Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
22 Яну 2015, 17:18
Не съм чула досега някой да се е предпазил от целулит, знам че джиджифилът действа против него
22 Яну 2015, 17:29
Аз пък що си мисля, че става въпрос за чай от джоджен? Все тая де, мисля си, че спорта е по-важен, трудно се изгарят подкожните мазнини иначе.
22 Яну 2015, 17:32
Според мен трудничко би могъл ако си предразположен. А май повечето жени сме.
Може да се масажираш в банята веднъж - два пъти седмично с утайка от кафе(или смляно кафе) с малко зехтин. Кофеинът действа добре срещу целулит.
Аз за съжаление съм успявала да се преборя само временно, дори когато бях много слаба (49 кг при 166 см височина).
22 Яну 2015, 17:53
няма никакъв вариант за спасение, каквото и да си говорим, просто се опитвам да не качвам рязко килограми, понеже ми се появиха малко трапчинки точно в такъв момент и осъзнах, че там ми е грешката
22 Яну 2015, 17:57
dejavu написа:няма никакъв вариант за спасение, каквото и да си говорим, просто се опитвам да не качвам рязко килограми, понеже ми се появиха малко трапчинки точно в такъв момент и осъзнах, че там ми е грешката

Хич не е от килограмите. То мъжете също страдат от целулит, само че по-рядко, причината е в липсата на спорт, трябва да се топят мазнините, дори и да сте слаби.
22 Яну 2015, 20:45
Единственото нещо, което ще ви спаси от целулит е редовното спортуване! Не се надявайте на чудо само ако се мажете с някакви неща. В спорта е истината! От целулита ако сте упорити можете да се отървете, но от стриите - от това вече отърване няма (на мен те са ми проблема)..
23 Яну 2015, 09:51
rose_92 написа:Единственото нещо, което ще ви спаси от целулит е редовното спортуване! Не се надявайте на чудо само ако се мажете с някакви неща. В спорта е истината! От целулита ако сте упорити можете да се отървете, но от стриите - от това вече отърване няма (на мен те са ми проблема)..
Важното е да се поддържа тялото, пък дори и да имаш малко дефект.
23 Яну 2015, 10:57

Аз дори като тичах по 10 км през ден и тренирах тае-бо и бях много слаба пак имах

И се примирих с това. В крайна сметка важното е да съм здрава, какво да направя като не мога да го махна.
23 Яну 2015, 11:40
Все съм си мислил, че масажите помагат, а някои твърдят, че шляпането помага, не знам само това да не да се окаже някой фетиш...