mimeto88 написа:Здравейте,искам да питам възможно ли е на 5 месеца все още да имаме колики? Храним се с кисело мляко,тъй като от АМ дори и хипоалергичното се обривше по главата и клепачите ставаха силно зачервени,а от КМ и нчмаше нищо,но от месец насам всяка вечер ч боли стомахчето че и през деня понякога,по съвет на лекарката ни започнах да слагам бисквитки в млякото но стомаха ни болеше много преди това.давам enterokind и преди помагаха но вече не а тя се мъчи и преплаква,защото не може да се оригне или да пръцка за да изкара въздуха и нощем се буди по няколко пъти за да я вдигна и да се оригне.а аз незнам колики ли са или друго.ходихме на ехограф на коремчето и казаха че нищо и няма,но аз се притеснявам
Здравейте,
какво мляко сте давали преди киселото мляко? Какви точно симптоми има вашето бебе, можете ли да ми ги опишете по-подробно? Има ли някой в семейството ви с алергии? Как са изхожданията на детето? Какво ви казаха лекарите, които я преглеждаха за обривите? Сега има ли обриви някъде по тялото? Освен ентерокинд, давате ли нещо друго на бебето? Давате ли сокове?
Поздрави,
д-р Кисьова