24 Яну 2018, 18:04
ArinaH написа:Здравейте отново. Вече почти месец използвам лосионът, който препоръчахте и подкожните косъмчета намаляха значително. Пигментацията обаче остана, може ли да се заличи?
24 Яну 2018, 18:07
ButterflyyyM написа:Здравейте! Аз имам белези от шарка и пигментни петна и лунички откакто се помня минимум 7години и се чудих Bio oil дали ще ми помогне или да ме насочите към някакъв друг продукт?
24 Яну 2018, 18:08
nellysamuilova написа:Здравейте.
Преди 10 дни ми премахнаха хирургически мастно образувание на носа. Днес ми махнаха конците и не мога да реша кой продукт за заличаване на белези да избера. Моля да ми препоръчате кое ще е подходящо за моя случай! Кога да започна с мазането?
Благодаря предварително
27 Яну 2018, 15:15
30 Яну 2018, 16:24
donika81 написа:Здравейте! След прекарана варицела на 4-годишната ми дъщеря й останаха 2 по-вдлъбнати белега на носа и на челото. Пробвах да ги мажа с крем Sodermix, но без резултат. Има ли някакъв шанс да се премахнат и ако да - с какво? Благодаря Ви предварително!
31 Яну 2018, 01:31
Dr Violina Todeva написа:ButterflyyyM написа:Здравейте! Аз имам белези от шарка и пигментни петна и лунички откакто се помня минимум 7години и се чудих Bio oil дали ще ми помогне или да ме насочите към някакъв друг продукт?
Здравейте!
Съветвам Ви да използвате редовно фотопротектор с фактор на защита 50! Това е от ключово значение да не се засилва пигментацията! В някои случаи само това е напълно достатъчно за контрол над проблемът!
С уважение,
д-р Тодева
31 Яну 2018, 18:06
ButterflyyyM написа:Dr Violina Todeva написа:ButterflyyyM написа:Здравейте! Аз имам белези от шарка и пигментни петна и лунички откакто се помня минимум 7години и се чудих Bio oil дали ще ми помогне или да ме насочите към някакъв друг продукт?
Здравейте!
Съветвам Ви да използвате редовно фотопротектор с фактор на защита 50! Това е от ключово значение да не се засилва пигментацията! В някои случаи само това е напълно достатъчно за контрол над проблемът!
С уважение,
д-р Тодева
Отново съм аз! Прочетох Ви отговора преди няколко дена, но така и ме можах да се примиря. Няма ли някакъв вариант, който може да ми помогне? Освен гадните лунички и белези имам много големи тъмни кръгове под очите, черни точки, неравен тен и пъпки понякога. Направо ужас.
10 Фев 2018, 20:54
12 Фев 2018, 18:10
stenyyyyy написа:Здравейте Докторе имам белег от изгаряне, искам да попитам с какво мога да залича белезите, прилагам снимка, поздрави
13 Фев 2018, 11:32