25 Мар 2014, 13:11
bvelikova72 написа:Framar.bg написа:Тук може да зададете въпроси какво да правите, ако имате гъбички. Нека заедно намерим най-доброто лечение!
На Вашите въпроси ще отговаря д-р Виолина Тодева - специалист по кожни и венерически болести.
Прочетете още от д-р Виолина Тодева:
Гъбички - здравен проблем
Подробна информация за д-р Виолина Тодева ще откриете в справочника на Фрамар.
Благодаря ви за отговора на моя въпрос за кандида. А какви изследвания ще препоръчате за партньора ми? Той ходи на уролог, не бяха открити гъбички в еякулата и уретралния секрет, но не е ходил на кожен лекар. Как точно се взема секрет при мъжете, за да сме сигурно че той няма гъбички?
25 Мар 2014, 19:44
26 Мар 2014, 12:18
mama написа:Здравейте!
Синът ми, който е на 1год. и 8 месеца има "гъбички", поне аз така мисля.
Пръстите на левия му крак постоянно са зачервени, кожичката му става бяла, цепи се.
Има сърбеж и го боли, защото не ми дава да го пипам.
Постоянно му мием краката, , сменяме му чорапите и т.н , но незнам.
Моля да ми помогнете, на лекар не съм го водила все още.
29 Мар 2014, 09:22
Framar.bg написа:Тук може да зададете въпроси какво да правите, ако имате гъбички. Нека заедно намерим най-доброто лечение!
На Вашите въпроси ще отговаря д-р Виолина Тодева - специалист по кожни и венерически болести.
29 Мар 2014, 13:58
bvelikova72 написа:Framar.bg написа:Тук може да зададете въпроси какво да правите, ако имате гъбички. Нека заедно намерим най-доброто лечение!
При последните изследвания ми откриха микоплазма и CANDIDA GLABRATA. Направих и фунгитест и лекарката ми изписа Гино Дактарин, тъй като гъбичките реагират на миконазол. Но не мога да закупя Гино Дактарин, не се намира по аптеките. Мога ли да го заменя с Клион Д или с друг продукт?
29 Мар 2014, 14:11
Dr Violina Todeva написа:bvelikova72 написа:Framar.bg написа:Тук може да зададете въпроси какво да правите, ако имате гъбички. Нека заедно намерим най-доброто лечение!
При последните изследвания ми откриха микоплазма и CANDIDA GLABRATA. Направих и фунгитест и лекарката ми изписа Гино Дактарин, тъй като гъбичките реагират на миконазол. Но не мога да закупя Гино Дактарин, не се намира по аптеките. Мога ли да го заменя с Клион Д или с друг продукт?
Здравейте, bvelikova72!
По-добре не заменяйте лечението на лекуващия лекар и уточнете с него какво да използвате. Микоплазмата също трябва да се лекува. Има ли събитие, което да е предпоставка за тези инфекции?
С уважение,
30 Мар 2014, 16:08
bvelikova72 написа:При последните изследвания ми откриха микоплазма и CANDIDA GLABRATA. Направих и фунгитест и лекарката ми изписа Гино Дактарин, тъй като гъбичките реагират на миконазол. Но не мога да закупя Гино Дактарин, не се намира по аптеките. Мога ли да го заменя с Клион Д или с друг продукт?
Здравейте, bvelikova72!
По-добре не заменяйте лечението на лекуващия лекар и уточнете с него какво да използвате. Микоплазмата също трябва да се лекува. Има ли събитие, което да е предпоставка за тези инфекции?
С уважение,
Разбира се, че има такова, наясно съм че не падат от небето тези неща. За щастие след упорито търсене открих Гино дактарин и левокса ще пия за микоплазмата. Преди това успешно лекувах уреяплазма, тя явно се е повлияла от вибрамицина, но микоплазмата не...
31 Мар 2014, 08:36
Dr Violina Todeva написа:bvelikova72 написа:При последните изследвания ми откриха микоплазма и CANDIDA GLABRATA. Направих и фунгитест и лекарката ми изписа Гино Дактарин, тъй като гъбичките реагират на миконазол. Но не мога да закупя Гино Дактарин, не се намира по аптеките. Мога ли да го заменя с Клион Д или с друг продукт?
Здравейте, bvelikova72!
С уважение,
Разбира се, че има такова, наясно съм че не падат от небето тези неща. За щастие след упорито търсене открих Гино дактарин и левокса ще пия за микоплазмата. Преди това успешно лекувах уреяплазма, тя явно се е повлияла от вибрамицина, но микоплазмата не...
Здравейте, bvelikova72!
В началото на нашата кореспонденция Вие нищо не споделихте за уреаплазма и микоплазма като съпътстващи инфекции при предишния вид кандида! За Вашето здраве е по-добре е да не провеждате самолечение. Най-вероятно проблемът Ви е комплексен.
Не мога да взема никакво отношение към Вашето лечение без необходимата медицинска информация! Имайте предвид, че спестяването на информация никога не е в полза на пациента!
С уважение,
31 Мар 2014, 18:14
bvelikova72 написа:Dr Violina Todeva написа:bvelikova72 написа:При последните изследвания ми откриха микоплазма и CANDIDA GLABRATA. Направих и фунгитест и лекарката ми изписа Гино Дактарин, тъй като гъбичките реагират на миконазол. Но не мога да закупя Гино Дактарин, не се намира по аптеките. Мога ли да го заменя с Клион Д или с друг продукт?
Здравейте, bvelikova72!
С уважение,
Здравейте, bvelikova72!
В началото на нашата кореспонденция Вие нищо не споделихте за уреаплазма и микоплазма като съпътстващи инфекции при предишния вид кандида! За Вашето здраве е по-добре е да не провеждате самолечение. Най-вероятно проблемът Ви е комплексен.
Не мога да взема никакво отношение към Вашето лечение без необходимата медицинска информация! Имайте предвид, че спестяването на информация никога не е в полза на пациента!
С уважение,
Не, аз в никой случай не провеждам самолечение, просто понеже при съпруга ми последните изследвания за микоплазма и уреяплазма излязоха отрицателни, а той беше източникът на проблема. И понеже все още не бях направила контролни изследвания, лекарката ми смяташе, че кандидозата е в следствие на антибиотиците. Но последните изследвания показаха друго...Съжалявам, ако по някакъв начин съм оставила във Вас погрешни впечатления и Ви благодаря!
08 Апр 2014, 17:28