен дерматит които лекувам с дипрозон и протопик 0.1% маз,но сега кърмя и искам да попитам дали мога да ползвам тези кремове.
Здравейте!
Не използвате ли емолиент? Кои са областите засегнати от дерматита?
С уважение,
д-р Тодева
Засегнати са ръцете,използвам протопик защото този крем ми предписа доктора преди време.
01 Сеп 2016, 16:32
02 Сеп 2016, 10:41
07 Сеп 2016, 11:29
lile.henson написа:Здравейте д-р Тодорова. На баща ми видях едно старческо петно с цвят като сиво черно може ли да е нешо лошо а той не иска да ходи на доктор в момента му предстои пътуване и аз много се притесних.
07 Сеп 2016, 11:33
pepimili написа:Здравейте,
Вчера получих много ясно изразени червени петна по кожата с много неприятен сърбеж. Местоположението на червените петна се сменяше доста интензивно. Сега вече имам обриви със много ситни пъпчици. Понеже имам утикария, която не се е проявявала от 2 години, но винаги е протичала по-различен начин и обрива е съвсем друг. Искам да попитам дали е възможно уртикарията да е прераснала в дерматит? Започнах да пия Кларитин и да пазя стриктен хранителен режим, който ми е определен от преди това след изследвания.
21 Юни 2017, 13:11
21 Юни 2017, 14:59
Стефан1948 написа:Здравейте, преди седмица си направих татуировка, татуировката се обели но забелязах обриви около самата татуировка. А върху татуировката няма нищо.