Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
27 Юни 2017, 09:05
Да, за целулита е важно да се пие вода, но и пак може да не се изчисти. Но пък е въпрос на финес да не го показваш. :) Снощи видях едно доста пълничко момиче - поне тежеше 70кг и беше с къси шортички точно под дупето.. Защо,,защоо????
29 Юни 2017, 20:49
Постоянно срещам такива жени. Да им се чуди човек, аз бих се притеснила да се показвам толкова, ако не съм във форма.

Но пък когато изглеждам добре, тогава е друго и се чувствам много добре да облека някоя по-къса рокличка. Друго си е да си със самочувствие и да привличаш погледите.
03 Юли 2017, 13:28
Аз не съм много крайна, разбирам, че и на по-пълните жени им е горещо. Разбирам да са с потник, с панталонки малко над коляното, или с рокля до там, всичко това държи прохладно. Не само целулита, но толкова късите панталони не стоят добре, повдигат се между краката и изглежда още по-грозно и по-смешно. Малко чувство за естетика и реална самооценка не пречат никому.
03 Юли 2017, 18:26
Права си, ама ходи им обяснявай..
04 Юли 2017, 09:26
Едийнствената процедура, която знам, че има ефект е с някакъв вакуум, който свива толкова сртиите, че те стват колкото косъм. Но да изчезнат просто нее възможно.
31 Юли 2017, 11:28
Ваня Стойчева написа:Аз не съм много крайна, разбирам, че и на по-пълните жени им е горещо. Разбирам да са с потник, с панталонки малко над коляното, или с рокля до там, всичко това държи прохладно. Не само целулита, но толкова късите панталони не стоят добре, повдигат се между краката и изглежда още по-грозно и по-смешно. Малко чувство за естетика и реална самооценка не пречат никому.
Смешни са да. Онзи ден виждам две мацки, едната сравбително слаба, с хубаво сочно тяло, не пълничка, с една яка рокля беше, като от някои романтичен филм, дето карат колелета беше, страшно яка. (жената ме извинява), другата имаша страхотна коса, такова нещо не бях виждал от години...

Ама пък с едно големо дупе и едни къси панталони, дето всичко развалиха, баш така дигнати между краката, където се допират кълките....
08 Авг 2017, 12:43
Често хората не се съобразяват въобще с външния си вид, ама какво да правиш - поне да ни вдигнат настроението.
24 Авг 2017, 11:59
То и слабите хора имат целулит, и при тях не стои добре.
Спорта, храната и водата са задължителни, но не са достатъчни. Трябват си процедури и терапии съчетани с масажи.
24 Авг 2017, 17:39
за съжаление целулит на никой не прощава..виждала съм дори деца и подрастващи с целулит. Много трябва да внимаваме какви храни ядем и ако все пак се появи проблемът с целулита веднага процедури, движение, режим.
25 Авг 2017, 09:10
Спорт, вода и това е, процедурите,ако тялото се гледа правилно и се храни супер здравословно, няма да имат никакъв смисъл.