16 Апр 2014, 13:45
massive написа:Хора, аз съм на 22 г. Случи се така,че правих секс с момиче , което не познавам.. просто се случи
Сега по пениса имам някакви странни пъпки и ме сърби... Поддържам хигиена и се мия редовно, но съм много уплашен. Направих няколко снимки, можете ли да ми кажете какво е това нещо
Моля ви, кажете ми какво е това и как да се излекувам :/
16 Апр 2014, 18:00
16 Апр 2014, 18:08
massive написа:До Dr Violina Todeva:
Много ви благодаря, Докторе! Искам само да споделя,че днеска нямам нито пъпки, нито сърбеж..... Това опасно ли е ? Възможно ли е да съм се излекувал от само себе си ?
Малко ме е срам да отида на кожен лекар... не знам какво да направя...
16 Апр 2014, 18:29
Dr Violina Todeva написа:massive написа:До Dr Violina Todeva:
Много ви благодаря, Докторе! Искам само да споделя,че днеска нямам нито пъпки, нито сърбеж..... Това опасно ли е ? Възможно ли е да съм се излекувал от само себе си ?
Здравейте!
Да, не е изключено оплакванията да преминат спонтанно. Това е причината за лесното разпространение на кандидата, защото тя е "там", дори и без оплаквания. По-добре посетете специалист и правете 4-5 дни бани с бледо розов разтвор на калиев перманганат.
С уважение,
17 Апр 2014, 14:39
17 Апр 2014, 16:18
massive написа:Dr Violina Todeva написа:massive написа:До Dr Violina Todeva:
Здравейте!
Да, не е изключено оплакванията да преминат спонтанно. Това е причината за лесното разпространение на кандидата, защото тя е "там", дори и без оплаквания. По-добре посетете специалист и правете 4-5 дни бани с бледо розов разтвор на калиев перманганат.
С уважение,
А иначе като се излекувам това няма да се повтори,след като взимам предпазни мерки, нали?
Още веднъж много благодаря за помощта
17 Апр 2014, 16:24
Didko-banditko написа:Здравейте,Д-р Тодева!
След антибиотично лечение на приятелката ми се появиха гъбички.Резултатът от микробиологичното изледване показа candida albicans.Назначеното лечение за приятелката ми включва10 вагинални таблетки Флуомизин,5 дни по 3 пъти нистатин по 500 000IU и профилактично микомакс 7-8 месеца по 1 на месец.Всичко ОК,но за мен има само нистатин 5дни по 3 таблетки,без никакво локално лечение.!?Достатъчно ли е това според вас?
24 Апр 2014, 13:35
24 Апр 2014, 14:01
Didko-banditko написа:Много ви благодаря,че триете въпроси...не беше ли това смисъла на онлайн консултацията?!?!СЛАБ (2)
19 Май 2014, 19:23