Toshko88 написа:Здравеите имам мазна себорея и косопад като косата се накъсва искам да ми препоръчате шампоан които да е добър при себорея и косопад благодаря предварително
Ники написа:Здравейте д-р Тодева!
Имам оплешивяване отпред над челото от двете страни и отзад на темето (типично мъжкото) и предприех следното: като вътрешно въздействие си поръчах Пантогар(от чужбина) които очаквам,а като външно си поръчах от сайта шампоана ДЮКРЕ АНАФАЗ,мисля да си взема и ДЮКРЕ ЛОСИОН ХРОНОСТИМ 2 * 50 мл. като комплексно средство и да изполвам продуктите продължително време:до 6 месеца.Какво мислите за тази комбинация от тези 3 неща,може ли да се изполват така заедно и добре ли би трябвало да повлияе ?
Благодаря предварително!
Поздрави
Ники написа:Благодаря ви за отговора д-р Тодева! : )
Да може и Миноксидил ,но на по-късен етап ,ако не окажат влияние другите по-леки препарати,коити ще започвам сега!
И в тази връзка може ли да ви помоля да ми опишете как точно да използвам лосиона Хроностим ден и нощ,защото не мога да разбера следните неща: - тези 7 впръсквания върху оголените участъцили ли са само или върху целия скалп и коса ; -заедно ли да ги изполвам двете шишенца сутрин и вечер по 7 впръсквания от двете и тогава масажирам или сутрин 7 от едното(ден)масажирайки и вечер 7 от другото(нощ)масажирайки или как точно ? Всеки ден ли така първия месец и после по 3 пъти в седмицата или по друга схема за начало(първи месец) и в последствие(втори и трети месец) ? И на суха или на мокра коса трябва да са прилагат ?
Също ако може съвет колко често да изполвам шампоана Анафаса на Дюкре ?
Благодаря ви предварително : )
Поздрави
mon4o написа:Здравйте незнам дали питам на правилното място но, бихте ли ми препоръчали нещо за ранно побеляване ная косата
На 30 год съм мъж и от предеи 2-3 год. започна като си прогресира
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта