Хиперактивност и други разстройства в детска възраст - мнения и въпроси

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с психология, психиатрия и сексология, да споделяте мнения и да получите съвет.

Хиперактивност и други разстройства в детска възраст - мнения и въпроси

Мнениеот FramarLekari » 17 Яну 2019, 10:11

В тази тема на здравния форум може да откриете мнения и зададете вашите въпроси, свързани с хиперактивност и други разстройства в детска възраст. Тук може да получите консултация и съвет за симптоми, диагностика и лечение на този проблем. На вашите въпроси отговаря медицинския екип на "Фрамар".

Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност е разстройство, което се характеризира с три основни симптома: импулсивност, хиперактивност и невнимание (затруднено фокусиране и поддържане на вниманието). Състоянието се среща при деца, но може да се наблюдава и при възрастни и се проявява с ниска концентрация и организационни умения, лесна разсеяност, прекомерно говорене, прекъсване на разговори, трудност за стоене на едно място, затруднения в извършването на задачи, трудно следване на инструкции, прекомерно физическо движение.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Назад към Психология, психиатрия и сексология

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта