Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
07 Сеп 2015, 22:33
Предписаха на малкия ми син този медикамент.
Някой от форума има ли опит с препарата, и ако да - наблюдават ли се странични ефекти? Вентолин спрей ни подейства, но не бяха задоволителни резултатите. От другата седмица почваме с този, но ми се искаше да събера малко впечатления от други, сблъсквали се с него.
Благодаря!
08 Сеп 2015, 09:39
Не съм използвала подобно лекарство, за щастие. Но мога ли да попитам как се стигна до диагнозата астма?

На колко годинки е детето?
08 Сеп 2015, 12:26
Lollipop написа:Не съм използвала подобно лекарство, за щастие. Но мога ли да попитам как се стигна до диагнозата астма?

На колко годинки е детето?
На 10. От 4-годишен има пристъпи, които лекарите вярват, че са провокирани от алергия. Направихме тест за алергии, съответно показа, че не е препоръчително да консумира млечни продукти и мед. Променихме изцяло хранителния му режим и ограничихме пристъпите му до минимум, но пак има частични проявления, които потискаме с помпичка.
Мислех за алтернативна медицина и хомеопатия.
08 Сеп 2015, 12:53
Алергичните пристъпи разбирам, че не са астма, след като хранителния му режим е променен. Инхалациите с физиологичен разтвор не помагат ли в такива случаи, все пак ако деетто реално няма заболяване, а само алергия необходимо ли е използването на медикаменти?
Идеята за хомеопатията е добра, но е трудно май да се намери качествен хомеопат.
18 Сеп 2015, 15:18
Направихме едноседмичен курс с инхалации с физиологичен разтвор. Облекчава го за момента.
Колкото до хомеопатията - аз лично не съм попадала на квалифициран и кадърен човек. Ако можете да ми препоръчате някого, ще бъде прекрасно!
19 Сеп 2015, 10:32
В кой град си? За София не знам кой може да е, чувала съм само онзи известния Михайлов, знам, че при него часовете са с месеци напред, защо не пробвате?
07 Окт 2015, 12:32
S_Milenska написа:В кой град си? За София не знам кой може да е, чувала съм само онзи известния Михайлов, знам, че при него часовете са с месеци напред, защо не пробвате?
В София сме. За Михайлов не съм чувала. Мисля, че беше някой си Борисов, който ми препоръчаха, но нямам конкретен контакт, а и не помня името...
07 Окт 2015, 12:55
Потърси в справочника на фрамар.

Иначе Михайлов е онзи известния, който го дават по телевизиите
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0% ... 0%BE%D0%B2 Ето ти контакт с него.
07 Окт 2015, 13:49
tochica. написа:S_Milenska написа:В кой град си? За София не знам кой може да е, чувала съм само онзи известния Михайлов, знам, че при него часовете са с месеци напред, защо не пробвате?
В София сме. За Михайлов не съм чувала. Мисля, че беше някой си Борисов, който ми препоръчаха, но нямам конкретен контакт, а и не помня името...
За Праматарова съм чувала много добри отзиви, но никога не съм опирала до такива лекари... надявам се да не се налага... успех с разрешаването на проблемите
13 Окт 2015, 12:08
Благодаря ви!