Здравейте докторе,
Скоро ми откриха поликистозни яйчници,предписаха ми хормонални препарати,които още не съм почнала да пия.Искам да ви попитам дали е нормално да имам болки в яйчниците и болки по време на полов акт?
Cecile написа:Здравейте Д-р Митев, следващата седмица ми предстои пътуване в чужбина. Точно по това време ще е цикъла ми и реших да се консултирам с лекар за отлагането му. Той ми изписа Примолут нор, 3 дни преди очакваната дата, 2 табл дневно в продължение на 10 дни. Но пътуването ми обратно съвпада с третия ден от спирането, мога ли да го вземам 13 дена вместо 10? И през време на приема трябва ли да вземам предпазни мерки или не?
Благодаря предварително!
sunbeam написа:Здравейте докторе,
Скоро ми откриха поликистозни яйчници,предписаха ми хормонални препарати,които още не съм почнала да пия.Искам да ви попитам дали е нормално да имам болки в яйчниците и болки по време на полов акт?
tea123 написа:Здравейте д-р Митев,цикъла ми закъснява вече с 10дни,не направих тест за бременност,защото доктора при който ходих ми каза,че може да бъде с фалшив резултат тъй като тогава бяха минали само 5дена от закъснението на цикъла.При прегледите тогава се установи,че имам поликистоза в левия яйчник и миомен възел с размери-36мм-37мм.Има и съмнения за бременност,но ще се установи по-нататък с ехограф дали е така.Въпроса ми е,опасен ли е аборта при тази бременност и мога ли да родя с миома без проблеми?Много съм объркана в момента,очаквам вашия отговор.
ashi написа:zdraveite dalgi godini imah spirala sega nqmam maja mi beshe zad granica nqmah redoven polov akt sega si e tuk cikala mi doide na 27 den no po princip e mn obilen no toq pat mn malko mi idva .edvali da sam bremenna no se pritesnih.blagodarya ot sega
noddy написа:Добър ден, Д-р Миев. В началото на месеца ходих на преглед и докторът ми каза, че нямам никакви проблеми и тъй като имам сериозен приятел го помолих да ми изпише противозачатъчни. Той ми написа рецепта за Линдинет 30. Взех въпросните хапчета и започнах да ги пия от първия ден на цикъла. Този път обаче цикълът ми беше оскъден и кафеникав и на вторият ден спря. Дали това е от таблетките или е признак за някакъв проблем? Благодаря ви предварително
elena90 написа:Zdraveite az sam na 23godini i predi sedem meseca rodih no predi 2 meseca pravih abort i sega pak sym bremenna ..Pazim se vzemam protivozachatuchni no pak e stanalo.Iskam pak da napraq abort.Vyzmojno li e za tolkova kratuk period? Strah me e ot samata upoika?
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта