Какви гуми да избера - нови или втора ръка ?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Каква марка зимни гуми да избера – Goodyear или Michelin?

Мнениеот Мики Маус » 08 Окт 2019, 14:19

Лош Холестерол 007 написа:Аз карам вече втора година с едни Debica, дето ги водят всесезонни. Те са по-скоро зимни, но и за лятото стават. Малко свирят по завоите. :grin: За зимата са перфектни. Газил съм с тях 20-30 см. сняг. Нямат мърдане!

Няма такова нещо като всесезонна гума. Иначе марката Debica е добра. И аз съм карал с такива. А по въпроса Goodyear или Michelin - което и да избереш, няма да сбъркаш.
Аватар
Мики Маус

Мнениеот Паулу Коелюв » 09 Окт 2019, 09:31

За мен марката е Michelin. И зимните и летните ми гуми са такива. Вярно, малко по-скъпи са, но си заслужава. Прегледай сайтовете. Точно сега има намаления.
Аватар
Паулу Коелюв

Мнениеот petyo62 » 14 Окт 2019, 15:27

И двете марки са добри. Аз лично предпочитам Goodyear. Съгласен съм, че е още топло за зимни гуми, но така или иначе до края на месеца трябва да ги сменим. Не се знае кога ще се обърне времето.
petyo62

Мнениеот PetarKalinov » 13 Фев 2025, 14:43

Моите са goodyear UltraGrip Ice 2T86 185/65 R14. Доволн съм от избора си. Као ги поръчах и дойдоха на време за сезона
PetarKalinov

Re: Какви гуми да избера - нови или втора ръка ?

Мнениеот DanaFox » 19 Мар 2025, 18:43

Изборът между нови и използвани гуми зависи от вашия бюджет, условията на шофиране и личните приоритети. Новите гуми са най-добрият избор за безопасност и издръжливост. Освен това е много по-лесно да ги купите сега И няма проблеми с доставката, логистиката им е много добре установена.
DanaFox

Предишна

Назад към Зона за мъже