easy написа:Забравих да кажа,че забелязах космите които падат на края си имат едно беличко като точица,почти всички имат такова незнам какво е.На края имам в предвид от самата глава дето излизат а не най отгоре
easy написа:Ох,много е неприятно...Космите падат само когато я мия косата,иначе я паднат 5-10 като прокарвам пръсти през косата,я не.За фиксацията си използвам балсам без отминаване Pantenol.
Но много е неприятно,наистина.Няма ли нещо наистина евикасно с което да се спре от раз това нещо?Ампули,шампоани?Моля ви!
easy написа:Здравейте д-р Тодева.Излезнах днес и отидох в аптеката и попитах за някакви ампули против косопад и ми дадоха Denise placenta,взех си 4 но не ми обясниха как мога да ги ползвам.Дано са добри.
И мога ли да ги ползвам при положение че миналата седмица,ако не се лъжа,правих 2 маски с тривитаминол,жълтък и кисело мляко
easy написа:Здравейте д-р Тодева.Наясно съм,че трябва да мине извесно време от както ползвам ампулите на Денис плацента(използвала съм едва 2 ампули),но наистина започвам да се притеснявам.По принцип косата ми е доста гъста,но сега забелязвам след баня докато я подсушавам че като че ли е оредяла малко отгоре...след като изсъхне не може да се забележи,защото както казах косата ми е доста гъста.Но като започна да втривам тези ампули,масажирам но така също падат доста косми и вече направо се чудя дали да продължавам да ги използвам...Мисълта ми е следната,може ли да ми кажете нещо което да има бързо действие за да ми помогне по бързо?
Благодаря!
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта