Dr Dimitar Mitev написа:cim20 написа:Здравейте,моя въпрос е някак странен. Да поясня,на 33 години съм ,имам две деца,родени със секцио.Проблема ми идва от най обикновено нещо,което е липса на сексуално желание или почти никаква чувствителност на така наречените ми полови органи(да поясня това преди не беше така).Това продължава вече 2 години,а моя син е на 3 вече,тоест това се получи когато той беше на почти година,което изключва няква връзка с раждането му с операция. Незнам как да го обесня,но имам чувството че влагалището ми е някак изкочило на вън,все едно не го държат мускулите,и когато ги свия силно ми се струва че така всичко е по нормално.Ходих на двама лекари,който ме прегледаха дори и с видеозон,но ми казаха ,че такова "увисване "на матка влагалище нямам.Всичко си било на ред и на място.Да но дори сексуалния ми партньор ми казва,че извинете ме за откровение,но..."Ами много ме кефиш,защото сякаш на отвора на влагалището си има стеснение,сякаш нещо ми пречи да вляза и ставаш така по тясна"
Може би нямаше да се притесня толкова много,ако не започна едновремено с тази безчувственост на вагината,и необичайното узпускане на урина.Казвам го тук ,защото всичките неща са свързани,и започнаха на един път заедно.Безчувсвеност на всички полови органи(влагалище,клитор,срамни усни,дори и гърдите мога да сложа),някак изнасяне на всичко това сякаш леко навън,и изпускането на урина.Моля ви помогнете ми или ми дайте съвет.Пак пояснявам ходих на 2 гинеколози и на един уролиг,но нещата стават все по зле и по зле.
Здравейте! Моля да ми опишете подробно ситуациите около изпускането ви по малка нужда (дали има връзка с полов контакт, физическо усилие, провокирали се от кихане или кашляне и т.н.).
Благодаря за това че ми пишете.И бързам да ви обясня и отговоря.Но и да ви кажа,че този проблем с изпускането на урина го обсъждам и с уролози,затова много ми се иска да се акцентува на другия проблем,който в свързан с либидото и безчувствителността,на тези ми женски органи,и липсата на всякакво сексуално желания.
Но да отговоря.Изпускането няма взърка с полов акт,боже опази поне за сега.От физическо усилие не мога да преценя,но аз ходя винаги с ежедневни дамски превръзки,не работя натоварена работа,но винаги имам усещането ,че превръзката ми е влажна,и по цвета и миризмата се разбира ,че е имало изпускане на урина.
Но аз сама си правя експерименти и от кихане ,понеже не мога да имитирам,нямам наблюдения,но от кашляне,да.Не мога да се въздържа ,опитвам да си стягам мускулите,но изпускам урина,ако пък и ми се пишка е направо струя,а не капки, ако не ми е пълен мехура,са капки.
Аз колкото и срамно да звучи имам един много особен вече начин да се изпишкам----------едни движения,на стягане и отпускане ,едно направо лашкане напред назад ,невероятни пози направо.Но каквото и да правя усещането ,че не съм се доизпишкала остава.А сякаш имам балонче,в което се задържа урина,а после когато иска се изпуска сама урината.Това да не се опикая накъде ме вбесява и ме държи под напрежение,направо ми къса нервите,защото е много срамно дари да си представиш проблема.
А за секса иска ми се и аз да имам нормален сексуален живот,все пак съм още млада,а не по всяко време да се стягам под напрежение,това е доста изнервещо