За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: GOYA- край на белите коси.....

27 Окт 2011, 11:52

valiart написа:Това си е най-обикновенна боя за коса. Но са я предназначили за мъже, да не изпадат в конфузни ситуации мъжете, които си боядисват косите и да не купуват опаковки с женски лица на тях. Все повече мъже се боядисват /млади и стари/, а един който е на 50 години си боядисва и мустаците :D

Да съгласна съм с теб, най-вероятно боята е написана, че е за мъже за да задоволят мъжките потребности. Все пак мъжете също искат да изглеждат по-млади и привлекателни, това не бива да е привилегия само на жените!

04 Ное 2011, 12:16

Абе тази боя като се отмие дали няма да е смешно!!!

07 Ное 2011, 11:58

Еми аз съм на 30, все още нямам нужда да се боядисвам, дано и не ми побелява от рано косата, уж не ме ядосват много :)

21 Сеп 2012, 14:33

Ами да ви кажа, всичкото е много хубаво, ама косата като израстне как ще покрие боята. Поне при мен е такъв проблема, боядисвам се на всеки две седмици тъй като имам много бели косми отпред на челото, но много бързо ми расте косата и винаги се виждат. Как с една боя да си реша проблема за дълго време?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2