Правила на форума
Добави отговор

Re: Хемороиди - онлайн консултация с проктолог

23 Сеп 2015, 09:25

LNedkova написа:Здравейте, д-р Матев,
Бременна съм в 9-ия месец. Вследствие на бремеността през 6 месец получих външни тромбозирали хемороиди. Сега, 3 месеца по-късно, възпалението отдавна мина, но ми останаха т.нар. "Кожни висулки", които не изглежда за 3 месеца да се абзорбират от тялото. Какъв според Вас метод може да се проложи за отстраняването им и колко време след раждането е удачно да дойда за консултация при Вас?

Здравейте, възможно е отстраняване на кожните висулки без приемане в болница. Процедурата е хирургична безкръвна. Да не кърмите, нека да минат поне 6 месеца след раждането.

25 Сеп 2015, 00:26

Здравейте! И мен много ме притесняват тези ''висулки'' и бих искала да ги няма. Поне ''там'' да изглежда така,както преди ражданията. Та искам да попитам: Крие ли някакъв риск тази операция?Възможни ли са усложнения,дефекти и т. н. Болезнена ли е? Колко време трае процедурата? Благодаря предварително!

25 Сеп 2015, 08:51

dacka85 написа:Здравейте! И мен много ме притесняват тези ''висулки'' и бих искала да ги няма. Поне ''там'' да изглежда така,както преди ражданията. Та искам да попитам: Крие ли някакъв риск тази операция?Възможни ли са усложнения,дефекти и т. н. Болезнена ли е? Колко време трае процедурата? Благодаря предварително!

След 6 месеца заповядайте за преглед. Всичко крие рискове... Възможни са усложнения... Болезнена е..., но много жени смятат, че си заслужава. Трае 10 мин. Кураж. Засега е рано за планиране на подобна процедура, грижете се за бебето!

08 Окт 2015, 13:56

Здравейте!Преди 4 месеца ми излезе болезнена подутина точно до ануса.Цепнаха подутината ,казаха че може би е бил враснал косъм и ме пуснаха.Раната не се затвори 2 месеца,сълзи ми,бях пак на хирург,каза,че сама се дренира и ще се затвори ,но според него не е косъм ,а жлеза,която трябва да се премахне.Вече още 2 месеца след този преглед ми сълзи,понякога кърви раната,не се затваря.Според Вас на какво се дължи,и трябва ли да се премахва тази жлеза?Благодаря!

09 Окт 2015, 09:35

marsi написа:Здравейте!Преди 4 месеца ми излезе болезнена подутина точно до ануса.Цепнаха подутината ,казаха че може би е бил враснал косъм и ме пуснаха.Раната не се затвори 2 месеца,сълзи ми,бях пак на хирург,каза,че сама се дренира и ще се затвори ,но според него не е косъм ,а жлеза,която трябва да се премахне.Вече още 2 месеца след този преглед ми сълзи,понякога кърви раната,не се затваря.Според Вас на какво се дължи,и трябва ли да се премахва тази жлеза?Благодаря!

Предполагам, че имате фистула. Къде се намира местото от което секретира?

09 Окт 2015, 10:54

Здравейте!Секретира точно където са ме цепнали.Самата рана не заздравява.

09 Окт 2015, 11:21

marsi написа:Здравейте!Секретира точно където са ме цепнали.Самата рана не заздравява.

Предполагам, че е фистула. Само че, аз не зная къде са Ви цепнали, затова питам, къде е цепнато. Занимавам се с това заболяване.

09 Окт 2015, 11:29

Точно до ануса ми е цепнатото място.Извинявам се ,не съм се изразила в предишния пост правилно.

09 Окт 2015, 11:37

marsi написа:Точно до ануса ми е цепнатото място.Извинявам се ,не съм се изразила в предишния пост правилно.

Може да се излекува.

09 Окт 2015, 11:43

Благодаря много,ще Ви потърся.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32