anichka написа:Здравейте, д-р Тодева,
Обикновено пролет и есен започва да ми капе косата и то доста. Бихте ли ме посъветвали какво да ползвам, само шампоани против косопад или трябва да приемам и някакви таблетки?
southernsun написа:Изпадам вече в паника, косата ми не ме обича. От години имам косопад,преди го отдавах на това, че бях под стрес и имах неприятности. Сега съм спокойна не мога да кажа, че всичко ми е наред, но ми е сравнително спокойно, но въпреки това косата ми не спира да капе. Правя и маски всяка седмица, пръскам я с какво ли не да е подхранена, но край стола ми в офиса е килим от паднали косми. Какво да правя?
Пума написа:Здравейте! Как да предпазя косата си от слънцето? Ужасно суха и нацъфтяла е....Имам чувството, че след това лято изобщо няма да бъде същата... Какво бихте ми препоръчали, за да я спася?
easy написа:Здравейте.Родих второто си дете преди 3 месеца и половина.От извесно време (2-3 седмици,някъде) забелязвам повече косми да падат от косата ми при къпане.Аз имам къса коса,правя си прическа като я вдигам нагоре с помоща на гел,но това го правя от много години,и до сега не съм имала проблеми.Взех си тривитаминол да си правя маска за да спра това падане на космите,но все още не съм я направила.Не съм ходила на специалист,но предполагам всичко е от раждането,а аз все още кърмя.Моля ви,кажете ми какво мога да ползвам за да спра това нещо.
Благодаря предварително.Живи и здрави.
Незнам дали има значение но съм на 24 години.
easy написа:Благодаря Ви!
А може ли сега докато мине този период да използвам балсам без отмиване за да си правя прическата вместо гел?
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта