Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ленено масло BARLEAN'S

15 Сеп 2011, 13:24

CheateR1992 написа:Искам да попитам относно съхранението, на какви температури може да се съхранява, и ако не е на подходяща температура за период от 24-48 часа ще му стане ли нещо? Понеже ще ми носят от САЩ, а незнам дали изобщо има смисъл.

продуктът не се нуждае от съхранение в хладилник.

17 Окт 2011, 15:50

southernsun написа:
bubulina написа:Ми незнам, ама голяма реклама му удрят. Гледам голям списък с благоприятни влияния, дано е така :)

Цената не ми се вижда висока, съвсем достъпна. Ако наистина и качеството е добро, ще бъде изключително добра комбинация.

Българския аналог излиза доста по- евтино :shock: Барлийнс 100 капсули са за 34,30 лв , а Ленофорта 90 капсули е за 14,78 лв. ... съдържанието на лененото масло е същото и при двата продукта 1000 mg

24 Окт 2011, 14:16

Ами да наистина е така, няма разлика освен в производителя ;)

24 Окт 2011, 15:21

В народната медицина лененото масло се използва за лечението на глисти, различни язви и киселини. Медицината го определя като полезно срещу заболявания като диабет, атеросклероза, исхемична болест на сърцето и други. Ако сте решили да използвате лененото масло, препоръчва се дневната му доза да е 1-2 супени лъжици. Смята се, че всекидневната употреба на ленено масло способства за профилактиката на сърдечните пристъпи, инсулта, инфаркта, намаляване на артериалното налягане, намаляване на риска от развитие на рак на гърдата и правото черво, понижаване на честотата на диабетична невропатия. Лененото масло облекчава и протичането на пременструалния синдром и периода на менопаузата при жените, подобрява състоянието на кожата и косата, укрепва нервната система, работата на бъбреците. То способства за повишаването на остротата на зрението и за лечението на астма.

Re: Мнение за ленено масло BARLEAN'S

28 Май 2013, 15:59

Не мисля че разликата в цената може да компенсира качеството ,ползвайте оригинала http://www.barleansbg.com/flax.html
може да сме българи но нека се доверим на американците относно този тип продукти

Re: Мнение за ленено масло BARLEAN'S

12 Юни 2013, 13:27

Аз съм ползвал на Haya Labs лененото масло и съм много доволен. Преди да го пия холестерола ми беше малко висок, но след 2 опаковки нещата се нормализираха. Също така косата и кожата ми се подобриха значително.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2