BEMER - Магнитотерапия

Тук е мястото за вашата обява - купи, продай, размени!

BEMER - Магнитотерапия

Мнениеот skb57 » 16 Май 2012, 11:00

М А Г Н И Т Н А Т Е Р А П И Я
“BEMER” 3000
В държавите..Швейцария,Лихтенщайн,Германия ,Франция а вече и в САЩ., този уред се намира във всяка болница и е под ръка на специалистите . За съжаление, лекарите в България все още се отнасят твърде скептично към възможностите “BEMER” 3000 да бъде пръв и бърз помощник в следоперативни интервенции, и в превантивното лечение .Този тип магнитотерапия няма нищо общо с магнитни гривни или всичко, което досега е известно в България. Това е метод, който за нашата страна е съвсем нов – от 2 години и засега, само...7- 8 ....са специалистите, които работят с него. Терапевтите във фирма „АРОВЕТА“ ООД имат щастието да са сред тях.
В основата на лечебния ефект е подобряването на кръвообращението и състоянието на кръвоносните съдове. От правилното доставяне на кръвта с нейните хранителни вещества пък до голяма степен зависи работата на всички органи, състоянието на нервната система, костите, ставите и др. Конкретно с помощта на “BEMER” 3000 са известни случаи на лечение на мигрена, аритмия, простатит, астма, енфизем на белите дробове, атеросклероза, артроза, глаукома в ранен стадий, нощни спазми в краката, често уриниране, нормализира се артериалното налягане, добре се повлиява (след продължително лечение) болестта на Паркинсон, ревматизъм, депресия и мн.др.
Магнитното поле, за разлика от другите физиотерапевтични фактори, например лазерното, ултравиолетовото лъчение и др., се намира вътре в самия човек, т е. то е част от организма. Затова нарушението му представлява всъщност нарушение на здравето. Оттам, корекцията на магнитното поле на човека всъщност не е лекарствена терапия, внасяща различни, почти винаги токсични елементи в организма, а естествен лечебен метод, привеждащ в нормално състояние преди всичко съдовата система, която, според статистиката, е подложена повече от другите системи в организма на негативни въздействия. Имунитетът на човека, т.е. способността му да се съпротивлява на въздействията върху организма, зависи от магнитното поле на Земята, а то вече е намаляло в значителна степен. За това свидетелстват, например, много масови „самоубиства“ на делфини и китове, на които им е нужна ориентация по магнитните импулси. Когато външното магнитно поле е отслабнало или, още по-лошо, ако липсва, то - организмът се оказва в критична ситуация. Магнитното поле, генерирано от BEMER, действа на Централната нервна система, а също така и на Вегетативната нервна система, която ние не можем да контролираме.
BEMER сигнала въздейства върху микроциркулацията (движението на кръвта в капилярите ) и стимулира свиванията на капилярите /ваземоториката/ нормално 3-5 пъти в мин. Този вид магнитотерапия се съвместява с всички методи на лечение, допълва ги и подсилва въздействието им. Уредът „BEMER“ е специално моделиран сигнал, разработен в продължение на 15 год. от Академията по Биоенергетика – Лихтенщайн, съвместно с „Институт по Микроциркулация“ , гр. Берлин.
Следните потенциални резултати са от голямо значение :
- Подобрява микроциркулацията чрез разширяване на кръвоносните съдове/капиляри/
- подпомага отстраняването на киселините и извеждането на остатъчните продукти при метаболизма от тялото
- Активиране на възстановителни протеини и противовъзпалителни ензими, което е от голямо значение за възстановяването на повредените тъкани
- Стимулира производството на АТР (Аденозин трифосфат ,коензим, използван като енергиен носител, в клетките на всички известни организми ) в митохондрията на клетката
- Активиране на имунната система, бързо зарастване на рани чрез увеличаване на протеиновия синтез
- Възпрепятства образуването на тромби и спомага за намаляване съсирването на кръвта .
- 24% повече отпушени капиляри
- 21% повече венозно течение
- 19 % подобрена вазомоторика
- 15% подобрено усвояване на кислород



„АРОВЕТА“ ООД За контакти :
СТЕФАН БИСТРЕКОВ : GSM - 0878 508 787
skb57
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Авг 2011, 00:43

Re: BEMER - Магнитотерапия

Мнениеот plamit000 » 03 Фев 2014, 13:56

И аз съм чувала доста добри отзиви за магнитотерапията и мисля скоро да се възползвам от нейните полезни свойства!
plamit000
 
Мнения: 29
Регистриран на: 18 Окт 2013, 09:50


Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта