silver933 написа:Не е ли по-добре да ползваме някакви други по-научни средства - зелева чорба, ушав, сини сливи, или пък шоколадчета от аптеката, отколкото сяра!
dani359 написа:Здравейте, д-р Матев
преди около 10ина дни ми се появи малко топче от външната страна на ануса, което бе болезнено първите два-три дни, след което болката отшумя но топчето си е там... Ползвах запарена смрадлика, алое вера. Усещам го единствено когато го се хигиенизирам. И преди съм имал хемороиди, но не си спомням да са се задържали повече от седмица... а седмицата мина преди два-три дни.
Flamme написа:Здравейте!Аз съм жена на 30 години.До сега никога не съм имала проблем, но преди няколко дни получих леко кървене(1-2 капки), когато ходих по голяма нужда т.е още в началото.А напоследък доста често имам и запек.Възможно ли е да се е получило от хранителните добавки, които пия, тъй като те съдържат желязо(Anacaps на Дюкре)?Днес отново по изпражненията имах кръв, ярко червена.А иначе нямам болки.Взела съм си Прокто-гливенол супозитории, защото допуснах че може да са вътрешни хемороиди.Дали е подходящо?Още не съм започнала да ги ползвам.Изчаквам Вашия отговор.
Назад към Хемороиди - болести на ануса
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта