29 Яну 2020, 18:37
30 Яну 2020, 13:54
Mariana2007 написа:Погледнете от 13 Януари съм писала а днес коя дата е ???? Ако кожната лекарка не иска или не може да ми отговори можеше поне две думи да ми пише от уважение ........ и аз съм човек ......
Много несериозно се отнесахте ..........Надявам се модераторите да видят и да вземат мерки . Все пак хората търсят утеха и съвет тук не са за забавление .
С уважение към всички !!!
01 Фев 2020, 21:31
03 Фев 2020, 12:03
silvia12 написа:Здравейте. Ще помоля за помощ, защото вече не знам какво да правя.
Ще започна с това, че имам решетъчен химен. Преди повече от седмица го правих секса за пръв път. Доста кървеше, така и така, не изпитах някаква ужасна болка. Тази мембрана се разкъса и в момента си е още там, eдин вид виси и някък не е нормален отвора. След 6 дни ми дойде менструацията. Усетих ужасно парене, помислих, че е от кръвта и т.н. Но още имам това парене и болка, леко щипане и така и не знам направо от къде идва вече. Все едно е от отвора, от който ходя по малка нужда, все едно и от влагалището, срамните устни ...Все едно става по-лошо. Отскоро ми се появи и парене след уриниране. Някак леко отшумява и после пак. Вчера ходих на гинеколог, каза ми, че имам решетка, което го знаех и... цистит ? Каза,че този остатък от химен щял да се ''намести'' ...Предписа ми едни прахчета, а преди това пих уринал. Днес опитахме да правим пак секс и така болеше, че думи нямам...Явно това нещо трябва да се махне, ужасно боли. Плюс това и паренето и куп другите неща ме побъркват... Плаче ми се направо. Не знам какво да правя. Да не би да е нещо друго, а да примемам съвсем различни лекарства ? Другото прахче трабвя да го приема във вторник. Този остатък от химена съм чела, че трябва да се премахне оперативно. Имах чувството, че пениса влиза в ''задънена улица" , първия ми път даже не болеше така. На къкво се дължи паренето и трябва ли операция за химена ? Чела съм и че понякога след първият път се появява цистит, но пък защо се почнаха проблемите точно след като ми дойде менструацията. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем ? Ще се побъркам вече.
25 Фев 2020, 11:41
25 Фев 2020, 17:54
Стаймира написа:Здравейте искам да ви попитам за съвет.
Правих секс с моя приятел и след това когато отида до тоалетна и се избърша с тоалетна хартия ме боли. Също ми тече нещо бяло не постоянно но го има. Искам съвет инфекция ли е или.
27 Фев 2020, 21:33
02 Мар 2020, 18:10
zlati1459 написа:Здравейте! Предварително благодаря за отделеното време и отговора на въпроса ми! Преди година имах сериозен гинекологичен проблем : терапевтичен аборт в 23 гестационна седмица при двуплодна бременност с еднояйчни близнаци с обща плацента. По всяка вероятност по думите на лекарите при мен се е развил т.нар фето-фетален трансфузионен синдром. Обясниха ми, че се среща при около 10% от бременностите с еднояйчни близнаци с обща плацента.. Та,бях насъбрала 8 литра околоплодни води, очевидно огромно количество за този срок на бременността и нямаше друг изход освен да се предизвика аборт. Теглото на едното бебе беше 320 грама, а на другото-210 гр. Процедурата се извърши по нормален начин, без операция. Имам придружаващо заболяване: тиреоидит на Хашимото, за което пия Л-тироксин от 75 мг всяка сутрин и имам ,,обърната" матка. Не знам доколко това е проблем за забременяване, но при мен се случи от първия път, въпреки неблагоприятните обстоятелства след това.Зная, че консултацията с вас не може да замени прегледа при друг специалист, но исках да разбера какво е мнението на добрите специалисти тук за моя случай. В момента не планирам следваща бременност, но се интересувам дали има вероятност при евентуална такава да се повтори случилото се от предната. Има ли предразположеност? Възможно ли е ,,обърнатата" матка или Хашимотото да са утежнили нещата, за да се стигне до този озход в крайна сметка ? Как бихте ме посъветвали да действам следващия път като се реша? Аз се интересувам доста от здравето си и си обръщам внимание, просто онова беше лошо стечение на обстоятелствата. Мога ли да направя нещо, за да предотвратя евентуална следваща злощастна бременност? Какво да взема предвид ? Както и се интересувам защо вече цяла година след манипулацията ми откриват всеки месец чрез микробиология на влагалищен секрет я стафилокок, я ентерокок или кандида. Пределно добре зная, че е индивидуално и няма как да се даде точна причина, но мога ли да направя нещо, за да избегна и тяхната поява ? Нещо в режима на хранене , хранителни добавки или нещо друго, което да ми помогне срещу тези бактерии, най-вече гъбичките. Спазвам добра лична хигиена, имам здравни познания и съм моногамна.Ще ви бъда изключително признателна за търпението да прочетете въпроса ми, и двойно повече ако бъдете така добри да ми отговорите! Всичко добро и бъдете здрави !
С уважение:
Злати, 25год
07 Мар 2020, 11:34
09 Мар 2020, 16:43
elenaaa232323 написа:Здравейте, на 22 години съм имала съм един път полов акт преди 5 години в момента имам приятел,но при опит за проникване в ляво на входа на влагалището изпитвам ужасна болка и това прави проникването невъзможно. От какво може да е и какво да предприема. Благодаря