24 Авг 2017, 16:26
CVetelina_G написа:Здравейте , притеснена съм много...Немога да заведа съпруга си на лекар.... неиска.
Има една бенка на гърба, която днес видях че от вътре нещо е по-различна....
Има две малки точици по тъмно и сякаш нещо като срупче....Но може и да е боклуче там... Тъй като работи навън и по цял ден в жегите е с работни дрехи, освен това шофира по дълго и забелязах че се обляга някак си точно на десния край където е тя...
Изпъкнала е, нормално към светло кафява. Не го боли, не го сърби, не е зачервена. От снимките изглежда сякаш по зачервено но в действителност не е така...неНам вече на страха очите са големи. По-нагоре също има една такава изпъкнала и преди две години при нея се получи пак нещо като черна точка вътре, което като натиснах леко се оказа пъпка! Там така като дупчица, тъй като повърхността и на двете не е гладка и също има понякога мъхчета . Това обаче е от скоро така и много ме притесни, а той го видя на снимката и каза няма нищо, нещо се е замърсило....
Страх ме е , той е целия бенка до бенка....всякакви има...а аз съм хипохондрик и живея....тежко!
Сега треперя цялата и не спира да.ме облива пот....посъветвайте ме , най-важното, изкажете мнение !
Благодаря ви !
http://www.img-share.eu/main/image_view ... rg.jpg.htm
02 Сеп 2017, 10:11
04 Сеп 2017, 10:27
CVetelina_G написа:Да, на съпруга ми е, но към момента всичко това изчезна и повърхността и се изчисти....
На какво може да се дължат подобни промени на външен вид? И това бенка или брадавица е?
20 Сеп 2017, 18:04
21 Сеп 2017, 15:17
Manduri написа:Здравейте. От около 5 години имам това нещо на бедрото си. Не е болезнено, не се променя с времето. Леко е изпъкнало и е голямо колкото грахово зърно. Мислите ли, че има нещо притеснително?
25 Сеп 2017, 21:59
26 Сеп 2017, 15:32
Slavsld написа:Zdraveite imam Edin vapros.Ponqkoga mi se poduva leko pod mishnicata na razlichni mesta I na Ednata I na drugata minava mi I sled kato nosq neshto ot izkustvena materiq Pak se poluchava sled okolo 3,4 chasa izchezva.
19 Окт 2017, 16:58
23 Окт 2017, 17:04
hrisiivanova написа:Здравейте,
Имам една бенка,която ми притеснява и преди много време бях разчоплила защото мислех, че е пъпка или черна точка.
Не ме сърби или дразни и около нея е зачервено, но стои така от дълго време, няколко години. Качвам снимка,която не е много хубава и изглежда по-зле от колкото е. Ако има някакъв проблем предполагам щеше да има симптоми или е по-добре по рано да се отиде, за да не се стигне до повод за истинско безпокойство.
Благодаря предварително!
05 Ное 2017, 15:44