В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
28 Яну 2015, 12:27
Мисля, че всички витамини в добра комбинация помежду си, т.е. достатъчни в организма ни могат да преборят всяка болест.
20 Фев 2015, 15:18
Най-сигурно е да вземеш препоръка от някоя баба, която се занимава с билки, те си знаят най-добре!
20 Фев 2015, 16:22
Не знам кои са витамините, чувала съм че витами С много пречи на развитието на раковите клетки!
04 Мар 2015, 13:07
И аз съм чувала, че киселите неща не са по вкуса на рака
06 Окт 2015, 12:00
Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
13 Окт 2015, 15:42
Локумът написа:Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
Мисял, че лук, лимон, чесън, сода също имат такива действия, но то си е пази Боже там!
14 Окт 2015, 12:10
Pipilota написа:Локумът написа:Единствено за джинджифила съм чувал положителни неща, хората го ядат и му се радват, дано анистина да има антираково действие.
Мисял, че лук, лимон, чесън, сода също имат такива действия, но то си е пази Боже там!

Ама и куркумата има такова действие, не е за подценяване силата й!
14 Окт 2015, 13:42
Да и куркума, абе общо взето подправките правят чудеса
14 Окт 2015, 14:13
Локумът написа:Да и куркума, абе общо взето подправките правят чудеса

Така е, но сякаш тези източните правят повече магии, тука няма да видиш някъде да пише какво лекува чубрицата или самардалата
14 Окт 2015, 14:39
Тук май само чубрица и самардала верно вирее и са ни традиционни подправки, доста сме ограничени на вкусове ние.