26 Авг 2019, 17:04
Здравейте д-р Матев
Преди една седмица попрекалих във фитнеса ,предполагам и неправилното дишане оказа роля , появи се леко кървене ,още на следващия ден си купих проктогливенол крем ,не съм имал никакви други симптоми нито болка нито сърбеж.Имам малки подувания около ануса които се виждат като се наведа ,предполагам са хемороиди използвам също цикатридина супозитори вечер сутрин се мажа с проктогливенол и пия Пайлекс на Хималая.Въпросът ми е дали ще се приберат след определено време ,ако не прекалявам с фитнеса,никога не съм имал запек нито подобни проблеми .Благодаря за отделеното внимание!
27 Авг 2019, 09:59
Георги Иванов написа:Здравейте д-р Матев
Преди една седмица попрекалих във фитнеса ,предполагам и неправилното дишане оказа роля , появи се леко кървене ,още на следващия ден си купих проктогливенол крем ,не съм имал никакви други симптоми нито болка нито сърбеж.Имам малки подувания около ануса които се виждат като се наведа ,предполагам са хемороиди използвам също цикатридина супозитори вечер сутрин се мажа с проктогливенол и пия Пайлекс на Хималая.Въпросът ми е дали ще се приберат след определено време ,ако не прекалявам с фитнеса,никога не съм имал запек нито подобни проблеми .Благодаря за отделеното внимание!
Здравейте, ще се приберат, но няма да изчезнат.
07 Окт 2019, 14:53
Напълно е възможно и болките са супер гадни. Знам го от опит. На мен ми помогна ХЕПАРОИД, но не минава бързо.
07 Окт 2019, 16:18
Боли та се не трае! Гадна работа! Аз съм доволен от ХЕМОКЛИН ГЕЛ. Може да се ползва дълго време.
11 Окт 2019, 06:25
Здравейте, д-р Матев! Имам хемороиди, които много време не са ми създавали проблем. След цикъл леко се обостряха и най-много на втората свещичка се оправяха. Сега обаче, вероятно и в следствие на леко физическо натоварване в периода на обостряне, положението стана нетърпимо. Не ми помагат Масту С, дитракса, бани с тетра. Не кървят, но има леко розово зацапване. Та питането ми е - докато успея да мина на преглед при вас при първата възможност (след десетина дни), как да спася положението и да си облекча болките?
17 Окт 2019, 09:25
[quote="gidimi"]Здравейте, д-р Матев! Имам хемороиди, които много време не са ми създавали проблем. След цикъл леко се обостряха и най-много на втората свещичка се оправяха. Сега обаче, вероятно и в следствие на леко физическо натоварване в периода на обостряне, положението стана нетърпимо. Не ми помагат Масту С, дитракса, бани с тетра. Не кървят, но има леко розово зацапване. Та питането ми е - докато успея да мина на преглед при вас при първата възможност (след десетина дни), как да спася положението и да си облекча болките?[/quote
Здравейте, при спешни случаи даваме извънредни часове. Възможно е причината за оплакванията Ви, да не са хемороиди.
30 Ное 2019, 18:39
Здравейте,д-р Матев.Много ви моля за вашето мнение.От около 3-4 месеца имам парене в ануса,при повече седене или стоене права.Направих консултация с Проктолог,който каза че за него болест няма.Имало 2-3 вьтрешни хемороиди,които били спокойни и 1- ва степен.Каза,че сьм за невролог,тьй като можело да имам дископатия.Моля за вашето мнение.
02 Дек 2019, 10:36
coco6kata написа:Здравейте,д-р Матев.Много ви моля за вашето мнение.От около 3-4 месеца имам парене в ануса,при повече седене или стоене права.Направих консултация с Проктолог,който каза че за него болест няма.Имало 2-3 вьтрешни хемороиди,които били спокойни и 1- ва степен.Каза,че сьм за невролог,тьй като можело да имам дископатия.Моля за вашето мнение.
Моето мнение е подобно. Направете си ЯМР на поясен отдел на гръбначен стълб.
02 Дек 2019, 21:10
Много благодаря,д-р Матев.
03 Дек 2019, 11:06
coco6kata написа:Много благодаря,д-р Матев.
Успех в лечението!