Happy Life - къща за гости и ресторант в прохода Хаинбоаз - избягвайте на всяка цена

Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари

Re: Happy Life - къща за гости и ресторант в прохода Хаинбоаз - избягвайте на всяка цена

Мнениеот mimi123 » 24 Сеп 2017, 18:21

Да да го изкаже на място , не като мишка да мрънка по форуми , така всеки може ???
а 40ст господине имаше преди 30г , нещо сте объркали годината.
Проблема е глобален Няма кадърен персонал!!!
А замисляте ли се , че един некадърен персонал е виновен за това , ама на всички го отнасят?? защото само некадърници останаха в тая държава и доста хеитъри с 5 лв в джоба и като седнат на заведение се държат сякаш света им е в краката . живи и здрави не ми се спори , ама се излагате.
mimi123

Re: Happy Life - къща за гости и ресторант в прохода Хаинбоаз - избягвайте на всяка цена

Мнениеот Viktor.Ivanov » 24 Сеп 2017, 20:13

mimi123 написа:Това са пълни ГЛУПОСТИ!!!.
случайно попаднах на темата . излагате се. яли те цял ден и накрая крайпътното било виновно.
Айде моле ви се.
аз пък мога да заявя, че всяка година аз и голяма компания минаваме по 2 пъти от там и НИКОГА не сме имали проблеми , АМА никога.
Че приборите били нещо изжапани и в центъра на София ми се е случвало.
Айде моле ви се , станахте смешни вече

За вас и компанията ви не отговарям, но за нас - отговарям. Повече там и кракът ни няма да стъпи, мизерия, мизерия.
Вие да не сте съпругата на собственика, че така уверено си защитавате обекта?
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот Viktor.Ivanov » 24 Сеп 2017, 20:15

mimi123 написа:Да да го изкаже на място , не като мишка да мрънка по форуми , така всеки може ???
а 40ст господине имаше преди 30г , нещо сте объркали годината.
Проблема е глобален Няма кадърен персонал!!!
А замисляте ли се , че един некадърен персонал е виновен за това , ама на всички го отнасят?? защото само некадърници останаха в тая държава и доста хеитъри с 5 лв в джоба и като седнат на заведение се държат сякаш света им е в краката . живи и здрави не ми се спори , ама се излагате.

Вземете си затворете обекта, докато не намерите читави хора. Дружески съвет!
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Сеп 2017, 14:27

Мисля, че всеки има право на мнение и това, че осъжда нещо като лошо не означава, че не харесва българското, не е почитател на родното или има някакви проблеми с каквото и да е било. Просто когато някой предлага една услуга, той трябва да се стреми да я подобри,а не да се сърди и да пищи и обижда като ощипана госпожица, както се случва в момента. А от всяко едно място ще има и доволни и недоволни никога. Въпрос на себеуважение е как ще излезеш от различните ситуации.
Аватар
Monika_Spasova

Предишна

Назад към Почивки и екскурзии в България и чужбина