Гинекологични заболявания - мнения и въпроси

Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.

Re: Д-р Димитър Митев - акушерството и гинекология

Мнениеот Dr Dimitar Mitev » 03 Фев 2014, 00:34

susamenna написа:Здравейте,Д-р Митев! Искам да ви попитам наличието на поликистозни яйчници може ли да представлява проблем за поставяне на вътрематочна спирала? Аз съм почти на 31години.Имам дете на 1,5 г. и засега не можем да си позволим второ детенце.След като спрях кърменето ми изписаха Линдинет 20,но от него ми зацапваше доста извън цикъла.След това ми го смениха с Диане 35,което пих допреди 3 дни,но съм станала доста нервна и лесно се задъхвам(досега съм го пила 3 месеца),а и либидото ми рязко намаля с него.Според вас мога ли да си поставя спирала и ако да кой вид е подходящ за мен.И тъй като отскоро съм в гр.Бургас,можете ли да ми препоръчате специалист,който да го извърши.Ако е по-добре да продължа с хапчета,може ли да сменя Диане с някакъв друг вид,разбрах че Jangee също се изписва при поликистоза.Забравих да спомена и че съм пушач-по две цигари най-много на ден,но все пак пуша.
Благодаря Ви предварително! Хубав ден!
susamenna

Здравейте! Това,че сте пушачка означава, че не бива да приемате орални контрацептиви! Може да си поставите спирала, след консултация с акушер гинеколог и според финансовите ви възможности, тъй като съществуват различни видове спирали на различни цени! Процедурата не е сложна и може да бъде извършена от всеки лекар акушер гинеколог! Политиката на фирмата не позволява рекламирането на акушер гинеколози във форума!
Аватар
Dr Dimitar Mitev

Мнениеот Dr Dimitar Mitev » 03 Фев 2014, 00:37

[quote="hrisi_didi88"]Здравейте бихте ли ми казали какво означава взет влагалищен секрет тбц ,благодаря[/quote

Здравейте! Най-добре е да получите разяснение по въпроса от вашия акушер-гинеколог.Нямам пълна яснота по така зададения въпрос.
Аватар
Dr Dimitar Mitev

Мнениеот Dr Dimitar Mitev » 03 Фев 2014, 00:39

mv500 написа:Здравейте д-р Mитев,
Бременна съм във 37 г.с следящият ми лекар бременоста ми пусна микробиология и ми изписа Гуно певарул и клотримазол има ли някакъв риск за бебето тъй като на листовката на певарула пишеше че не трябва да се прилага по време на бременност , и ако е така какво бихте ми препоръчали да използвам ?

Здравейте! Лечението е локално и не съществува риск за вашето бебе!
Аватар
Dr Dimitar Mitev

Мнениеот Dr Dimitar Mitev » 03 Фев 2014, 00:43

nincheto_95 написа:Здравейте.Момиче на 18 години съм.Преди 2 години правих за пръв път анален секс с приятеля ми..от тогава ануса ми не е същия..като отпуснат е..а беше стегнат..доста болеше първия път..как може да се оправи това и вярно ли е че след време ще се изпускам?

Здравейте! След като изпитвате такъв дискомфорт ви препоръчвам да преустановите аналния секс!
Аватар
Dr Dimitar Mitev

Мнениеот daniellka4653 » 03 Фев 2014, 11:52

Здравейте,
имам въпрос,ще разчитам на отговор от вас.
Пия Логест ,след като прaвя почивка на 6м.,нямала съм никакви проблеми.В случая ми оставаха 5 хапчета преди да ми свърши цялата опаковка и ми дойде-доста слабо,но все пак е на лице.Вчера изпих последното,за да довърша цикълът,но такова нещо не ми се е случвало.

Направих си тест-отрицателен е.

Някакъв хормонален дисбаланс ли е ? Разчитам на вашето мнение!
Благодаря!
daniellka4653

Мнениеот petqvs » 05 Фев 2014, 16:01

Здравейте!
Наскоро разбрах за т.нар. менструална чашка и ще Ви бъда благодарна, ако изразите някакво мнение за използването й.
:)
petqvs

Мнениеот ИВЕЛИНА ИВАНОВА » 12 Фев 2014, 14:57

Здравейте искам да Ви попитам какво Ви е мнението за "Квантовата диагностика с биоскенер" и поточно помага ли за диагностика на реални здравословни проблеми.Имаме проблем със зачеването на нашето бебче и се чудя една такава диагностика би ли изяснила нещата.
ИВЕЛИНА ИВАНОВА

Мнениеот tani111 » 12 Фев 2014, 17:43

Здравейте,д-р Митев,
аз съм жена на 21.Преди 2 дни се върнах от малка почивка. Тъй като моят цикъл е доста нередовен,имах притеснения,че през времето на почивката ще ми дойде ,защото усещах леки болки ниско в корема. Затова дни преди да отидем, аз започнах да пия Прималут Нор,за да забави цикъла ми.Така и стана ,цикълът не дойде. По време на почивката правих за пръв път от 3 години секс. С приятелят ми не използвахме презерватив. Правихме секс 3 пъти и той винаги свършваше извън мен и след това половия акт продължаваше около 3 минути. Въпросът ми е има ли вероятност да съм бременна и за по-сигурно да си купя ли Ескапел? Ще стане ли бум в организма ми на хормони и какви ще са последствията? Благодаря :)
tani111

Мнениеот IvaninaPetrova » 15 Фев 2014, 23:00

Здравейте, Д-р Митев :) Имам следния проблем и искам да се консултирам с вас на 19 години съм,не водя все още полов живот преди повече от една година забелязах топче с големина на леща ,което се намира от лявата страна на клитора нямам болка,не расте и е кухо .Бихте ли сподели ли вашето мнение по въпроса ,тъй като все още не съм се решила да отида на преглед от страх да не би да е нещо лошо. :) С уважение :)
IvaninaPetrova

Мнениеот Dr Dimitar Mitev » 18 Фев 2014, 19:18

IvaninaPetrova написа:Здравейте, Д-р Митев :) Имам следния проблем и искам да се консултирам с вас на 19 години съм,не водя все още полов живот преди повече от една година забелязах топче с големина на леща ,което се намира от лявата страна на клитора нямам болка,не расте и е кухо .Бихте ли сподели ли вашето мнение по въпроса ,тъй като все още не съм се решила да отида на преглед от страх да не би да е нещо лошо. :) С уважение :)

Здравейте! Трудно ми е да преценя за какво точно става въпрос, при така поднесената информация относно наличното образувание в гениталната ви област! Препоръчвам ви да посетите добър специалист по акушерство и гинекология, който да ви прегледа и прецени как да се процедира. Може да е нещо банално като например запушена мастна или потна жлеза! Все пак препоръчвам задължителен преглед! :)
Аватар
Dr Dimitar Mitev

ПредишнаСледваща

Назад към Акушерство и гинекология