Косопад - FAQ, мнения, коментари, въпроси

Re: Косопад - FAQ, мнения, коментари, въпроси

Мнениеот easy » 09 Сеп 2011, 22:25

Забравих да кажа,че забелязах космите които падат на края си имат едно беличко като точица,почти всички имат такова незнам какво е.На края имам в предвид от самата глава дето излизат а не най отгоре
easy

Мнениеот Dr Violina Todeva » 12 Сеп 2011, 17:38

easy написа:Забравих да кажа,че забелязах космите които падат на края си имат едно беличко като точица,почти всички имат такова незнам какво е.На края имам в предвид от самата глава дето излизат а не най отгоре

Здравейте!

Това, което сте забелязала е много характерно за телогенния косопад, какъвто е след раждане. Телогенни са тези косми, на които им предстои да отпаднат. Изразения косопад след раждане се дължи на това, че голяма част от космите могат да преминат в този стай на отпадане.

Поздрави!
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот easy » 12 Сеп 2011, 23:02

Много Ви благодаря за информацията.Дано спре всичко това в най-скоро време.
Поздрави!
easy

Мнениеот easy » 16 Сеп 2011, 09:35

Ох,много е неприятно...Космите падат само когато я мия косата,иначе я паднат 5-10 като прокарвам пръсти през косата,я не.За фиксацията си използвам балсам без отминаване Pantenol.
Но много е неприятно,наистина.Няма ли нещо наистина евикасно с което да се спре от раз това нещо?Ампули,шампоани?Моля ви!
easy

Мнениеот Dr Violina Todeva » 16 Сеп 2011, 11:11

easy написа:Ох,много е неприятно...Космите падат само когато я мия косата,иначе я паднат 5-10 като прокарвам пръсти през косата,я не.За фиксацията си използвам балсам без отминаване Pantenol.
Но много е неприятно,наистина.Няма ли нещо наистина евикасно с което да се спре от раз това нещо?Ампули,шампоани?Моля ви!

Здравейте, Easy!

Бихте могла да опитате с ампулите на Ревалид и шампоан Анафаз.

Може да разгледате и други продукти - няколко различни лосиони и шампоани на различни фирми производители и съответно на различни цени.

И все пак имайте предвид, че 100 косъма дневно се счита за нормално.
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот easy » 16 Сеп 2011, 12:55

Здравейте д-р Тодева.Излезнах днес и отидох в аптеката и попитах за някакви ампули против косопад и ми дадоха Denise placenta,взех си 4 но не ми обясниха как мога да ги ползвам.Дано са добри.
И мога ли да ги ползвам при положение че миналата седмица,ако не се лъжа,правих 2 маски с тривитаминол,жълтък и кисело мляко
easy

Мнениеот Dr Violina Todeva » 16 Сеп 2011, 17:16

easy написа:Здравейте д-р Тодева.Излезнах днес и отидох в аптеката и попитах за някакви ампули против косопад и ми дадоха Denise placenta,взех си 4 но не ми обясниха как мога да ги ползвам.Дано са добри.
И мога ли да ги ползвам при положение че миналата седмица,ако не се лъжа,правих 2 маски с тривитаминол,жълтък и кисело мляко

Здравейте!

Може да опитате с ампулите, които сте си взела. Това, че сте правила скоро маска не е проблем.
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот easy » 16 Сеп 2011, 18:32

Благодаря Ви!Ще ги пробвам.
easy

Мнениеот easy » 18 Сеп 2011, 23:31

Здравейте д-р Тодева.Наясно съм,че трябва да мине извесно време от както ползвам ампулите на Денис плацента(използвала съм едва 2 ампули),но наистина започвам да се притеснявам.По принцип косата ми е доста гъста,но сега забелязвам след баня докато я подсушавам че като че ли е оредяла малко отгоре...след като изсъхне не може да се забележи,защото както казах косата ми е доста гъста.Но като започна да втривам тези ампули,масажирам но така също падат доста косми и вече направо се чудя дали да продължавам да ги използвам...Мисълта ми е следната,може ли да ми кажете нещо което да има бързо действие за да ми помогне по бързо?
Благодаря!
easy

Мнениеот Dr Violina Todeva » 19 Сеп 2011, 17:10

easy написа:Здравейте д-р Тодева.Наясно съм,че трябва да мине извесно време от както ползвам ампулите на Денис плацента(използвала съм едва 2 ампули),но наистина започвам да се притеснявам.По принцип косата ми е доста гъста,но сега забелязвам след баня докато я подсушавам че като че ли е оредяла малко отгоре...след като изсъхне не може да се забележи,защото както казах косата ми е доста гъста.Но като започна да втривам тези ампули,масажирам но така също падат доста косми и вече направо се чудя дали да продължавам да ги използвам...Мисълта ми е следната,може ли да ми кажете нещо което да има бързо действие за да ми помогне по бързо?
Благодаря!

Здравейте, Easy!

След като толкова много се притеснявате ако желаете може да посетите кожен лекар, за да се оцени по-добре състоянието и дали наистина в определена област има по-голямо разреждане на косата. Би могло да отпадат повече косми ако втриването е по-грубо.

Ефекта от козметичните средства настъпва бавно и за съжаление няма как от 2 ампули да забележите поразителен ефект. Дори и най-силното локално лекарство, което се използва за косопад и Вие като кърмеща жена не сте показана за него не може да доведе до толкова бърз ефект, колкото очаквате.
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести