Целулит - как да се преборим с целулита - домашни рецепти и съвети

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Каролина Херера показа колекцията си "Crucero 2013"

Мнениеот elena » 28 Юни 2012, 09:58

Използвала съм парфюма на Каролина Херера - страхотен аромат! Що се отнася до новата колекция - да, харесва ми, но надали ще мога да си я позволя :roll: Обожавам синия цвят, а роклите са много женствени и романтични - точно като за мен :mrgreen:
elena

Мнениеот Silvi » 28 Юни 2012, 10:55

И аз харесвам синия цвят, за лятото е много подходящ особено ако направиш лек тен на кожата. Дрехи от колекцията на Каролина Херера не бих могла да си позволя, но ако е някоя по евтинка реплика защо Не!
Silvi

Мнениеот Niko » 04 Юли 2012, 14:54

Дрехи на Каролиан Херера не съм виждала, но виж парфюми -Да!
Niko

Мнениеот d_2 » 11 Юли 2012, 15:13

Silvi написа:И аз харесвам синия цвят, за лятото е много подходящ особено ако направиш лек тен на кожата. Дрехи от колекцията на Каролина Херера не бих могла да си позволя, но ако е някоя по евтинка реплика защо Не!

Много ми харесват моделите на Херера и съм напълно съгласна, че синьото е подходящ цвят за лятото. Аз лично това лято залагам на този цвят :P
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Борба с целулита - как да се справим с него

Мнениеот Venito » 25 Фев 2013, 14:41

Доколкото съм запозната целулита се получава от задържане на вода в клетките. Дори и слаби дами могат да го имат-т.е. няма причинно-следствена връзка наднормено тегло- целулит. Защо се задържа вода в клетките и как трябва да процедираме, за да се отървем от портокаловата кожа?
Аватар
Venito

Re: Борба с целулита - как да се справим с него

Мнениеот winterrose » 25 Фев 2013, 21:55

Около 90% от жените страдат от целулит, без значение какво е теглото и възрастта. Даже много млади и слаби момичета могат да имат целулит. Борбата с него не е мисия невъзможна, но изисква упоритост и търпение. Комбинацията от спорт, правилно хранене, антицелулитни продукти и процедури, масажи след известно време ще ни накара отново с гордост да кършим телца на плажа :).
winterrose

Мнениеот geriva » 27 Фев 2013, 00:11

Този досадник целулитът...Така го ненавиждам! Аз използвам всевъзможни мазила години наред. Втривам ги с масажен диск,направо си ми е навик-на тялото лосион, а за дупето и бедрата спешъл крем. Няма как, трябва да се вземат превантивни мерки, защото в противен случай рискуваме да станем "на дупчици".
geriva

Мнениеот electra_edd » 28 Фев 2013, 11:05

Освен че спортувам активно, което обаче не помага особено. Правя си вкъщи сама масажи с вендузи и ако съм постоянна- примерно 10 поредни дни и после веднъж седмично, си се получава много добре. освен това от години съм спряла пърженото, газираното.
electra_edd

Re: Домашни процедури и природолечение на целулит

Мнениеот electra_edd » 28 Фев 2013, 11:16

Домашен масаж с канелено масло+крем и вендузи. от време на време пилинг с кафе.
electra_edd

Re: Домашни процедури и природолечение на целулит

Мнениеот winterrose » 03 Мар 2013, 12:42

Повече движение, спорт, много течности, пилинг с кафе и кафява захар, масажи и не на последно място - правилно хранене. Целулитът няма да изчезне с магическа пръчка, но ще намалее и кожата ще придобие по-стегнат и гладък вид.
winterrose

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим